Невиждана истерия за билети за откриването на новата зала
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нови 5ооо билети пускат за Арена София
Уникални простаци има в България,за едно безплатно билетче се вдига толкова шум,а за много по важни неща всички тези възмутени на опашката за заветното БЕЗПЛАТНО билетче си мишкуват в къщи.Важното е да се изкяри нещо,каквото и да е,това всъщност е мисленето на повечето софиянци.
Добре ще се напълни залата, но после какво става? Никой няма да ходи, докато във Варна си е фул!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

- milen.hristov
- Контакти:
ANDI7 написа:Тъпата мутра е бита карта останали са един файтон малоумници който му играят по свирката
алтернативата е
- milen.hristov
- Контакти:
mormona написа:milen.hristov написа:Алтернативата на Бойко е...и какво тя е направила за спорта в последните 17 години
ББ каза искате зала-ето зала,каза искате пари да си оправите стадионите-ето ви пари,кое обещание не е е изпълнил
Та коя е алтернативата
Ами 1 ще ти кажа - незнам какво е направил за спорта ама сичките ми познати са зле с парите и повечето нямат работа. Хора с по над 20 години стаж в счетоводството немогат да си намерят работа от 2 години и половина например. Хората се чудят какво да ядат. Или ние правим магистрали и зали за сметка на нормалното съществуване на хората?Маика ми е работила с него и мога да Ви кажа що за човек е и си слагам главата , че това е манипулирано. Пускаме 5000 и вечерта АЗ ще им пусна още 5000... Мога да ви кажа и защо залата се казва Арена Армеец примерно, това го знам от човек работил по залата. И изобщо има толкова неща дето незнаете... за господин Борисов.
И не ми говорете за платени драскачи.![]()
алтернатива
Айде, народе! Вожда отпуска още билети, бийте се на касите в негова чест!
Ще започна с уговорката, че в никакъв случай не подкрепям БСП, а още по-малко ДПС..........
Но тази зала я започна предишното правителство, то беше отделило пари за нея и дори беше сключило договор. И после се появи ББ и започна големия ПР. Първо каза, че е намалил цената със 17 милиона лева. Но забрави да каже "на каква цена" - просто махнаха от проекта подземния паркинг. По този начин аз можех да намаля цената с още 70 - 80 милиона - като махна покрива, махна трибуните и остане само игрището и тоалетните. После всичко продължи с неколкократно рязане на ленти - на покрива, на трибуните, сега и на цялата зала. За да продължи ПР-а беше обявено, че залата задължително ще бъде открита с безплатен вход. За да сме блатодарни на Бащицата. Сега ПР цирковете продължават - всички, които искат билети да отидат на целунат ръка. За съжалание в тази държава най-важен е ПР. Никой не се интересува от здравеопазването, образованието, ниските заплати, малките пенсии, високите цени, безработицата, бюрокрацията, корупцията............
Но тази зала я започна предишното правителство, то беше отделило пари за нея и дори беше сключило договор. И после се появи ББ и започна големия ПР. Първо каза, че е намалил цената със 17 милиона лева. Но забрави да каже "на каква цена" - просто махнаха от проекта подземния паркинг. По този начин аз можех да намаля цената с още 70 - 80 милиона - като махна покрива, махна трибуните и остане само игрището и тоалетните. После всичко продължи с неколкократно рязане на ленти - на покрива, на трибуните, сега и на цялата зала. За да продължи ПР-а беше обявено, че залата задължително ще бъде открита с безплатен вход. За да сме блатодарни на Бащицата. Сега ПР цирковете продължават - всички, които искат билети да отидат на целунат ръка. За съжалание в тази държава най-важен е ПР. Никой не се интересува от здравеопазването, образованието, ниските заплати, малките пенсии, високите цени, безработицата, бюрокрацията, корупцията............
PETZI ще дойдеш ли да ми построиш къщата,виждам,че разбираш много от строителство?Нищо от казаното от теб не е истина,с тези манипулации можеш да минеш само на конгреса на БСП ,които ти не подкрепяш.Тези редове са специално за така наречените от мен МРАЗЕЩИ.Господа,този човек първо ви спести доста парички от вашите данъци като намали цената на залата,второ ако трябваше троината ламя да я строи щяхте още да чаката т.к. това щеше да е първото перо което биха отрязали с оправданието,че има криза.Трето къде пише,че всички трябва да сте на откриването?Тази зала е преди всичко за спортистите,а чак след това за феновете.Да ПР е отпускането на 5000 допълнителни билети,аз лично не бих го направил,но пък идват избори и такива ходове са нормални.Това,че някои от вас не харесват премиера,не е причина безпочвено да го обвинявате,а и спортният форум не е място да си избивате партиините комплекси.Едно е сигурно,докато това правителство е на власт за спортната инфраструктура има светло бъдеще,никой не може да ме убеди,че някои от предходните е направил нещо съществено за спорта в България.Научете се най накрая,че не се ходи на спортни мероприятия само когато входа е безплатен,защото ако имаше вход и 5000 билета нямаше да бъдат купени ако ще и на 5лв да бяха.И накрая си спомнете колко българи избраха това управление,не вие които не сте го искали ще казвате кое е правилно и кое не е.Има избори след 2 години и хората ще решат доволни ли са или не от управляващите.
bobsan9 написа:PETZI ще дойдеш ли да ми построиш къщата,виждам,че разбираш много от строителство?Нищо от казаното от теб не е истина,с тези манипулации можеш да минеш само на конгреса на БСП ,които ти не подкрепяш.Тези редове са специално за така наречените от мен МРАЗЕЩИ.Господа,този човек първо ви спести доста парички от вашите данъци като намали цената на залата,второ ако трябваше троината ламя да я строи щяхте още да чаката т.к. това щеше да е първото перо което биха отрязали с оправданието,че има криза.Трето къде пише,че всички трябва да сте на откриването?Тази зала е преди всичко за спортистите,а чак след това за феновете.Да ПР е отпускането на 5000 допълнителни билети,аз лично не бих го направил,но пък идват избори и такива ходове са нормални.Това,че някои от вас не харесват премиера,не е причина безпочвено да го обвинявате,а и спортният форум не е място да си избивате партиините комплекси.Едно е сигурно,докато това правителство е на власт за спортната инфраструктура има светло бъдеще,никой не може да ме убеди,че някои от предходните е направил нещо съществено за спорта в България.Научете се най накрая,че не се ходи на спортни мероприятия само когато входа е безплатен,защото ако имаше вход и 5000 билета нямаше да бъдат купени ако ще и на 5лв да бяха.И накрая си спомнете колко българи избраха това управление,не вие които не сте го искали ще казвате кое е правилно и кое не е.Има избори след 2 години и хората ще решат доволни ли са или не от управляващите.
Кое точно не е истина? Не подписа ли Станишев договора? Има ли залата подземен паркинг? Рязаха ли няколко пъти лентата?? Кое не е вярно? А да ти кажа и още нещо - тази зала, както и всяка друга зала по света и всеки стадион е за ФЕНОВЕТЕ. Както и самия спорт е за феновете. Ако беше за спортистите, щяха на я направят без трибуни, само с терен и съблекални! Толкова разбираш от спорт........
Какви фенове щеше да има ако няма спортисти,спорта може и без фенове особено в България,виждаме го всекидневно заради мрънкачи като теб.Ако първоначално е имало по план подземен гараж а сега има паркинг за 1500 автомобила какво лошо има в това,че са спестени пари на данъкоплатеца?Ще ми кажеш ли кое е по рентабилно,дали скъпото подземно строителство с по малко места или надземния паркиг с повече места?Станишев подписа договора за едни по големи пари,а след това беше предоговорен,а и както обясних ако зависеше от него сега нямаше да я има залата,само един голям ров.Някакъв пък дето се писал Мормон се чуди защо приятелите му били без работа и не можели да си намерят.Отговора е прост,не се иска много акъл.Ако имахме що годе работеща икономика преди кризата положението щеше да е по добро и щеше да има по малко безработни,но и това ли е грях на Борисов,тои ли ръководеше държавата 20 години,да не би тои да измисли РМД и да е направил криминалната приватизация,заменките,списъка е дълъг.Нямали сме полза от магистрали,а от какво има полза от безсислено харчене на държавни пари?До скоро в тази държава само хотели,офиси и апартаменти се строяха,ама то за да ги наемаш или купуваш трябват и пари,те от къде ще дойдат??Що не вземете да мислите преди да плюете?
PETZI написа:Никой не се интересува от здравеопазването, образованието, ниските заплати, малките пенсии, високите цени, безработицата, бюрокрацията, корупцията............
Напротив, прекалено много се интересуваме и им обръщаме внимание. Има страни с доста по-големи проблеми и хората се борят и живеят по-добре от нас, защото имат топки и знаят как да се справят с живота, не само да мрънкат и да чакат партията/правителството/еди кой си/ да им носи на готово. Сядаш си на гъза и бачкаш, поемаш рискове, живееш на ръба, пробваш всяка една възможност, не мързелуваш и резултатите идват. Правиш така, че за безработица, б'юрокрация, корупция, високи цени - да ти е все едно. Само че по-лесно е да се мрънка.