Невиждана истерия за билети за откриването на новата зала

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SMITH
Контакти:

Re: Нови 5ооо билети пускат за Арена София

Мнениеот SMITH » 26 юли 2011 00:05

Защо е нужно да политизирате всичко бе хора???
Не можем ли просто да се порадваме, че за толкова години има нещо, което поне да прилича на европейско...На един му били малко билетите, на друг пук не му харесвала залата, трети пък не искал да е в София. Порадвайте се бе...Не свързвайте всичко с Бойко, този или онзи...Нито съм супер фен на Бойко, нито пък съм супер противник, но ако всяко едно от всички правителства за последните 20 години беше направило по един стадион и една зала само се замислете как щеше да изглежда Българският спорт сега...Не ме интересува прави и си някои ПР или не...Нека има зали, стадиони, басейни...А на всички тези, които мрънкат, че нямало места за тях - спокойно, залата не е построена само за откриването, ще има още мнооооого възможности да докажете любовта си към спорта в следващите месеци и години...дано само тази ваша любов не е в пряка връзка с безплатните билети...Всеки един човек, който е свързан със спорта и наистина има и най-малко понятие от това може само да се радва на новата зала...независимо дали си е взел безплатно билетче и дали някой си правел ПР или не....

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 26 юли 2011 00:06

gacobacov написа:Като дават 5000 - що толкова малко не ги ли е срам?
Като дават 10 000 - тоя па Бойко кво си прави ПР сега не го ли е срам?

няма угодия за вас..

Няма угодия ами, заради това няма да се оправим още 500 години ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 юли 2011 00:12

Бях се зарекъл да не пиша в теми където 90% от мненията се хули г-н Борисов,но след неделя сутринта се убедих,че има хора на които им се плаща за това.Който е гледал 'Отпечатъци' по бтв знае за какво става на въпрос.

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Мнениеот mitni4arq » 26 юли 2011 00:15

защо да има угодия,няма организация,при касите,в началото им оставили по 200 билета,после чакаш да ги докарат,тая зала е с пари от бюджета,всеки трябва да има мнение,съвсем друг въпрос е че трябваше да сложат някъв вход-5,10лв,за да не изсипе видяло и не видяло спорт на касите
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Потребителски аватар
dhk222
Контакти:

Мнениеот dhk222 » 26 юли 2011 00:15

mitni4arq написа:сигурно ли е,това за новите билети
Все пак е казано от ББ,следователно НЕ

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 26 юли 2011 00:22

dhk222 написа:
mitni4arq написа:сигурно ли е,това за новите билети
Все пак е казано от ББ,следователно НЕ

Това вече беше най-тъпото мнение в цялата тема (не че тя не гъмжи от такива).Как хем твърдите, че Бойко прави това с цел популизъм, хем няма да спази обещание, което е дал преди 2 дни пред цяла България? Всеки ден се радвам повече, че се регнах с този ник.
Последна промяна от JalkiSte на 26 юли 2011 00:22, променено общо 1 път.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 26 юли 2011 00:22

milen.hristov написа:Бях се зарекъл да не пиша в теми където 90% от мненията се хули г-н Борисов,но след неделя сутринта се убедих,че има хора на които им се плаща за това.Който е гледал 'Отпечатъци' по бтв знае за какво става на въпрос.

Как не се сетих и аз да го хуля,да изкарам някой лев,а аз само градивно критикувам комунистическата му партийка/в която между впрочем в провинцията в местните организации партийните членове са се хванали гуша за гуша преди предстоящите избори/.В тези вълчи времена дори и Дякона Васил Левски трудно би сформирал партия на национално ниво,защото от него ще се иска хем да управлява правилно и честно държавата,хем да нахрани партийните членове,нещо което в съвременните условия дори той-Васил Левски едва ли ще може да постигне
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 юли 2011 00:26

727150 написа:
milen.hristov написа:Бях се зарекъл да не пиша в теми където 90% от мненията се хули г-н Борисов,но след неделя сутринта се убедих,че има хора на които им се плаща за това.Който е гледал 'Отпечатъци' по бтв знае за какво става на въпрос.

Как не се сетих и аз да го хуля,да изкарам някой лев,а аз само градивно критикувам комунистическата му партийка/в която между впрочем в провинцията в местните организации партийните членове са се хванали гуша за гуша преди предстоящите избори/.В тези вълчи времена дори и Дякона Васил Левски трудно би сформирал партия на национално ниво,защото от него ще се иска хем да управлява правилно и честно държавата,хем да нахрани партийните членове,нещо което в съвременните условия дори той-Васил Левски едва ли ще може да постигне

Прав си,ако знае какви хора покрай читавите се опитаха да бъдат пробутани зюа общински съветници в провинцията.Добре,че си останаха само с опита

Потребителски аватар
Spursy
Контакти:

Мнениеот Spursy » 26 юли 2011 00:26

То платените драскачи не са спрели да плюят по сегашно правителство и то от не малко месеци. Трябва да си малоумен обаче да им се вържеш. Прекалено са елементарни и предвидими.
Levski Sofia
Tottenham Hotspur
http://bulgariaspurs.com

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 26 юли 2011 00:28

dunavfc написа:Ама как ги разбирате тия неща ? В кухнята на Бойко Борисов ли сте ? Атаките към правителството стават от жалки по-жалки..то не бяха критките заради картофите дето ги е съдил,заради едно куче,заради тениса на Бойко,утре очаквам опозицията да иска вот на недоверие заради тези билети.Не може ли,просто наистина да е задействал нещата и да е освободил още билети ? За кво ми е ПР на Бойко,при положение,че на 30 всички ще видите за какво става въпрос ?

Когато си прав - си прав!!!

Върни се в “Волейбол”