България - Германия - 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
Re: България - Германия 12.09.11 16:00
Естония отнася Португалия 3:0!!!!!!!!! Значи,ако сме 2,играем с тях..

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
zlatan написа:ako Полша да речем загуби,си мисля се натриса на осминафинал на Чехия ако не се лъжа.
Чехия са домакин,а поляците не са в най добра форма.
Друг е въпроса дали руснаците нямат да легнат на чехите какво си мислите.
Ако руснаците станат втори някой знае ли в кой поток отиват,моля нека пише.
Ако руснаците останат втори, се срещат с третия от нашата група..

Ето откъде намирам цялата информация..
----> http://en.wikipedia.org/wiki/2011_Men's ... ampionship

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
На трибуните има 5000-6000 поляци, незнам как биха се измишкарили волейболистите им пред такава публика
а сега да му мислят руснаците с кого искат да играят с нас или с поляците,благодаря на поста над мен.
Русия ще предпочете Полша помнете ми думите.
LEVSKI_FOREVER
-
- Контакти:
Руснаците може и да направят някоя врътка, защото ако бият чехите (както очакваме) на четвъртфинал ще играят с нас (ако бием Естония), а на полуфинал сиг срещу сърбите ! Затова може и да паднат за да отидат в потока на 3-тия от наща група и после на 1-вия ! Защо пък не !!! 

zlatan написа:а сега да му мислят руснаците с кого искат да играят с нас или с поляците,благодаря на поста над мен.

не познаваш руския народ
valdi написа:zlatan написа:а сега да му мислят руснаците с кого искат да играят с нас или с поляците,благодаря на поста над мен.
![]()
![]()
не познаваш руския народ
По - скоро се надявам чехите да сюрпризират всички
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- venci_1913
- Контакти:
Re: България - Германия - 3:1
Руснаците няма със сигурност да правят женски номера. Те газят всичко и не им пука
Поляците ще видим дали са женски полови органи

Славия София
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
Честно казано руснаците имат малко български синдром.. Как сме ги газили на последните Европейски първенства.. Дано да легнат на Чехия,един път и ние да имаме полза..

Швейцария
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Знам само, че ако се натресем на Русия и паднем, Радо Стойчев и екипът му ще отнесат доста критики защо не пуснахме резерви срещу германците
И те ще бъдат основателни
Мевду другото, руснаците играят с Полша по-лесно, отколкото с нас. И все пак не вярвам да правят много сметки, по-вероятно е да предпочетат да почиват 1 ден повече. Поляците ако ще и пред 50 000 публика своя пак няма да се напрягат със Словакия и кой би ги винил ?

Мевду другото, руснаците играят с Полша по-лесно, отколкото с нас. И все пак не вярвам да правят много сметки, по-вероятно е да предпочетат да почиват 1 ден повече. Поляците ако ще и пред 50 000 публика своя пак няма да се напрягат със Словакия и кой би ги винил ?