Зaщо Тодор Алексиев играе за сметка на Пенчев и Братоев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- liverpool96
- Контакти:
Re: Зaщо Тодор Алексиев играе за сметка на Пенчев и Братоев?
Момчета, да паднем днеска не е толкова фрапантно. Ще си играем плейофф-а и ще си вземем мача. Бих казал, че отбора ни по волейбол играе с най-голямо желание и хъс. Гледам ги всеки път с огромно удоволствие и ме карат да бъда горд, че съм българин. Все така да продължават нашите и дай боже някое отличие в скоро време. Те го заслужават!
AceVentura написа:Защото Пенчев беше на световното за младежи и се представи много зле, а Братоев се контузи два пъти за два месеца и му трябва почивка.
Всички направиха слабо европейско, но Пенчев в много млад и трябва да му се дава шанс, Тодор Алексиев колко силни мача има за национлния, че постоянно да е титуляр?
bez-nick написа:Зaщо Тодор Алексиев играе за сметка на Пенчев и Братоев?
За да победим Полша с 3:1 гейма

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Ей какво го нападнахте момчето бе разбирачи? Кой от вас го е гледал тоя Скримов, и защо си мислите че разбирате повече от Радо Стойчев? Или сте с отбора или не пишете!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
TodorT написа:bez-nick написа:Днес при загуба от Полша май казваме чао на Европейското, а тръгнахме с голямата кошница, също така се питам защо Тодор Алексиев заема мястото на Братоев и Пенчев, като вторият който е на 19 години след като направи 2-3 грешки в Световната лига изхвърча дори от групата за европейското, а Тодор Алексиев е вечен абонат за титулярно място независимо дали играе безбразно слабо, вместо да се дава път на младите, точно обратното се прави, явно само връзкарите успяват в тоя национален отборМного по-добре си бяхме с Пранди, беше пълна глупост да го махат, дори отборът играеше по-спокойно, младите също бяха много по-уверени, голям треньор и психолог е Пранди, а Радо Стойчев може единствено да проваля таланти като Пенчев и Братоев като допълнителено на такава възраст им сваля самочуствие и увереност!
Мойто момче, поинтересувай се за състоянието на Пенчев и Братоев и тогава се възмущавай! Братоев бе контузен два пъти за по 2 седмици в мачовете от СЛ ... т.е. той пропусна мачовете от турнира... Сега пак имаше здравословни проблеми, не е във форма и нормално не е в групата! Пенчев направи слаб шампионат с младежите, не е във форма и не са го взели за ЕП... Бъди сигурен, че момчетата, които са на ЕП, са най-доброто в момента! Обясни ми сега с какво Стойчев е провалил Братоев? Той ли го е контузил? А какво да направи Стойчев с Пенчев, за да може младокът да си върне формата? За 2-3 седмици подготовка трен. щаб си е направил сметка кой как играе и кой ще свърши работа на ЕПАаа, и още нещо... докога ще продължавате да хулите по Алексиев? Не мога да разбера защо винаги вината пада върху него, или върху Жеков?! Казвал съм го неведнъж, ще го кажа пак- Алексиев НЕ Е СЛАБ НАПАДАТЕЛ!!! Напротив, тръгне ли му играта няма спиране- атака, блок, хубав флот сервис... прекрасен играч е! Какво ще кажете за играта му срещу Русия във Варна, за играта му срещу сърбите в София и Варна ?! Ами няка какво да кажете-тогава той беше един от най-добрите на полето ....
Всички правят слаби мачове! Да ви припомням ли трагичните игри на Матей и на моменти на Владо в мачовете от Св. Лига ?
След всеки мач все едни и същи хора са ви трън в очите! Независимо в кой спорт! Като си нарочите някого и само него следите... за най-малкото нещо е виновен той
Хора, които са играли волейбол няколко пъти в живота си се изказват толкова "компетентно", че няма докъде .... в България си имаме 7 милиона треньори и те това си е
Много добре казано! Алексиев е най-добрия втори посрещач в България в момента. Просто няма кой друг да започне като посрещач с Казийски засега...
И нека се спре веднъж завинаги с това плюене по Жеков или Алексиев, ако не е единия, ще е другия...
И двамата дават 100 % от себе си за националния отбор, те не са виновни, че нямат достойни заместници...
Gonzi_407 написа:Ей какво го нападнахте момчето бе разбирачи? Кой от вас го е гледал тоя Скримов, и защо си мислите че разбирате повече от Радо Стойчев? Или сте с отбора или не пишете!
Ами аз съм гледал доста Скримов и мога да кажа, че е ужасно добър.Не ме разбирай погрешно - нямам нищо против Тошко Алексиев, но на моменти играта откровено не му върви и в тези моменти трябва да сяда на пейката, дори и за следващите 4-5 точки само.Виж например вчера Стойчев не се поколеба да извади Владо Николов и от там нататък тръгна обратът.Според мен това трябва да се прави с всеки, който има лош период в мача.Широчината на състава прави по-големите отбори от нас такива, а ние имаме таланти, не е като да нямаме и не е лошо да им се дава шанс

Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!