ЦСКА 2:3 ЛЕВСКИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: ЦСКА 2:3 ЛЕВСКИ

Мнениеот L_Messi » 16 апр 2009 20:20

Честита победа!
Аз недоумявам как може финалните мачове да се играят в кочината и в онази супер-смешна зала в Люлин.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 16 апр 2009 20:23

L_Messi написа:Честита победа!
Аз недоумявам как може финалните мачове да се играят в кочината и в онази супер-смешна зала в Люлин.

Така е всичко щеше да е по добре в Универсиада.Тази тавана и е като мазе на няколко пъти топката се удряше в тавана.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 16 апр 2009 21:00

Много ме е яд докато го гледах.. Цскато мачкаше-силно казано де :) Но излязох те паднали ... На следващия мач целия ще го гледам дано победят. Не знам как е станало ако са играли както втория и третия гейм не знам как сте ни били....

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 апр 2009 21:09

Neron написа:Честито левскари победихме в оспорван мач.Без псувни моля все пак това е волейбол.САМО ЛЕВСКИ.

Не съм гледал мача,но ви поздравявам за победата! :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 16 апр 2009 22:18

L_Messi написа:Честита победа!

Да, да, да...
както казах в другата тема престъпление за волейболните фенове е мачовете да се играят в тези две иключително малки зали, да започват толкова рано ( 16:00-утре и 17:30) и трето, но не на последно място нито един от финалите да не е в почивен ден! Не важат оправдания, че има празници... преди 1-2 години имам спомен, че финалната фаза на купата на България се игра именно по Великден. Точно така празника може да стане още по приятен.

За разпределителите на двата отбора мога да кажа, че не са чак толкова зле колкото ги изкарвате. И двамата са млади и имат потенциал. Вижте само Иван Зарев какъв сервис извади...
На мен лично най-много ми хареса Вальо Братоев.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 16 апр 2009 23:26

Браво и на двата отбора!!! ;) Но в такива зали е тъжно да се гледа волейбол :( Айде дано вземем Световната лига или Европейското та да си направим зала като хората.. :|
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 21 апр 2009 13:19

разпределителят на Левски според мен е най-добрият в България в момента, а и е контузен така, че ...

Върни се в “Волейбол”