Аз си мисля, че няма да се стигне до "уговорки" в последните мачове в нашата група.
Отборите са прекалено равностойни ... и даже си мисля, че интригата ще е до последна точка !
Всичките 4-ри тима от групата ни след днешните двубои, ще имат шанс да продължат на 1/2 финалите ...
България-Полша (официална тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- mistreated
- Контакти:
Re: България-Полша (официална тема)
THE G.A.M.E написа:Аз си мисля, че няма да се стигне до "уговорки" в последните мачове в нашата група.
Отборите са прекалено равностойни ... и даже си мисля, че интригата ще е до последна точка !
Всичките 4-ри тима от групата ни след днешните двубои, ще имат шанс да продължат на 1/2 финалите ...
Зависи

Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Жалко...Малко не ни достигна да ги победим...Айде днес срещу Аржентина,ако може на 0 или на 1...Въпреки,че ще бъде доста трудно срещу тях,като се има на предвид факта,че в първият си мач победиха Италия с 3:1,което е голяма изненада за мен... 

Война без изстрел,кръв нито капка,агресия в тетрадка...
независим написа:Жалко...Малко не ни достигна да ги победим...Айде днес срещу Аржентина,ако може на 0 или на 1...Въпреки,че ще бъде доста трудно срещу тях,като се има на предвид факта,че в първият си мач победиха Италия с 3:1,което е голяма изненада за мен...
Аржентина никой не ги броеше за живи до преди 1-2 години, но те без да имат кой знае какви единици (изключвам Кирога, който е много добър) показват, че във волейбола трябва да се играе като отбор. И съответно успехите им не закъснавят. Дано днес и ние бъдем отбор.
Само Левски!
- venci_1913
- Контакти:
Аз като фен на такъв отбор , който чувам обещанието "градим отбор за другата година" мога да ви кажа ,че когато сме домакини на световната лига ще сме в топ 3
Тренъора не го харесвам много много ,ама е българин !Матей ще си оправи играта ,Цецо е на 21 (май) ,Пенчев е млад . Трупат опит момчетата има какво още да се желае ,ама този спорт ни остана и пак сме в топ 8 !
България над всичко!

България над всичко!
Славия София