Закса (Козле) - ЦСКА (София) 27.02.11
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Закса (Козле) - ЦСКА (София) 27.02.11
КАкво да кажа,не гледах мача,но е много жалко това....но все пак само ЦСКА е номер 1
- Иван Барабан
- Контакти:
Можеше повече, за мен треньора изпусна мача, но това е живота. В условията в които се играе у нас ... това си равно на спечелен финал.
С добър тренер повече!!!
С добър тренер повече!!!
-
- Контакти:
Очакваше се, че е възможно да загубите в Полша!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Закса направи хубава тренировка преди финала така каза техен играч след мача и съжалява че не се играе до 10 гейма малко са ги били 

Истината е, че този мач нагледно демонстрира курвенския ни български манталитет.
Какво имам предвид ? През цялата седмица след първия мач се говореше само и единствено за златен гейм, никой не помисли за възможността да се спечели мача в редовните геймове.
През първия гейм ЗАКСА бяха изключително стреснати и под голямо напрежение. ЦСКА имаше много голям шанс да спечели, но не си повярва и подари гейма.
Вторият сет при 20-15, Сашо Попов отписа мача и вкара резервите. Въпреки това последва обрат и 7 поредни сет бола, където явно се видя нежеланието на ЦСКА да се бори за печеленето на мача. Престъпление беше да не се вкара Ники Иванов.
Най-смешно обаче беше през третия гейм. През целия гейм водихме с по 2-3-4 точки , но накрая се отказахме да го печелим и им го дадохме, за да стигнем по-бързо до златния. Истината е, че домакините бяха толкова уплашени, че бяха готови да ни дадат мача, но наще не го искаха. Те искаха да го вземат само със златен гейм, иначе не става.
И така, поляците продължиха изключително мотивирани и нахъсано и наще докато се чудиха на коя планета са онея дръпнаха 5-0 и всичко свърши.
Междудругото замислете се колко , колко много примерни има във волейбола, а и не само (1994) , когато стигаме до полуфинал и край. Това е, знаят , че няма как да го минат. За нас 1/2 финал означава подвиг, а като го загубим сме "морални победители" и "излизаме от битката с високо вдигнати глави". Най-потресаващото беше през 2006 в Москва на 1/2 на СЛ, когато размазахме Бразилия, Сърбия и Италия с по 3-0 и после паднахме от Франия 3-0.
Затова аз лично надежди не тая, за мене , като изключа Владо и Матей, които постигат много успехи на клубно ниво и водят отборите си към трофеи, останалите не стават за нищо. Цялата ни държава е такава и целият ни спорт е такъв.
Какво имам предвид ? През цялата седмица след първия мач се говореше само и единствено за златен гейм, никой не помисли за възможността да се спечели мача в редовните геймове.
През първия гейм ЗАКСА бяха изключително стреснати и под голямо напрежение. ЦСКА имаше много голям шанс да спечели, но не си повярва и подари гейма.
Вторият сет при 20-15, Сашо Попов отписа мача и вкара резервите. Въпреки това последва обрат и 7 поредни сет бола, където явно се видя нежеланието на ЦСКА да се бори за печеленето на мача. Престъпление беше да не се вкара Ники Иванов.
Най-смешно обаче беше през третия гейм. През целия гейм водихме с по 2-3-4 точки , но накрая се отказахме да го печелим и им го дадохме, за да стигнем по-бързо до златния. Истината е, че домакините бяха толкова уплашени, че бяха готови да ни дадат мача, но наще не го искаха. Те искаха да го вземат само със златен гейм, иначе не става.
И така, поляците продължиха изключително мотивирани и нахъсано и наще докато се чудиха на коя планета са онея дръпнаха 5-0 и всичко свърши.
Междудругото замислете се колко , колко много примерни има във волейбола, а и не само (1994) , когато стигаме до полуфинал и край. Това е, знаят , че няма как да го минат. За нас 1/2 финал означава подвиг, а като го загубим сме "морални победители" и "излизаме от битката с високо вдигнати глави". Най-потресаващото беше през 2006 в Москва на 1/2 на СЛ, когато размазахме Бразилия, Сърбия и Италия с по 3-0 и после паднахме от Франия 3-0.
Затова аз лично надежди не тая, за мене , като изключа Владо и Матей, които постигат много успехи на клубно ниво и водят отборите си към трофеи, останалите не стават за нищо. Цялата ни държава е такава и целият ни спорт е такъв.
Поляците си бяха готови...но ЦСКА направи всичко възможно да ги реанимира
Регламентът на турнира е безумен и ЦСКА трябваше да отпаднат още от турците
Дано си запазят състава и догодина пак да се пробват
Коментарът на Тюфлекчиев по канал 3 ме вбеси - едва ли не проблемът на цска са протоколните мачове с УНСС и Черно море в шампионата. Като бият са велики, като падат така безхаберно - другите са им криви.
Коментарът на Тюфлекчиев по канал 3 ме вбеси - едва ли не проблемът на цска са протоколните мачове с УНСС и Черно море в шампионата. Като бият са велики, като падат така безхаберно - другите са им криви.
И аз съм на мнение че треньора изтърва мача от контрол.Той даже не знаеше какво иска - победа , или златен гейм. Портондо игра много слабо , но каквото беше-беше, догодина пак !
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- mertezaker
- Контакти:
varnafen на 27 Фев 2011 23:19
Поляците си бяха готови...но ЦСКА направи всичко възможно да ги реанимира
Регламентът не е чак толкова безумен, както казаха и по Канал 3, той е направен заради феновете, защото при сегашната ситуация, ако ЦСКА бяха спечелили първият гейм целият мач ставаше протоколен...
- Udoji90
- Контакти:
Много нелепа загуба. Можехме да вземем поне 1 от първите 2 гейма, което можеше да насочи мача в наша полза. В златния гейм пък започнахме катастрофално. Въпреки всичко, не мога да се сърдя на момчетата, защото направиха поредица от много силни мачове. Домакинската победа над Зенит, на която имах удоволствието да присъствам, беше просто вълшебна. Догодина пак ще мачкаме! 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Deluxx написа:КАкво да кажа,не гледах мача,но е много жалко това....но все пак само ЦСКА е номер 1
Като го гледаш класирането наобратно, мойто момче.