Волейбол във Варна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Волвйбол във Варна

Мнениеот MORSKI » 31 юли 2011 15:49

moriente написа:
flo написа:ОООЛЕЛЕ ,100 теми за тая проклета зала.Май някои хора не могат да спят от завист.

Иначе публиката верно е семкарска.

Морските още дълго ще им държи влага !

А на теб още дълго няма да ти се получават опитите, да напишеш едно интелигентно мнение!
Заради такива като теб я има омразата!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 31 юли 2011 15:50

cyberflow написа:Айде преди да пуснете още 50 теми за волей във варна да си оправите залата, че с тия ламперии тип соц реализъм от 70-те на нормалните хора им бърка да не кажа къде. Нямам нищо против волея да се играе във Варна, въпреки че Арена Армеец е на 2 км от къщи, но като българин ме е срам да посрещаме чужденците в морално остарял спортен комплекс.
А и каква е публиката в София ще се види, когато няма безплатен вход и 10000 раздадени пропуска за бабите, братовчедите, лелите, жените, стринките и т.н. на строителите и спортистите.

Чакай малко, сами значи да си оправим залата, така ли?
Я по-полека с това самочувствие! Армеец Арена е строена с държавни пари, с такива трябва да се строят зали и стадиони и в останалите градове, да сме наясно!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 авг 2011 10:58

Аз не мога да разбера за какво трябва задължително да се прави някаква прекрасна атмосфера на волейболен мач ? Аз отивам със семейството ми да се забавляваме на семеен празник, на да избиваме комплекси, чрез отбора.

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 24 авг 2011 01:21

Поздравления и за вчерашния мач с Сърбия, напълнихте залата и подкрепихте отбора по страхотен начин и то в приятелска среща.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Върни се в “Волейбол”