На Пранди му редят състава

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

На Пранди му редят състава

Мнениеот ogrizko » 22 юни 2009 11:00

СКАНДАЛ в националния ни отбор след 1:3 от Япония! ПРАНДИ шашнат, редят му състава..

varna-sport.com 21.06.2009 23:11
Скандал избухна в националния ни отбор по волейбол след загубата с 1:3 (16:25, 25:14, 24:26, 21:25) от Япония във втория мач пред 3300 зрители. Треньорът Пранди е в чудо, шашна се, защото се опитвали да го съветват кой от волейболистите да играе. Съответно това са играчи на "Левски Сиконко", докато италианецът има друго виждане за играта. Ръководството на федерацията ни отписала финала на Световната лига в Белград. Целта била да се продадат някои играчи. Пранди обаче не е свикнал да му казват, кой да влиза и кой да излиза и може да си вземе куфара. Във вторник българите тръгват за Русия, където на 27 и 28 юни са следващите ни два мача. Руснаците загубиха в Куба с 2:3, но във втория мач биха с 3:2 пред 15 000 зрители.

Много странно, че в повечето медии май не се споменава за това... а на мен ми изглежда доста интересно :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Re: на Пранди му редят състава

Мнениеот Blue_AvalanchE » 22 юни 2009 11:05

Толкова лоша игра на нашите от одавна не съм виждал.
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 22 юни 2009 11:13

нищо чудно,жалкото е че човека не е виновен и май ще се откаже от родната ни действителност,ето пак мениджърски интереси и продажби,абе хора това ли е най важното за вас,винаги да лапата кинтите,закъде с такива управници и в спорта вече,не ни стигат другите шмекери,ццццц,яд ме е за Пранди,защото ми изглежда свестен човек. :(
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 22 юни 2009 11:20

доста истина има в това.Само така може да се обясни пускането като титуляри на Ананиев,Теодр Богданов,за сметка на твърдия ни титуляр в последните години Х.Цветанов.Викането на плеймейкъра на Левски- Братоев..Явно след като му фалира бизнеса на Лазаров,той отказа Левски да играе в шамп.лига понеже няма пари за издръжка там,и обяви че ще продаде най-добрите си играчи,а сега се вижда как смята да го направи,какво по-лесно да ги продаде на гърба на нац.отбор и да изкара някой лев.Все пак и комисионни ще има.Най-добре е от рано все още,докато не е съсипал волейбола ни да се отървем от него като шеф на федерацията,само не виждам как ще сго махнат.Иначе ще продължим да затъваме
За вас моряци ний живеем...

DelPierro
Контакти:

Мнениеот DelPierro » 22 юни 2009 11:41

Волейболът е уникална игра и за да имаш силен отбор ти трябват 6 качествени и концентрирани играчи! Само на Матей и Владо да разчитаме в атака и на Теди в защита не става....дано Пламен се завърне по скоро , защото ни трябват посрещачи, а дали има мениджърски финтове - възможно е тъй като и ананиев и богданов и братоев според мен по никакав начин не оправдават местата си дори в групата!!! тва момче градинаров направи не лош мач, на няколко пъти показа мн добра височина на атаката си....успех на нашите но ме съмнява с/у русия дори да вземем гейм!! те ни биеха редовно когато имахме най-добрия отбор в света , пък сега не ми се мисли

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 22 юни 2009 12:18

Нормално! Идва новият сезон и играчите на Сиконко пак трябва да се дават под наем!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Върни се в “Волейбол”