Куба - България - НЕДЕЛЯ / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Куба - България - НЕДЕЛЯ / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!
Според мен всичко е на ред щом толкова много хора гледахме мача.Значи са достатъчно добри за да гледаме.А в световната купа играят само отбори,които са се доказали.Куба е една от най-силните в света-нещо като България за Америка.Не е срамно да загубиш от Куба,още повече ,че играхме доста прилично.Аз лично съм доволен он играта на нашите,макар че очаквах много повече.Б Ъ Л Г А Р И Ю Н А Ц И
Май рано рано ще си заминем ми се струва...Този италианец ли е не го знам треньора,но по нищо не личи на момчетата да ги е мотивирал някък си.
sepahan написа:Приеми лигата като комерсиална подготовка на отборите за големите надпревари като европейско или световно първенство.Нищо срамно да загубиш от който и да е отбор-тук няма случайни тимове.
И миналата година така отписвахме лигата заради олимпийските игри и накрая се видя какво стана в Пекин.
Истината е, че и в двата мача с Куба играхме без никакво желание за игра. Някакси отпуснато. Казийски може много повече, но явно и на него напрежението му идва в повече. А като цело може да се каже, че в центъра бяхме дупка отвсякъде. Много зле, направо ни разнищиха. Аз мисля, че дори и с Пламен трудно щяхме да вземем тези мачове предвид показаното от отбора като цяло.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- Бижутера
- Контакти:
Силвано Пранди е абсолютен некадърник!
Знаете ли каква е разликата между Мартин Стоев и Пранди?
Разликата е,че при Стоев си взимахме мачовете,докато тук ще има оправдания още три месеца за загубите...
Знаете ли каква е разликата между Мартин Стоев и Пранди?
Разликата е,че при Стоев си взимахме мачовете,докато тук ще има оправдания още три месеца за загубите...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
-
- Контакти:
Много сте... еееййййй
- rebelheartous
- Контакти:
Бижутера написа:Разликата е,че при Стоев си взимахме мачовете,докато тук ще има оправдания още три месеца за загубите...
Ако си взимахме мачовете, нямаше за 4 години да имаме само 2 бронзови медала, сеш се?

абе бижутер ли си не си ли ? ти си нямаш и идея от волейбол явно, моля те недей да коментираш
ако Пранди е некадърник . . . абе неискам да те oбиждам, сиг си интилигентен, НО ВОЛЕЙБОЛ НЕ КОМЕНТИРАЙ ТОЛКО СМЕЛО МОЛЯ ТИ СЕ
ако Пранди е некадърник . . . абе неискам да те oбиждам, сиг си интилигентен, НО ВОЛЕЙБОЛ НЕ КОМЕНТИРАЙ ТОЛКО СМЕЛО МОЛЯ ТИ СЕ