DamonHill написа:А ти по-просто не можа ли да разбереш, че никой не е търсил Златанов да се състезава за България? Къде най-много може да се прояви един спортист? Естествено, че в националния отбор. Но когато никой не се сеща за теб, ти какво може да направиш? Да ходиш да се молиш да те вземат ли?
Просто италианците са си хитреци от край време, използвали са момента, дали са му паспорт и си го използват в националния отбор. Играл е срещу България, срещу Бразилия, срещу Русия, срещу кой ли не. И за това е толкова добър, играе в този отбор и т.н.
Сега разбра ли ситуацията?
Вече става смешно всичко. Хора, аз не съм поискал да го линчуват. Да си го хвалят италианските медии. Не е имал избор и затова е жертва така ли? Горкия! Просто казвам, че неговите успехи не трябва да се представат като български, просто те не са български. Аз искам българските момчета да печелят и да носят престиж на страната и не може тези момчета да се приравняват с човек, който просто няма никакъв принус към българския спорт. Ако това не е ясно, значи никога няма да ви стане ясно. Аз не твърдя имал ли е избор, нямал ли е. Фактът е, че няма принус към българския волейбол и името на България. Следователно не може да му се радваме както на Казийски, примерно.
Айде лека нощ, ясно че няма да постигнем едно мнение, но поне разберете - не е въпроса дали е виновен или не. Факт е, че не съзтезава за България. ФАКТ.[/quote]
пише се "принОс"

иначе за успехите му, негови са си, не са мои или твои, италиански или български.
знам, че няма да стигнем до единодушно мнение, но все пак си мисля, че ако някой го е бил потърсил е нямало да откаже на БГ нац. отбор, но и да спорим няма смисъл.
лека нощ