Пет нови момчета викнати в националния по волейбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Пет нови момчета викнати в националния по волейбол

Мнениеот Middlesbrough » 31 мар 2011 14:23

Стойчев си знае раотата спокойно : )

Офтопик:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 мар 2011 14:49

Middlesbrough написа:Стойчев си знае раотата спокойно : )

Дано се справи и има време от ангажиментите си с Тренто да обърне достатъчно внимание и на националния. Иначе в Б-я вече го почнаха. Не знам дали сте забелязали, но вече се появиха някои статии против Радо. На първо време се сещам една на дебелата свиня, гл. редактор на 7 дни спорт, Юлий Москов, който се заяде там за това, че Радо се изживявал и като мениджър на отбора, щото искал да сменя екипировката. Номерът бил, че Радо едва ли не щял да вземе процент, щото тая фирма с новата екипировка едва ли не била близка с него.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 31 мар 2011 14:55

Българска работа брат кво да ти кажа ! , да се надяваме че Стойчев е над тия неща и не ми пука от бг медиите и.т.н и да постигне успехите с национала които ги постига и с клубния си отбор ! и си мисля че няма да му пречи тва че бачка на 2 места ...

Офтопик:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 мар 2011 15:08

Middlesbrough написа:Българска работа брат кво да ти кажа ! , да се надяваме че Стойчев е над тия неща и не ми пука от бг медиите и.т.н и да постигне успехите с национала които ги постига и с клубния си отбор ! и си мисля че няма да му пречи тва че бачка на 2 места ...

Дано да не му пречи. Факт е обаче че в момента е оставил всичко в ръцете на помощниците си в Б-я. То не че сега има кой знае кво да се прави около националния.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 31 мар 2011 15:27

danko_sot написа:
Middlesbrough написа:Българска работа брат кво да ти кажа ! , да се надяваме че Стойчев е над тия неща и не ми пука от бг медиите и.т.н и да постигне успехите с национала които ги постига и с клубния си отбор ! и си мисля че няма да му пречи тва че бачка на 2 места ...

Дано да не му пречи. Факт е обаче че в момента е оставил всичко в ръцете на помощниците си в Б-я. То не че сега има кой знае кво да се прави около националния.

е не ве неговата раота е да викне правилните хора да пуска най - добрите и които са в най - добра форма да ги мотивира , да ги надъха едно яко и тактически ... така че той и Пранди май водеше и Модена докато водеше нас така че ...

Офтопик:

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 31 мар 2011 16:46

danko_sot написа:П.П. Какви са тези, добри ли са и на какви постове играят тези, които не са написани в статията. Дайте подробности

Николай Учиков е от Пловдив играе като диагонал минал е през Локо Пд , Левски и сега играе в Падова в Серия А2 на Италия и догодина със сигурност ще влезе в Серия А титуляр е и един от най-добрите играчи на отбора. Това не му е първа повиквателна за националния отбор. Костадин Гаджанов е централен блокировач от Пирин Балканстрой много е добър и има голямо бъдеще. Борислав Георгиев е разпределите на Левски не съм го гледал и не мога да кажа на какво ниво е. Тодор Въчев е посрещач от Марек, а Мартин Божилов е либеро също от Марек и двамата са добро ниво и Стойчев им гласува доверие.

Аз не съм изненадан от избора на Стойчев и се надявам тази година да се класираме за финалите на Световната лига и да спечелим медал от Европейското.
Изображение

dikci
Контакти:

Мнениеот dikci » 31 мар 2011 20:21

А къде Е Краси Гайдарски??????????????? Може ди най добрия централен блокирвач!!! Много бързо забравиха заслугите му към националния отбор!!! И си мисля че центрове като Гоцев, Гаджанов или дори Ники Николов (страхотен воляйболист, но много непостоянен в изявите си) не могат да стъпят на малкия пръст на Краси!!!!

Върни се в “Волейбол”