Emo_87 написа:Сега последно златен гейм ще има ли?
Ще има златен гейм и все още има вероятност реванша да съвпадне с дербито. Мачът ще се играе или на 26 или на 27 февруари, като според мен по-вероятното е 26-ти.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Emo_87 написа:Сега последно златен гейм ще има ли?
mistreated написа:Emo_87 написа:Сега последно златен гейм ще има ли?
Ще има златен гейм и все още има вероятност реванша да съвпадне с дербито. Мачът ще се играе или на 26 или на 27 февруари, като според мен по-вероятното е 26-ти.
runnersa написа:mistreated написа:Emo_87 написа:Сега последно златен гейм ще има ли?
Сериозно лиДосега никога не са играли Събота/Неделя защо така?
runnersa написа:gogo_cska написа:Очаквам да спечелим,както винаги с 3-2.Да стане един добър мач,с доста зрители.Да се получи едно истинско шоу.И да попитам някой знае ли,дали реванша ще съвпада с Вечното Дерби?Благодаря предварително.
Само ЦСКА!!!
НЕ! Тези мачове се играят се във вторник - сряда някъде няма как да стане може да си спокоен!
gogo_cska написа:runnersa написа:gogo_cska написа:Очаквам да спечелим,както винаги с 3-2.Да стане един добър мач,с доста зрители.Да се получи едно истинско шоу.И да попитам някой знае ли,дали реванша ще съвпада с Вечното Дерби?Благодаря предварително.
Само ЦСКА!!!
НЕ! Тези мачове се играят се във вторник - сряда някъде няма как да стане може да си спокоен!
Благодаря много за инфото.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост