БАЙ ШНУР написа:май си заслужавате управлението на бсп,дпс и т.н
или повечето сте 6ти клас голямото междучасие или пропагандата е голяма?
Да, за съжаление си прав!
Половината са неадекватни. Това българина дай му да мрънкоти за всичко и всичко да му е криво. Никога няма всичкид а са доволни.
Какво сега сте се разхленчили? Че няма всички да можете да отидете на безплатния приятелски мач? Спокойно вечно недоволни народе, с тази зала ни предстоят доста велики волейболни и други спортни събития. Ще можете дълго време да гледате спорт от най-висока класа и ви гарантирам, че тогав залата няма да е пълна и няма да има наплив. Защо ли? Защото няма да е безплатно.
Какво сте почнали да храните ББ? Неблагодарно стадо, първо целия проект беше уж реклама само за ПР, нямаше да стане никога тази зала, сега като стана, била малка, нямало билети за всички. То май трябваше да я направят 50 000 щом ще е само за един безплатен мач с откриването. Повтарям, ще ви видя колко от вас "възмутени" индивиди, ще ходят следващите години на срещите там, дах боже всеки мач да е пълна.
Аз изобщо нямах амбиция да съм на откриването, защото знам какъв е манталитета на много прости българи. Само за справка, откриването на голям МОЛ в София, откриването на Лидъл... първия ден, яко бой, всички да влезнат заедно, бутане, ръгане с две думи МЕГА СЕЛЯНИЯ, после обаче е спокойно. Така ще е и с залата, дано не я осерете още първия ден. Пенсиите подобно на МОЛ-овете и тук веднага се появиха на опашката, нали е безплатно.
За мен трябваше да има символичен вход от 2лв например за да се отсеят глори-хънтърите. Тогава разбира се, пак щеше да е виновен ББ, защото уж за народа, пък иска цели 2лв още първия мач.
Трудно ще се оправим с това мислене. Май не разбирате, че промяната започва от нас обществото, а не да чакаме някой бог да ни оправи. Защото който ид а е на власт с прост народ няма прогрес.