България в група ''А'' на Олимпиaдата в Пекин!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
България в група ''А'' на Олимпиaдата в Пекин!!!
Предполагам 4е вси4ки се интересувте от волеиволните ни национали. Но след тия две загуби от Германия нещо много ми стана сдухано.
Кво мислите със саперници като САЩ;Италия;Китаи;Япония и Венецуела кви шансове имаме.... надявам се да сме в 4-ката(в групата) плс кажете си мненията. 
[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center][center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
Re: България в група ''А'' на Олимпиядата в Пекин!!!
мисля че отбора ни е в много лошо състояние и за никаква четворка не можем да мислим-дори в осмицата трудно ще влезем и според мен това ще бъде най големия провал на отбора.
- nostradamus
- Контакти:
Имаме шанс за титлата.
Последна промяна от nostradamus на 14 юли 2011 09:01, променено общо 1 път.
Батков вън!
Само и единствено Италия ще ни окаже съпротива в тази група ! Не говорете глупости та ние направихме 3/4 победи над САЩ с резервите !
Хора моля Ви, не говорете глупости! Нямало да да влязат в четворката, те хората в Пекин са приготвили титлата, отдолу пише България!!!
- to6kata1912
Говорите абсолютни глупости!Както винаги ще сме в тройката.Тия загуби от Германия изобщо, ама изобщо не трябва да ви засяга!Със щатите 2 от 3-те победи ги взехме с титулярите!Плюс тва американците бяха без 2ма основни, много силни играча!Италия няма да ни окаже съпротива, тъй като се представят зле напоследък.Аз виждам така класирането:
1.САЩ
2.България
3.Бразилия
4.Сърбия
1.САЩ
2.България
3.Бразилия
4.Сърбия
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
Ти си идиот САЩ НЯМА ДА СЕ КАЧИ НА СТЪЛБИЧКАТА 99,9% Е СИГУРНО даже си скаран с географията щото ако за теб титуляри са тези който мачкаха САЩ значи резерви са Матей Казийски Николай Николов Пламен Константинов Евгени Иванов Боян Йорданов Борислав Николов !!!
МНОГО СИ ЗАБАВЕН

ДА ВИ КАЖА ЧЕСТНО И НА МЕН МИ СЕ СТУВА ,ЧЕ ТИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ ЩЕ СЕ ОСЕРЕМ НА ОЛИМПИАДАТА.

- cska_liverpool
- Контакти:
Дано да имат късмет момчетата и достигнат колкото се може по далеч в класирането.
RED OR DEAD
Загубите в контролите не са чак такава болка за умиране , ако на Олимпиадата покажем това , на които сме способни , съм убеден , че ще стигнем далеч . САЩ и донякъде Италия са ни основни съперници в предварителната група , но от 1/4 финала нататък става трудно - Бразилия , Русия , Сърбия или Полша ще ни чака