България-Русия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: България-Русия

Мнениеот MoNteSo » 07 окт 2010 21:08

Само да ви светна, че колкото е по-предно класирането ни на световното, толкова по-бързо и лесно ще си осигурим място на олимпиадата :roll:

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 07 окт 2010 21:11

MORSKI написа:
Dankow написа:Не си ти човека който да казва кой става и кой не. Пък и Жеков вчера нямаше как да играе на 100% защото имаше проблеми ако не си забелязал ;)

ТОЙ не само игра, ами беше сред най-добрите...

Напълно съм съгласен с набора, въпреки контузията това му беше един от най-силните мачове, които съм гледал.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 окт 2010 21:12

И да бием и да не бием вече се тая :(
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 окт 2010 21:17

hlucho написа:В този отбор има 5 играчи от световна класа и двама, които ги провалят! Алексиев е трагичен! Тоъ прави мачовете на живота си с/у отбори от класат на Китай! Посрещането му е пълна нула! Проваля трето първенство! Жеков, никога не е ставал за разпределител! Пълна трагедия е! Това първенство ни беше шанса за нещо голямо! С изклучение на Бразилия всички останали са равностойни!

Съгласен съм до една степен с тебе!Жеков обаче е играч!Алексиев за годините си е кръгла нула!Никога няма да бъде голям играч според мене!За пореден път усра отбора!На псорещане аз и ти мож би по-добре ще посрещшаме..на 10 забивки я забие 5 я не и няма сервиз!Незнам за какво сме го взели в отбора!Владо Николов просто му е кипнало и тоя път е казал истината в очите!Това цяла България го вижда, че Алексиев не за първи път насира нещатата!Просто не е за националният отбор!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 07 окт 2010 21:26

POPCORN написа:
hlucho написа:В този отбор има 5 играчи от световна класа и двама, които ги провалят! Алексиев е трагичен! Тоъ прави мачовете на живота си с/у отбори от класат на Китай! Посрещането му е пълна нула! Проваля трето първенство! Жеков, никога не е ставал за разпределител! Пълна трагедия е! Това първенство ни беше шанса за нещо голямо! С изклучение на Бразилия всички останали са равностойни!

Съгласен съм до една степен с тебе!Жеков обаче е играч!Алексиев за годините си е кръгла нула!Никога няма да бъде голям играч според мене!За пореден път усра отбора!На псорещане аз и ти мож би по-добре ще посрещшаме..на 10 забивки я забие 5 я не и няма сервиз!Незнам за какво сме го взели в отбора!Владо Николов просто му е кипнало и тоя път е казал истината в очите!Това цяла България го вижда, че Алексиев не за първи път насира нещатата!Просто не е за националният отбор!

Стига плю, момчето си играе много добре, направи сумати точки. Направи една грешка и айде, да го бесим. Тошко Алексиев е класен играч, дори на моменти ми харесва повече и от Пламен Константинов

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 окт 2010 21:27

Levskar_90 написа:
POPCORN написа:

Стига плю, момчето си играе много добре, направи сумати точки. Направи една грешка и айде, да го бесим. Тошко Алексиев е класен играч, дори на моменти ми харесва повече и от Пламен Константинов

не плуя а си казвам мнението!Направи една грешка дрън дрън!Колко сервиза ги усра вчеара.. поне 5-6 минимум!Повече от Пламен?Ти ис луд бе човеек!Пламен е на светлини години от Алексиев!Харесва ти защото е левскар, затова ти харесва!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 07 окт 2010 21:32

assencho1 написа:Утре ще бием Русия !!!

за чий *** :?:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
сянка
Контакти:

Мнениеот сянка » 07 окт 2010 21:33

Много къса памет имате!! Алексиев кажи-речи сам спечели мача с Испания, когато В.Николов не знаеше къде се намира!! Вярно, снощи обърка контрата при 23 на 23, но пак не се знаеше дали ще спечелим!! Жеков играл с контузия - ок, но заради това му страдаше играта. Дадохме им няколко точки, именнo защото нашите търсеха Жеков, а той не можеше да прибяга 2 метра заради контузията!!
Ако ще търсим виновни за мен това е Матей Казийски!!! Много, ама много слаб беше снощи - 90% от посрещанията му бяха грешни!! Асът за 25-23 втория гейм стана през него, а четвъртата част му шибнаха 3 сервиса, които той оставяше, защото ги мислеше, че излизат в аут!! И блока му куцаше... Освен това и всички негови сервиси с изключение на 4 или 5 бяха в мрежата, но понеже се казва Матей Казийски никой не обвинява него!!!
Последна промяна от сянка на 07 окт 2010 22:14, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 07 окт 2010 21:33

POPCORN от теб разбирам, че е левскар. Аз клубен волейбол не съм гледал от 2004-5 нататък. Ти явно, затова не го харесваш, защото е левскар. Може да не е добър колкото Пламен, но си е за титуляр, момчето.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 окт 2010 21:35

Levskar_90 написа:От теб разбирам, че е левскар. Аз клубен волейбол не съм гледал от 2004-5 нататък. Ти явно, затова не го харесваш, защото е левскар. Може да не е добър колкото Пламен, но си е за титуляр, момчето.

не просто му гледам изявите.има си и статистика!Виж я!Кой прави най-много грешки , кой е най-слаб на псорещане и така нататака!И Пламен Констатинов е левскар, ама ми е идол!Едното няма нищо общо с другото!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Волейбол”