Отново подигравка с феновете на волейбола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Отново подигравка с феновете на волейбола

Мнениеот Кашчей » 08 авг 2011 21:02

boys85 написа:
Кашчей написа:Когато Левски игра в ШЛ една позната от София ми каза, че има билет за мача с Барселона.Не бях я чувал да говори за футбол две години преди това, откак се бяхме запознали.Та не си мисли, че и при филмите, театрите и друг вид изкуство липсва снобизмът.Дори(лично мнение) е по-снобско да кажеш, че си бил на премиерата на ....., отколкото на мач от някакъв турнир.
За откриването съм съгласен, че куцо и сакато е хукнало, но за този турнир.. въобще не ми се вярва.

Забрави откъде почнахме дискусията, дали аз мога при тези обстоятелства да ходя. И точно това ме дразни, във Варна много такива хора бързаха да си купят билет, същото ще бъде и в София. Най-модерното спортно събитие в страната в момента е мач на този отбор. И ще продължи докато националният отбор отново не потъне в посредствеността да му ходят колкото на еквивалентния му баскетболен отбор примерно.
Виж, аз следя спортните новини, гледам и афишите, разлепени къде ли не тук (не е в София).Ще си призная, че за този турнир научих днес.Явно нещо съм пропуснал.Което ме води на мисълта, че в случая са били повече фенове, отколкото сеирджии.Проблемът не е в това кой иска да си купи билет (при безплатни пропуски залата не беше пълна), а в организацията на продаването им.Хората по света опразват 40 000 стадион за 20 минути, тук не могат да продадат 1 билет за 3 минути.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 08 авг 2011 21:36

Кашчей написа:
boys85 написа:
Кашчей написа:Когато Левски игра в ШЛ една позната от София ми каза, че има билет за мача с Барселона.Не бях я чувал да говори за футбол две години преди това, откак се бяхме запознали.Та не си мисли, че и при филмите, театрите и друг вид изкуство липсва снобизмът.Дори(лично мнение) е по-снобско да кажеш, че си бил на премиерата на ....., отколкото на мач от някакъв турнир.
За откриването съм съгласен, че куцо и сакато е хукнало, но за този турнир.. въобще не ми се вярва.

Забрави откъде почнахме дискусията, дали аз мога при тези обстоятелства да ходя. И точно това ме дразни, във Варна много такива хора бързаха да си купят билет, същото ще бъде и в София. Най-модерното спортно събитие в страната в момента е мач на този отбор. И ще продължи докато националният отбор отново не потъне в посредствеността да му ходят колкото на еквивалентния му баскетболен отбор примерно.
Виж, аз следя спортните новини, гледам и афишите, разлепени къде ли не тук (не е в София).Ще си призная, че за този турнир научих днес.Явно нещо съм пропуснал.Което ме води на мисълта, че в случая са били повече фенове, отколкото сеирджии.Проблемът не е в това кой иска да си купи билет (при безплатни пропуски залата не беше пълна), а в организацията на продаването им.Хората по света опразват 40 000 стадион за 20 минути, тук не могат да продадат 1 билет за 3 минути.

Прав си, ходих до касите и там видях доста хора, които не можаха да се доберат до пропуски за откриването. Но днес тихо, спокойно на касите купиха си билети и няма да има нужда да викам само аз и още 100 човека, при наличието на 12 000 . . .
Мисля, че на този турнир дори и атмосфера ще има! ;) ;) ;)

Потребителски аватар
Hate_Losers
Контакти:

Мнениеот Hate_Losers » 08 авг 2011 21:57

Затова билетите се пускат в продажба и чрез евентим. Няма да иреждам от колко места може да си ги купите точно за 2 мин. без опашки и обикаляне по жегите ;)
Злобата и завистта са присъщи на онанистите

Потребителски аватар
Georgi1914
Контакти:

Мнениеот Georgi1914 » 09 авг 2011 12:00

Току-що се върнах и си взех билети, пуснати са само за сектор "C" за ниските блокове. По едно време изнесоха бележка, че билети се продават и в OMV, office 1, multirama, Germanos и Пикадили(не съм ходил там и нямам представа какви билети са пуснати ). Иначе пак работеше само една каса и ставаше бавно.
П.С. Надявам се да не сметнат това като реклама, просто искам да улесня хората, които все още не са си купили билети.

Върни се в “Волейбол”