България-Полша (официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: България-Полша (официална тема)

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 юли 2011 13:26

Аз си мисля, че няма да се стигне до "уговорки" в последните мачове в нашата група.
Отборите са прекалено равностойни ... и даже си мисля, че интригата ще е до последна точка !
Всичките 4-ри тима от групата ни след днешните двубои, ще имат шанс да продължат на 1/2 финалите ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 юли 2011 13:28

THE G.A.M.E написа:Аз си мисля, че няма да се стигне до "уговорки" в последните мачове в нашата група.
Отборите са прекалено равностойни ... и даже си мисля, че интригата ще е до последна точка !
Всичките 4-ри тима от групата ни след днешните двубои, ще имат шанс да продължат на 1/2 финалите ...

Зависи :) Ако ние и Италия загубим, то са ясни 1/2 финалистите :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

независим
Контакти:

Мнениеот независим » 07 юли 2011 13:31

Жалко...Малко не ни достигна да ги победим...Айде днес срещу Аржентина,ако може на 0 или на 1...Въпреки,че ще бъде доста трудно срещу тях,като се има на предвид факта,че в първият си мач победиха Италия с 3:1,което е голяма изненада за мен... :?
Война без изстрел,кръв нито капка,агресия в тетрадка...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 07 юли 2011 13:55

независим написа:Жалко...Малко не ни достигна да ги победим...Айде днес срещу Аржентина,ако може на 0 или на 1...Въпреки,че ще бъде доста трудно срещу тях,като се има на предвид факта,че в първият си мач победиха Италия с 3:1,което е голяма изненада за мен... :?

Аржентина никой не ги броеше за живи до преди 1-2 години, но те без да имат кой знае какви единици (изключвам Кирога, който е много добър) показват, че във волейбола трябва да се играе като отбор. И съответно успехите им не закъснавят. Дано днес и ние бъдем отбор.
Само Левски!

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 07 юли 2011 16:55

Аз като фен на такъв отбор , който чувам обещанието "градим отбор за другата година" мога да ви кажа ,че когато сме домакини на световната лига ще сме в топ 3 :!: Тренъора не го харесвам много много ,ама е българин !Матей ще си оправи играта ,Цецо е на 21 (май) ,Пенчев е млад . Трупат опит момчетата има какво още да се желае ,ама този спорт ни остана и пак сме в топ 8 !
България над всичко!
Славия София

Върни се в “Волейбол”