Св. лига по Волейбол - Финална фаза: Аржентина- България 3-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Св. лига по Волейбол - Финална фаза: Аржентина- България 3-0

Мнениеот daniel875 » 07 юли 2011 22:57

Трън написа:
runnersa написа:
Трън написа:Изводът е че вчера мачът беше много тежък, освен физически нашите рухнаха и психически след драматично загубен тайбрек. Факт е че и поляците ги отвяха.

Жабарите много мръсно са ни правили с полягане в последните мачове, дори да нямаме шанс за класиране ще ми бъде кеф ако ги изхвърлим. А и при всички положения трябва да се играе до последно, аржентинците са изключително стабилен отбор, дори и с резервите ще са много труден съперник.

Интересно ще стане и ако треснем италианците с 3 1 а поляите бият с 3 2 :)

И кво му е интересното с загуба в прекия мач срещу Полша и освен това 2 победи за Полша в групата, а за нас 1 - Поляците продължават! Кое му е интересното :mrgreen:

Поляците с две победи по 3 2 стават 4 точки
Нашите с 1 победа 3 0 и 1 загуба 2 3 ставаме 4 точки

Не знам кой критерий си гледа след това, ако е съотноението на геймовете може да стане интересно.

Каквото и да се случи, нашият отбор има много работа, за да достигне това, което е необходимо. Но за Европейското може и да сме в най - добрата си форма. Лошо е, че Радо е клубен треньор.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 07 юли 2011 23:00

Трън написа:
runnersa написа:
Трън написа:Изводът е че вчера мачът беше много тежък, освен физически нашите рухнаха и психически след драматично загубен тайбрек. Факт е че и поляците ги отвяха.

Жабарите много мръсно са ни правили с полягане в последните мачове, дори да нямаме шанс за класиране ще ми бъде кеф ако ги изхвърлим. А и при всички положения трябва да се играе до последно, аржентинците са изключително стабилен отбор, дори и с резервите ще са много труден съперник.

Интересно ще стане и ако треснем италианците с 3 1 а поляите бият с 3 2 :)

И кво му е интересното с загуба в прекия мач срещу Полша и освен това 2 победи за Полша в групата, а за нас 1 - Поляците продължават! Кое му е интересното :mrgreen:

Поляците с две победи по 3 2 стават 4 точки
Нашите с 1 победа 3 0 и 1 загуба 2 3 ставаме 4 точки

Не знам кой критерий си гледа след това, ако е съотноението на геймовете може да стане интересно.

Победите! Така, че както вече ти казах изобщо не е интересно - отпадаме си! А мача е ключов за Италия защото те държат нещата в ръцете си - бият чисто и се класират! Ние и да бием пак най-вероятно ще останем прецакани! Винаги когато сме чакали на феърплей от другата страна не сме печелили - така щеше да бъде и ако не бяхме достигнали до заветните 22т и чакахме на феърплей на някой други отбори - щяхме да отпаднем! ;)

daniel875
Контакти:

Време е за победа

Мнениеот daniel875 » 07 юли 2011 23:04

Утре ни предстои последен мач от груповата фаза в Световната лига. Когато участвахме за последно, помня, че победихме заслужено Бразилия с 3:2, но после бяха прекарани от "феърплея" на руснаци и бразилци.
По всяка вероятност отново ще сме извозени, но трябва да спечелим утрешният мач на нула. Напълно е постижимо, въпреки че съперникът се казва Италия. Матей според мен ще направи своя мач на Лигата.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Време е за победа

Мнениеот JackPackage » 07 юли 2011 23:07

утре бием Италия 3:0 или 3:1, Аржентина бие Полша (макар да си мисля че ще им полегнат, по-скоро ще играят с резервите и Полша може би ще си вземе мача...но надеждата умира последна) и се класираме като втори с 4т, Италия остават с 3, а Полша с 2/3 т ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

igra4

Мнениеот igra4 » 07 юли 2011 23:08

Със тоя треньор начело можем да победим само Кипър или Танганайка. Колкото и да не ми се иска италия - България - 3:0. Поне радко ще се радва нали си е италианче, а и са негови хора може да им легне :lol: :lol:
Ако те мразят, значи си личност!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 юли 2011 23:09

igra4 написа:Със тоя треньор начело можем да победим само Кипър или Танганайка. Колкото и да не ми се иска италия - България - 3:0. Поне радко ще се радва нали си е италианче, а и са негови хора може да им легне :lol: :lol:

Много си черноглед. С магическа пръчка нищо не се получава.

Trimastiki
Контакти:

Мнениеот Trimastiki » 07 юли 2011 23:09

Кой идиот изобщо измисли да се натягаме за тази световна лига:

1. Тренерът и Матей си играеха клубния спорт, когато останалите национални отбори вече отдавна бяха в цикъл на подготовка.

2. На Матей му трябваше почивка и лечение. На Владо - операция. Всичко беше планирано да си почиват, за да са готови за наесен.

3. Теди Салпаров отпадна по адски куц карък - да е жив и здрав да се възстанови от тази убийствена контузия.

И вместо да обиграваме младежите и да търсим ново либеро с различни варианти, ние досъсипахме Матей и Владо в квалификациите. Набичихме Йосифов, дето не помирисва терен в Тренто за лидер, без да е подготвен.Пенчев, дето е обещаваща надежда, го натоварихме да решава мачове със сервис, който тепърва има да учи човека. Доконтузихме и останалите.

Е, федерацията цуна малко под милион евра. И очакваме нещо повече???.

Наздраве 8-)
Последна промяна от Trimastiki на 07 юли 2011 23:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 07 юли 2011 23:09

igra4 написа:Със тоя треньор начело можем да победим само Кипър или Танганайка. Колкото и да не ми се иска италия - България - 3:0. Поне радко ще се радва нали си е италианче, а и са негови хора може да им легне :lol: :lol:

освен да те сложим теб да го смениш, а :lol: :twisted:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

fenka na Levski
Контакти:

Мнениеот fenka na Levski » 07 юли 2011 23:09

Бием италианците с 3:1гейма.
Бог прощава, но Левски не!

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Мнениеот Edwin » 07 юли 2011 23:11

Стана ми много гадно като Радо каза на момчетата при едно прексъване нещо от сорта на
'' с право хората ще кажат че сме дошли тук да се излагаме '' или нещо такова , наистина ми стана много неприятно :|
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Волейбол”