Накъде е тръгнал Пл.Константинов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Накъде е тръгнал Пл.Константинов

Мнениеот ros » 03 фев 2011 15:20

Viktor4o_Rs написа:ros, приятелю, идва с екипа на отбора в който е, просто има етикет и дисциплина , не може да идват с каквито си искат дрехи ;) Няма никаква провокация ...

Viktor4o_Rs, приятелю, тази "дисциплина" къде беше в залата в Самоков, че не я видях? По време на мача Пламен беше елегантен така, както едно време се снимаше в списанията и нямаше и помен от екипа. Той все пак има право като треньор да избере какво облекло да носи. Провокацийкити са си част от играта, признавам си, затова казах, че това слуша ли го глава или не си е негова работа, но по този начин не кара хората да го споменават с добро.
И не си ме разбрал правилно или аз може и да не съм се изказал така, че да бъда разбран... Упрека ми е към онези зрънца дето продължават да наричат "кюрд" българина, дал най-много до момента хората по света да са чували за нашата мила татковина. Или с други думи ще искам да видя постъпката на Пламен ще накара ли всички националисти да реагират по подобен начин, както към Ицо. Това е кауза пердута, според мен, но дано греша
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

пелинат

Мнениеот пелинат » 03 фев 2011 15:21

PFC Litex написа:Пламен Константинов е треньор на Зират банк, чии интереси очаквате да защитава?

Какви интереси защитаваш като наричаш дежурния делегат миризлив грък.Това си е абсолютна тъпотия.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 03 фев 2011 16:51

Пламен е доста противоречива личност , дори като капитан на нац. отбор беше замесен в скандали с други играчи от отбора , дори Вл.Николов ако не бъркам . Последната му година в нац. отбор беше трагичен и когато Пранди правилно го извади от отбора Константинов се засегна все едно е незаменим.
И със сигурност не е 2-рия ни най-велик волейболист . Дори не е в топ 10 .
А за държанието му в залата просто си пролича какво възпитание има .Оприличивам го с Лечков от футболните ни звезди , аха да е легенда ама все нещо тъмно около него .

Потребителски аватар
tzetzko
Контакти:

Мнениеот tzetzko » 03 фев 2011 17:56

Пламен Константинов е легенда във волейбола ни.Голямо име.Без него едва ли щяхме да станем 3-ти на Световното в Япония и 3-ти за Световната купа,което ни класира директно за Пекин.Не знам дали някой е гледал мач на националите ни по други телевизии,за да е чул с какво уважение говорят коментаторите за него.

Върни се в “Волейбол”