Viktor4o_Rs написа:ros, приятелю, идва с екипа на отбора в който е, просто има етикет и дисциплина , не може да идват с каквито си искат дрехиНяма никаква провокация ...
Viktor4o_Rs, приятелю, тази "дисциплина" къде беше в залата в Самоков, че не я видях? По време на мача Пламен беше елегантен така, както едно време се снимаше в списанията и нямаше и помен от екипа. Той все пак има право като треньор да избере какво облекло да носи. Провокацийкити са си част от играта, признавам си, затова казах, че това слуша ли го глава или не си е негова работа, но по този начин не кара хората да го споменават с добро.
И не си ме разбрал правилно или аз може и да не съм се изказал така, че да бъда разбран... Упрека ми е към онези зрънца дето продължават да наричат "кюрд" българина, дал най-много до момента хората по света да са чували за нашата мила татковина. Или с други думи ще искам да видя постъпката на Пламен ще накара ли всички националисти да реагират по подобен начин, както към Ицо. Това е кауза пердута, според мен, но дано греша