СЛ по волейбол: какво е нужно на България ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: СЛ по волейбол: какво е нужно на България ?
Сърбите спечелиха с 3:1 и стават с 21 точки, което е неприятно за нас 

- MainEventer
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Сърбите спечелиха с 3:1 и стават с 21 точки, което е неприятно за нас
Да, но пък Куба загуби с 3:0. Ако загубят и вторият мач с 3:0 или 3:1 ще ни трябва само една чиста победа срещу Русия.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
MainEventer написа:Viktor4o_Rs написа:Сърбите спечелиха с 3:1 и стават с 21 точки, което е неприятно за нас
Да, но пък Куба загуби с 3:0. Ако загубят и вторият мач с 3:0 или 3:1 ще ни трябва само една чиста победа срещу Русия.
Tака е, но аз на жабарите им нямам вяра дали ще се напънат да бият Куба чисто и във втория мач

- MainEventer
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Tака е, но аз на жабарите им нямам вяра дали ще се напънат да бият Куба чисто и във втория мачПри 2 наши чисти победи няма кой да ни бутне обаче
И аз им нямам много вяра. Спомням си мача им срещу Сърбия...Водиха с 2:0 и нарочно загубиха с 3:2.
Иначе две чисти победи срещу Русия ми звучи много, много трудно, но пък не е невъзможно.
Трябва да се възползваме от това, че Русия няма да играе на 100 %. Дано да ги бием два пъти чисто.
- track.and.field
- Контакти:
ПРЕКРАСНА НОВИНА ! Сърбите паднаха с 0:3 и сега ни трябва само 1 точка, за да се класираме. При 1 точка за нас и победа на Кубинците, плавите ще гледат финала на Джокович

Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни