България - Естония - 3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Re: България - Естония 14.09.11

Мнениеот NiKsAnA_ss » 14 сеп 2011 17:28

emarkon написа:Силно се надявам наще момчета да са ги подценили много тея естонци,инак утре ще е много,ама много тежко.

Но не и невъзможно! Ако всички се раздадат и дай боже играта на Тодор да потръгне... Че все пак Скримов няма мачове.. Няма опит. Успех момчета!
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 14 сеп 2011 17:30

Добре беееееееее, какви връзки има Алексиев в национала ? Плаща ли си...
Ананиев от най-малката грешка и го маха, Скримов от най-малката грешка и го маха, а Алексиев 3 гейма се подвизава не като волейболист, а като клоун и пак играе...
С тоя в състава, Русия ще ни прегази.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 сеп 2011 17:32

Ами аз лично очаквах малко по-лесна победа ...
В смисъл, естонците да не минат 20-та точка.

Мача продължи с 15-на мин. над предвижданията ми вчера ... :lol:
Но общо взето това си беше една "бойна" тренировка за момчетата ...

Иначе ....
Продължават жестоките лакатушения в отделните геймове !
Буквално на моменти се подаряват по 3-4, че и повече поредни точки на съперниците ни.
И това не беше само днес ...
Във абсолютно всичките ни 4-ри мача от първенството до тук имаше подобни глупости от наша страна !

Ех, ако ги нямаше .........
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 14 сеп 2011 17:33

Стратегията на радко върви по план. Избегна четвъртфинал с Русия или Италия и сега ще падне от най - силния отбор Русия, но на каква цена жертва един евентуален медал ? На цената на неговата кожа, щото се знае че италия или сърбия ако ни хванат и те ще ни бият и тогава той щеше да е виновният, сега ще си измие ръцете с националите. Вън стойчев иначе няма да потръгнем.

Ако пък бием Русия(в което се съмнявам с начело с тоя треньор) аз ще съм първия, който ще похвали стойчев и ще му простя на мига всичките му досегашни резили ;)

Напред български лъвове, дано бием Русия, успех пожелавам и на треньора, дано опровергае думите ми ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 сеп 2011 17:54

Много слаб мач! Буквално тренировачно темпо! :oops: Подценихме Естония и имах чувството, че наще играят този мач с досада.... :oops: Пак позволихме на отбор като Естония да ни топи разлика след второто техн. прекъсване... Все пак победа с цената на не много усилия, което е важно предвид утрешния мач :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 сеп 2011 17:59

LaRgO написа:Добре беееееееее, какви връзки има Алексиев в национала ? Плаща ли си...
Ананиев от най-малката грешка и го маха, Скримов от най-малката грешка и го маха, а Алексиев 3 гейма се подвизава не като волейболист, а като клоун и пак играе...
С тоя в състава, Русия ще ни прегази.

Не, Алексиев не си плаща да е в националния! Просто е по-добър от Скримов! ;) Много хора се питат защо Ананиев не влиза на мястото на Алексиев вместо Скримов.... ще се опитам да го обясна. Във волейбола има първа и втора четворка (нападател)... В нашия отбор ролята на първа 4-ка изпълнява Матей Казийски и върху първия нападател пада по-голямата тежест от атаката! Втората четворка в състава ни е Алексиев.... и като дойде време за смяна Тодор се заменя от по-слабата резерва- в случая Скримов... Методи Ананиев е по-силен нападател от Скримов и затова е резерва на Матей (първият нападател) ;) Затова и го виждаме по-рядко на полето, защото рядко сменят Матей ;)

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 14 сеп 2011 18:03

Очаквана победа!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 14 сеп 2011 18:04

TodorT написа:Не, Алексиев не си плаща да е в националния! Просто е по-добър от Скримов! ;) Много хора се питат защо Ананиев не влиза на мястото на Алексиев вместо Скримов.... ще се опитам да го обясна. Във волейбола има първа и втора четворка (нападател)... В нашия отбор ролята на първа 4-ка изпълнява Матей Казийски и върху първия нападател пада по-голямата тежест от атаката! Втората четворка в състава ни е Алексиев.... и като дойде време за смяна Тодор се заменя от по-слабата резерва- в случая Скримов... Методи Ананиев е по-силен нападател от Скримов и затова е резерва на Матей (първият нападател) ;) Затова и го виждаме по-рядко на полето, защото рядко сменят Матей ;)

За мен като цяло Алексиев е по- слаб от Скримов. Алексиев е по-добър на блокада, но пък е по-слаб в посрещане и атака.

GibbonKolev
Контакти:

Мнениеот GibbonKolev » 14 сеп 2011 18:44

Вижте от това което гледах до сега, не че разбирам от Волейбол, на Просто Алексиев бърка много често не само посрещане но и атаки, особено в първия мач Словаците го развенчаха по всички показатели, за което смятам, че в момента той е слабото звено в отбора, и ако не се промени нещо в играта му този вечер утре Руснаците ще ни бият много тежко.

Върни се в “Волейбол”