Полша ще играе ли за победа срещу Словакия?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
Re: Полша ще играе ли за победа срещу Словакия?
Дано поляците да паднат 1:3 от чехите и да съжаляват, че са си дали задните части така.

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
Пичове защо сме такива българите. Какво като не станем шампиони, или ако не вземем медал или ако не бием Русия. Има много ако'та, но поне едно е сигурно-ще си тръгнем като мъже. А и все пак нищо не се знае
-
- Контакти:
Имам една игра волейбол 2010 няква ! Пускам си с БЪЛГАРИЯ и почвам да късам полски г*зове !
Мразя ги тея ! МИШКИ !!!

- NiKsAnA_ss
- Контакти:
levskar4e_forever написа:Имам една игра волейбол 2010 няква ! Пускам си с БЪЛГАРИЯ и почвам да късам полски г*зове !Мразя ги тея ! МИШКИ !!!
![]()
Я дай линк, че търся свястна, а имам само една от 2006..

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
-
- Контакти:
NiKsAnA_ss написа:levskar4e_forever написа:Имам една игра волейбол 2010 няква ! Пускам си с БЪЛГАРИЯ и почвам да късам полски г*зове !Мразя ги тея ! МИШКИ !!!
![]()
Я дай линк, че търся свястна, а имам само една от 2006..
Eто : http://zamunda.net/details.php?id=273753&hit=1 Тя е почти същата като 2006 малко по-подобрена !

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Стига с тая тъпотия бе, тръгвали сме си като мъже, не участваме в уговорки, играем феърплей ... И кво от това, след 10 години кой ще помни как сме играли феърплей, ще се гледат само победителите
Толкова ли не можеше да си пуснем резервите и да паднем с 3:0, а после да гледаме как тия сега се изтрепват ... Вместо това няма да почиваме, после играем с най-силният отбор в света в момента, еми тъпо е според мен ...

След мача със Словакия казах "СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ОТ ГРУПАТА С ЧЕСТ" и не съм и предполагал колко прав ще се окажа. Каквото и да стане, България запази достойнството и спортсменството и на този турнир
Дано накажем Русия

Дано накажем Русия
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Ако имаме късмет може и да бием руснаците играчите ги имаме,
те досега не са изиграли нито един сериозен мач и това може да им изиграе лоша шега.
Дано чехите да опънат полските мишки.
те досега не са изиграли нито един сериозен мач и това може да им изиграе лоша шега.
Дано чехите да опънат полските мишки.
- Tribune East 1912
- Контакти:
Тия поляци са пълни нещастници, това е ненормално и няма абсолютно никъв феърплей! БОКЛУЦИ МРЪСНИ!!!!!

И аз си мисля, че Чехите може й да бият полските смешници.