Мнениеот THE G.A.M.E » 31 юли 2011 18:47
И аз очаквах атмосферата по време на самия мач да е по наелектризираща, ама не се получи.
Някак си бях убеден, че след толкова дълго отсъствие на нашите волейболисти от София, в залата ще е лудница, ама ....
За мен обяснението е, че повече от половивната хора в залата бяха "гости", тоест - бяха за откриването на залата и можеби за речите на Бойко.
Едни други 2-3 хиляди си бяха заради самият сеир, в смисъл - "А да гУ видим, КОЙ тУй чуду, новЪтЪ залЪ" !!
Нормално е, когато сульо и пульо се е докопал до безплатен билет ...
За съжеление, множество фенове на спорта и волейбола в частност останаха без пропуски.
Но ще имаме възможност да ги видим и тях ...
Но най - големият ни проблем е, че нямаме свестни песни и скандирания за националните гарнитури !
Независимо за кой отборен спорт става въпрос, имаме само едно - Българи юнаци и "Победа и пак победа, ние пеем само за победа" ...
Ами, жалка работа !
Толко ли неможе да се измислят песни и скандирания, но да не са взаимствани от футболно - клубните репертоари !?
Иначе залата е с много добра акустика и когато на моменти при наша точка извикваха 7-8 хиляди гърла ставаше страшно !
Представете си в нея да се пее, както примерно се пее на клубен стадион, за важен евромач !!?
Наистина ще е ад и лудница за всеки гостуващ съперник !
Въпроса е обаче, най сетне агитките на различните отбори да съгласуват песни и скандирания за националните отбори !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !