Волейбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Волейбол

Мнениеот anakin » 07 юни 2009 12:06

Сега започват квалификациите за Световната лига,в която сме с отборите на Куба,Япония и Русия.Та въпроса ми е: 1те два отбора или само 1ят отбор отива на финалите?
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Re: Волейбол

Мнениеот palante » 07 юни 2009 12:27

мисля че 1вия утива и няколко най-добри 2 май беше така

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 юни 2009 12:37

първият отбор от всяка група!В някоя от групите е отбора който ще е домакин на финалите.В тая група се класира и вторият.Един отбор се класира с картата а и един се класира като най-добър втори отбор от вси3ки групи!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 07 юни 2009 12:37

Значи по принцип това не са квалификации за Световната лига , а мачове от групите на световната лига . Тази година продължава 1-вия отбор от всяка група , домакина се класира директно за финалите , а най-добрият 2-ри обор от всички групи получава Уайлд кард . Надявам се ,че ще можем да победим Русия поне в 2 мача . Куба имат изключително млад състав , който преди 2 години започнаха да налагат , тогава бяха юноши на по 17-18 год. , а в комбинация с Маршал и Хуанторена не знам какво
е излезе , не съм им гледал мач скоро , но щом още са в лигата значи са класа . За последния отбор мисля , че няма смисъл да говорим , той е с много класи под другите 3 отбора в групата .
От новините и спортните сайтове научавам , че нашите се готвят с видеозаписи на всяка една тренировка , което е адски добре . В Италия се работи по този метод и както всички виждаме е безупречен . надявам се Пранди да дава поле за изява на Цецо , защото Владо е на ръба да се отказва , а Боян е на приливи и отливи ... Лошото е , че нямаме равностоен разпределител ... Ники Иванов е идеален , но федерацията и частност ИНЖ. е виновен за него . Видяхме , че Кхамутский изкара лигата , европейското и Олимпиядата на руснаците а е на 41 ... Успех на нашите !!!

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 07 юни 2009 12:47

също да добавя,че 1те мачове са на 12 и 13 от 3.35 пряко по БНТ. Благодаря за всички отговори.. но не виждам как ще бием Русия :(
САМО ЛЕВСКИ

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 07 юни 2009 13:36

За последните години не малко пъти сме били Русия и мисля , че ако играта на блок от Олимпиядата се запази на същото ниво , ще имаме много силно оръжие . Това , върху което трябва да се работи е сервиз и защита , защото силния сервиз , който беше наш приоритет по принцип в последните мачове изневери . Защитата никога не е била силната ни страна , но с такъв треньор мисля , че всеки детайл на играта ще бъде разгледан и упражняван до припадък . Смятам , че имаме шанс за 2 победи над Русия , а защо не и на 2:3 в Москва :P :P :P

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 08 юни 2009 11:23

Групата ни е трудна,но не виждам проблем да вземем първото място.Българи юнаци!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Волейбол”