''Арена Армеец'' е като на театър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: ''Арена Армеец'' е като на театър

Мнениеот modor » 31 юли 2011 08:59

MORSKI написа:
Cesc Fabregas написа:Леле леле, каква жалка картина сте. Ама не Софиянците, а тея дето говорите за "ние" и "вие". Независимо дали сте родени в София, Пловдив, Варна, Плевен или Видин, ВСИЧКИТЕ СТЕ БЪЛГАРИ, това не го ли схващате?! Малоумни ли сте или какво? Кво, като Рос не е от София, не можем да сме приятели ли? Или той да ме псува, щото съм "мръсен шоп"?! Не града в акта за раждане прави човека, а обратното. Повечето няма да схванете за какво става дума, защо ли се хабя. :roll:
Докато има "вие" селяните и "ние" гражданите, не чакайте да се оправят нещата, камо ли да се напълни някоя зала!!! :!: Тъпанарска история! :!:

За съжаление, омразата движи българина....
Това се опитвам и аз да им кажа и на двете страни, защото ми писна от ощипани "кореняк софиянци" и от самозабравили се хора от т.нар провинция... Писна ми от това деление и от двете страни!

:!: :!: :!:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 31 юли 2011 09:26

asalt написа:Във Варна имаше страхотна атмосфера. Дано да продължат да играят във Варна.

Моля, к"во е имало?
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ .......... на т ва ли му викаш страхотна атмосфера , евала залата винаги ФУЛ , ама ако го нема ония ТЕДИ ДЖОРДЖО не знам пък тогиз к во чудо ще да е .

честито на всички БЪЛГАРИ
БГ -3- = ФР ЮГОСЛАВИЯ -1-
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

levskar4e_forever
Контакти:

Мнениеот levskar4e_forever » 31 юли 2011 12:37

Хората от сектор А викаха много, както и аз !!! Бях в сектор Д с едни приятели и цял мач викахме като луди (даже в момента нямам глас) така че не говорете че никой не е викал, защото имаше и хора, който подкрепяха нашите момчета през целия мач !

П.С. Надявам се в след. мачове да е пълна залата, НО ВСИЧКИ ДА ВИКАТ И ДА ПОДКРЕПЯТ ОТБОРА НИ !!! ПИСНАЛО МИ Е ОТ СЕМКАДЖИЙ !!! ;) БЪЛГАРИ ... ЮНАЦИ !!! :twisted: 8-)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 31 юли 2011 13:12

Снощи атмосферата беше край морето- :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Почакайте малко -да започне ШЛ!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 31 юли 2011 13:23

zuekaa написа:
asalt написа:Във Варна имаше страхотна атмосфера. Дано да продължат да играят във Варна.

Моля, к"во е имало?
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ .......... на т ва ли му викаш страхотна атмосфера -

Май говориш за вчерашния мач, това беше единственото, което се чуваше много рядко от 10 000 зрители, отишли с безплатен билет, не виждам как ще съберете и 1000 човека примерно срещу Япония от Световната лига при 12 лв билет, иначе наистина вчера си беше като на театър...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

levskar4e_forever
Контакти:

Мнениеот levskar4e_forever » 31 юли 2011 13:31

Mourinio написа:
zuekaa написа:

Моля, к"во е имало?
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ .......... на т ва ли му викаш страхотна атмосфера -

Май говориш за вчерашния мач, това беше единственото, което се чуваше много рядко от 10 000 зрители, отишли с безплатен билет, не виждам как ще съберете и 1000 човека примерно срещу Япония от Световната лига при 12 лв билет, иначе наистина вчера си беше като на театър...

Tи не се притеснявай ! Истинските фенове ще отидат да подкрепят отбора си !!! Иначе за вчерашния мач - 15 % фенове, 85 % семкаджий ! По добре 7,8 хиляди ама всички да подкрепят отбора !!! ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 31 юли 2011 15:43

zuekaa написа:

Моля, к"во е имало?
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ .......... на т ва ли му викаш страхотна атмосфера , евала залата винаги ФУЛ , ама ако го нема ония ТЕДИ ДЖОРДЖО не знам пък тогиз к во чудо ще да е .

честито на всички БЪЛГАРИ
БГ -3- = ФР ЮГОСЛАВИЯ -1-

А ти какво искаш да се скандира, отворко? Песни на Черно Море и Спартак ли :lol: ? Това да не ти е футболен мач....
Залата винаги беше пълна, а онзи клоун Джорджо не само, че не помагаше, а пречеше - вече го казах...
Като не си запознат, мълчи!
Самите волейболисти го признават и то открай време, така че твоето мнение буди само смях, Зуек :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 юли 2011 18:47

И аз очаквах атмосферата по време на самия мач да е по наелектризираща, ама не се получи.
Някак си бях убеден, че след толкова дълго отсъствие на нашите волейболисти от София, в залата ще е лудница, ама ....

За мен обяснението е, че повече от половивната хора в залата бяха "гости", тоест - бяха за откриването на залата и можеби за речите на Бойко.
Едни други 2-3 хиляди си бяха заради самият сеир, в смисъл - "А да гУ видим, КОЙ тУй чуду, новЪтЪ залЪ" !!
Нормално е, когато сульо и пульо се е докопал до безплатен билет ...

За съжеление, множество фенове на спорта и волейбола в частност останаха без пропуски.
Но ще имаме възможност да ги видим и тях ...

Но най - големият ни проблем е, че нямаме свестни песни и скандирания за националните гарнитури !
Независимо за кой отборен спорт става въпрос, имаме само едно - Българи юнаци и "Победа и пак победа, ние пеем само за победа" ...
Ами, жалка работа !
Толко ли неможе да се измислят песни и скандирания, но да не са взаимствани от футболно - клубните репертоари !?

Иначе залата е с много добра акустика и когато на моменти при наша точка извикваха 7-8 хиляди гърла ставаше страшно !
Представете си в нея да се пее, както примерно се пее на клубен стадион, за важен евромач !!?
Наистина ще е ад и лудница за всеки гостуващ съперник !
Въпроса е обаче, най сетне агитките на различните отбори да съгласуват песни и скандирания за националните отбори !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 31 юли 2011 22:39

Ако някога ( в което не вярвам),тази държава вземе да се децентрализира и господата управляващи да се сетят,че София не е България,та,ако някога в Пловдив има подобна зала,ще видите къде са истинските фенове!!!! Няма София,няма Варна!

Върни се в “Волейбол”