СЛ по волейбол: какво е нужно на България ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: СЛ по волейбол: какво е нужно на България ?

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 юни 2011 23:00

Сърбите спечелиха с 3:1 и стават с 21 точки, което е неприятно за нас :roll:
Изображение

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 29 юни 2011 23:23

Viktor4o_Rs написа:Сърбите спечелиха с 3:1 и стават с 21 точки, което е неприятно за нас :roll:

Да, но пък Куба загуби с 3:0. Ако загубят и вторият мач с 3:0 или 3:1 ще ни трябва само една чиста победа срещу Русия.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 юни 2011 23:29

MainEventer написа:
Viktor4o_Rs написа:Сърбите спечелиха с 3:1 и стават с 21 точки, което е неприятно за нас :roll:

Да, но пък Куба загуби с 3:0. Ако загубят и вторият мач с 3:0 или 3:1 ще ни трябва само една чиста победа срещу Русия.

Tака е, но аз на жабарите им нямам вяра дали ще се напънат да бият Куба чисто и във втория мач :roll: При 2 наши чисти победи няма кой да ни бутне обаче 8-)
Изображение

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 29 юни 2011 23:33

Viktor4o_Rs написа:Tака е, но аз на жабарите им нямам вяра дали ще се напънат да бият Куба чисто и във втория мач :roll: При 2 наши чисти победи няма кой да ни бутне обаче 8-)

И аз им нямам много вяра. Спомням си мача им срещу Сърбия...Водиха с 2:0 и нарочно загубиха с 3:2.
Иначе две чисти победи срещу Русия ми звучи много, много трудно, но пък не е невъзможно.
Трябва да се възползваме от това, че Русия няма да играе на 100 %. Дано да ги бием два пъти чисто.

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 01 юли 2011 04:23

ПРЕКРАСНА НОВИНА ! Сърбите паднаха с 0:3 и сега ни трябва само 1 точка, за да се класираме. При 1 точка за нас и победа на Кубинците, плавите ще гледат финала на Джокович :lol: :lol:
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Върни се в “Волейбол”