Виж, аз следя спортните новини, гледам и афишите, разлепени къде ли не тук (не е в София).Ще си призная, че за този турнир научих днес.Явно нещо съм пропуснал.Което ме води на мисълта, че в случая са били повече фенове, отколкото сеирджии.Проблемът не е в това кой иска да си купи билет (при безплатни пропуски залата не беше пълна), а в организацията на продаването им.Хората по света опразват 40 000 стадион за 20 минути, тук не могат да продадат 1 билет за 3 минути.boys85 написа:Кашчей написа:Когато Левски игра в ШЛ една позната от София ми каза, че има билет за мача с Барселона.Не бях я чувал да говори за футбол две години преди това, откак се бяхме запознали.Та не си мисли, че и при филмите, театрите и друг вид изкуство липсва снобизмът.Дори(лично мнение) е по-снобско да кажеш, че си бил на премиерата на ....., отколкото на мач от някакъв турнир.
За откриването съм съгласен, че куцо и сакато е хукнало, но за този турнир.. въобще не ми се вярва.
Забрави откъде почнахме дискусията, дали аз мога при тези обстоятелства да ходя. И точно това ме дразни, във Варна много такива хора бързаха да си купят билет, същото ще бъде и в София. Най-модерното спортно събитие в страната в момента е мач на този отбор. И ще продължи докато националният отбор отново не потъне в посредствеността да му ходят колкото на еквивалентния му баскетболен отбор примерно.
Отново подигравка с феновете на волейбола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Отново подигравка с феновете на волейбола
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:Виж, аз следя спортните новини, гледам и афишите, разлепени къде ли не тук (не е в София).Ще си призная, че за този турнир научих днес.Явно нещо съм пропуснал.Което ме води на мисълта, че в случая са били повече фенове, отколкото сеирджии.Проблемът не е в това кой иска да си купи билет (при безплатни пропуски залата не беше пълна), а в организацията на продаването им.Хората по света опразват 40 000 стадион за 20 минути, тук не могат да продадат 1 билет за 3 минути.boys85 написа:Кашчей написа:Когато Левски игра в ШЛ една позната от София ми каза, че има билет за мача с Барселона.Не бях я чувал да говори за футбол две години преди това, откак се бяхме запознали.Та не си мисли, че и при филмите, театрите и друг вид изкуство липсва снобизмът.Дори(лично мнение) е по-снобско да кажеш, че си бил на премиерата на ....., отколкото на мач от някакъв турнир.
За откриването съм съгласен, че куцо и сакато е хукнало, но за този турнир.. въобще не ми се вярва.
Забрави откъде почнахме дискусията, дали аз мога при тези обстоятелства да ходя. И точно това ме дразни, във Варна много такива хора бързаха да си купят билет, същото ще бъде и в София. Най-модерното спортно събитие в страната в момента е мач на този отбор. И ще продължи докато националният отбор отново не потъне в посредствеността да му ходят колкото на еквивалентния му баскетболен отбор примерно.
Прав си, ходих до касите и там видях доста хора, които не можаха да се доберат до пропуски за откриването. Но днес тихо, спокойно на касите купиха си билети и няма да има нужда да викам само аз и още 100 човека, при наличието на 12 000 . . .
Мисля, че на този турнир дори и атмосфера ще има!

- Hate_Losers
- Контакти:
Затова билетите се пускат в продажба и чрез евентим. Няма да иреждам от колко места може да си ги купите точно за 2 мин. без опашки и обикаляне по жегите 

Злобата и завистта са присъщи на онанистите
- Georgi1914
- Контакти:
Току-що се върнах и си взех билети, пуснати са само за сектор "C" за ниските блокове. По едно време изнесоха бележка, че билети се продават и в OMV, office 1, multirama, Germanos и Пикадили(не съм ходил там и нямам представа какви билети са пуснати ). Иначе пак работеше само една каса и ставаше бавно.
П.С. Надявам се да не сметнат това като реклама, просто искам да улесня хората, които все още не са си купили билети.
П.С. Надявам се да не сметнат това като реклама, просто искам да улесня хората, които все още не са си купили билети.