Евро2011 до 18г Сърбия-България-полуфинал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Евро2011 до 18г Сърбия-България-полуфинал
Ако има нещо, което да ни спре, то това сме самите ние. И съдията, когато стане напечено.
Само Левски!
siniq_fen написа:Ако има нещо, което да ни спре, то това сме самите ние. И съдията, когато стане напечено.
Абсолютно си прав, за съжаление. Колко смешни точки им дадохме просто не е истина, накрая водихме с 4 точки и пак им допуснахме да ни обърнат... Докато не станам по-силни психически и не ни пука какво става, все ще си опропастяваме таланта и ще свършваме преди финала някъде. Дано Радо Стойчев поне работи в тая насока с мъжкия отбор, той поне е роден победител

Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
Въпреки всичко аз съм горд с показаното от момчетата. Живота продължава, дано утре имаме и малко повече късмет, но и да загубим не трябва да правим трагедии. Още веднъж едно голямо БРАВО на момчетата за показаното мъжество. Самият факт, че загубихме на 22 и два пъти на по 23 говори, че сърбите са имали и повече шанс.
Само Левски!
Е няма такава държава просто... В "Блиц" ТОП новината не е за нашите момчета, а че Реал стреснали Барса и били с 6-3 Валенсия... 

Само Левски!