Златанов и останалите предатели

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pirin_blg
Контакти:

Re: Златанов и останалите предатели

Мнениеот pirin_blg » 18 май 2009 01:17

mursusaid написа:".. когато играе срещу България, няма да го аплодирам, но няма и да го псувам, това мога да ти го кажа със сигурност, защото просто момчето не е имало избор"

ти чули се току що какво каза.Играе срещу България и нямал избор :!: това ми е достатъчно,спирам спора си с теб,айде лека

Ти май изобщо не си чел предишните постове, за това каква е ситуацията със Златанов. Порови се малко и тогава пак ела!

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 18 май 2009 01:21

Вие в кой век живеете? Стига злоба и завист. Човека няма да чака цял живот да го забележи някой български треньор вместо да се състезава по световни и олимпиади. Сигурен съм, че 90% от критикуващите Златанов никога не са се занимавали със спорт на ниво по- високо от мачле зад блока. Аз се радвам, че е българин и предпочитам да е българин отколкото италиянец. Пък да си се състезава за който си иска, света отдавна се е глобализирал. Футбол не гледате ли? :)
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 18 май 2009 01:22

А ти по-просто не можа ли да разбереш, че никой не е търсил Златанов да се състезава за България? Къде най-много може да се прояви един спортист? Естествено, че в националния отбор. Но когато никой не се сеща за теб, ти какво може да направиш? Да ходиш да се молиш да те вземат ли?
Просто италианците са си хитреци от край време, използвали са момента, дали са му паспорт и си го използват в националния отбор. Играл е срещу България, срещу Бразилия, срещу Русия, срещу кой ли не. И за това е толкова добър, играе в този отбор и т.н.
Сега разбра ли ситуацията?[/quote]

Вече става смешно всичко. Хора, аз не съм поискал да го линчуват. Да си го хвалят италианските медии. Не е имал избор и затова е жертва така ли? Горкия! Просто казвам, че неговите успехи не трябва да се представат като български, просто те не са български. Аз искам българските момчета да печелят и да носят престиж на страната и не може тези момчета да се приравняват с човек, който просто няма никакъв принoс към българския спорт. Ако това не е ясно, значи никога няма да ви стане ясно. Аз не твърдя имал ли е избор, нямал ли е. Фактът е, че няма принoс към българския волейбол и името на България. Следователно не може да му се радваме както на Казийски, примерно.
Айде лека нощ, ясно че няма да постигнем едно мнение, но поне разберете - не е въпроса дали е виновен или не. Факт е, че не съзтезава за България. ФАКТ.
Последна промяна от DamonHill на 11 юли 2009 00:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 18 май 2009 01:24

Преди години "изгониха" Христо Златанов от България под предтекста,че за нищо не ставал...е сега мощно им го набива в диваците,на всички умници от простата ни федерация!!! Да е жив и здрав и да ни радва още много години,защото цял свят го знае като БЪЛГАРИН играещ за Италия!
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

Потребителски аватар
pirin_blg
Контакти:

Мнениеот pirin_blg » 18 май 2009 01:28

DamonHill написа:А ти по-просто не можа ли да разбереш, че никой не е търсил Златанов да се състезава за България? Къде най-много може да се прояви един спортист? Естествено, че в националния отбор. Но когато никой не се сеща за теб, ти какво може да направиш? Да ходиш да се молиш да те вземат ли?
Просто италианците са си хитреци от край време, използвали са момента, дали са му паспорт и си го използват в националния отбор. Играл е срещу България, срещу Бразилия, срещу Русия, срещу кой ли не. И за това е толкова добър, играе в този отбор и т.н.
Сега разбра ли ситуацията?

Вече става смешно всичко. Хора, аз не съм поискал да го линчуват. Да си го хвалят италианските медии. Не е имал избор и затова е жертва така ли? Горкия! Просто казвам, че неговите успехи не трябва да се представат като български, просто те не са български. Аз искам българските момчета да печелят и да носят престиж на страната и не може тези момчета да се приравняват с човек, който просто няма никакъв принус към българския спорт. Ако това не е ясно, значи никога няма да ви стане ясно. Аз не твърдя имал ли е избор, нямал ли е. Фактът е, че няма принус към българския волейбол и името на България. Следователно не може да му се радваме както на Казийски, примерно.
Айде лека нощ, ясно че няма да постигнем едно мнение, но поне разберете - не е въпроса дали е виновен или не. Факт е, че не съзтезава за България. ФАКТ.[/quote]

пише се "принОс" ;)
иначе за успехите му, негови са си, не са мои или твои, италиански или български.
знам, че няма да стигнем до единодушно мнение, но все пак си мисля, че ако някой го е бил потърсил е нямало да откаже на БГ нац. отбор, но и да спорим няма смисъл.
лека нощ

Потребителски аватар
MONSEJ
Контакти:

Мнениеот MONSEJ » 18 май 2009 07:40

На 100% съм съгласен. Да играеш за друга държава не е все едно да играеш за чужд клуб. Не може да се каже, че спортистите ни са бедни и това ги принуждава да го правят. Друг е въпроса, ако в България не можеш да намериш място в отбора, не те признават и т.н. Не е вярно, че Златанов не са го желали в националния. Просто тогава бе много млад. Сигурно и Сисил никой нея е търсил, а? Просто някои хора нямат морални ценности. За нас тези хора са умрели, просто ги няма. Журналистите трябва да забравят имената им и само статистически да отразяват изявите им.
Що се отнася за държавата, да, така е. Тя нищо не прави не само за спорта. Абдикирала е от култура, изкуство, наука и т.н. Това обаче не е повод ние да абдикираме от нея. Защото управниците ще се сменят, нещата рано или късно ще се променят, но това което направим днес няма да се върне. :mrgreen:
Левски е очите ни гледа,
Левски ни сочи напред.
Победа, победа, победа,
Победа и слава навред!

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 18 май 2009 08:44

Я стига!Трапатони води ЕЙРЕ срещу родината си-изказванията на треньори,футболисти и журналисти бяха изпълнени с респект към него.Златанов е българин и това е факт.Той не воюва срещу родината си,за да го лишаваме от гражданство.Друг е въпросът,че и аз считам по-достойни за уважение хора като Данчо Йовчев и Дан Колов.

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Мнениеот dobrotiza » 18 май 2009 08:46

Бахти тъпата тема!
Историята на Златанов е мноооого по-различна от тая на Сесил, просто няма паралел между двете! Вместо да се радвате, че такъв класен състезател е българин вие го къленете. Не съм очаквал.,,,
Ама пък то вече нищо не ме изненадва след като футболните ултарси на ЦСКА решиха да се позабавляват с...волейбол...псувайки Капитана (главаната буква не е с лучайна) на националния отбор! Нито съм от ЦСКА, нито съм бил между тях ама ме е срам от такива БОКЛУЦИ!
Така че малко по-полека със силните думи.
Аз лично като гледах единия финал се чувставх супер горд,че и двамата най-добри бяха Казийски и Златанов!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 18 май 2009 11:46

Христо прекарва почти целият си съзнателен живот в Италия. Когато е поканен да се състезава за Италия, тук никой не е знаел за него. Доколкото съм запознат с разпоредбите на волейболната федерация, е като във футбола, като играеш за една страна после не може за друга. Така че какво искате от човека?
П.П. Ако нашите тъпанари не се бяха усетили, сега и Божинов можеше да играе за Италия.

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 18 май 2009 16:03

Чуите това и пак помислете. http://vbox7.com/play:f09d79aa

Върни се в “Волейбол”