Батков продаде 34% от "Стандарт" на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska - maina

Батков продаде 34% от "Стандарт" на ЦСКА

Мнениеот cska - maina » 09 юни 2011 11:25

Нов инвестиционен фонд, в който главните решения се взимат от волейболния шеф на ЦСКА Георги Георгиев, от днес е собственик на 34% от акциите на „Стандарт Нюз", издател на вестник „Стандарт". Останалите 66% остават собственост на мажоритарния собственик адвокат Тодор Батков. Това съобщи за Дарик Георги Георгиев.

„Не аз съм собственик, а един инвестиционен фонд, в който аз имам главното решение. Дружеството е „ГМ Прес" АД и мисля, че сделката вече е факт, макар че имаме предварителен договор за покупко-продажби, но той е окончателен", добави волейболният шеф.

За новините на Дарик Георгиев каза, че промени във вестника няма да се правят, а решенията и занапред ще се взимат само от Батков.

„Не предвиждаме промени, редакционният екип много ни харесва. Това е един от най-сериозните вестници в България. Ние роли нямаме там. Тодор Батков си играе важната роля във вестника, главният редактор също", заяви още Георги Георгиев.

Новият акционер категорично отрече появилите се твърдения, че 66% от „Стандарт Нюз" са заложени в ЦКБ срещу заем.
:lol: Явно Батков разпродава като за последно, нищо чудно с парите от Дембеле и Тасевски да ги инвестира в западащия си бизнес. Хубавото е за нашия волейболен отбор, че ще имат още по-голяма подкрепа. Браво на Георги Георгиев, а на печелившите- ЧЕСТИТО
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Батков продаде 34% от "Стандарт" на ЦСКА

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 09 юни 2011 12:19

cska - maina написа:....

абе момченце бащати ли те бие много? съучениците ти отбягват ли те? имаш ли приятели някакви? говори с някой по-възрастен-мама например,ще ти се намери специализирана помощ и ще видиш,че живота е и хубав,не е само злоба и агресия
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 юни 2011 12:53

Ей, голема работа станала, че Батков си продал акциите на волейболния шеф на ЦСКА... :roll: Те хората като са собственици на различни отбори не могат да имат общ бизнес и т.н ...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юни 2011 22:21

Междувпрочем,Г.Георгиев е "левскар".Тъй,че...

Върни се в “Волейбол”