Ivanov84 написа:Ти май не правиш разлика между загуба и цирк,а? Бразилците разиграваха отвратителен театър,това дори не можеше да се нарече "загуба".Ако нашите бяха играли по този долен начин,и аз щях да ги критикувам.deepblue1963 написа:Ако ние бяхме паднали,нашите волейболисти щяха ли да бъдат наричани "гадни,мръсни,долни,мазни,циркаджийски маймуни"?Едва ли!Ние щяхме да сме "великите комбинатори",нали?Щяхме да четем как целта оправдавала средствата,бла-бла-бла...Това,че Жеков не играл,щото имал "крамп",а Матей и Владо били преуморени,ги разправяйте на баба си!
За имиджа на Бразилия не берете грижа!Когато Германия и Австрия направиха 1-0 и изхвърлиха Алжир от Мондиала,да не им се срути имиджа,случайно?
Жеков се контузи още по време на мача с Полша и затова беше изкаран за няколко минути, докато го закрепят горе-долу за игра.Гледа ли мача?Ако си го гледал защо си затваряш очите за този момент?.А Казийски и Николов носят България на гърба си,те правят 90% от точките и само човек който не се е занимавал със спорт (вероятно като теб) може да твърди че нямат нужда от почивка.
А имиджа на Бразилия вече пострада,както и на цялото световно,разбира се.Само влезте в чуждестранните сайтове и вижте какво пишат чужденците за тях.
И моля те престани да постваш глупави коментари,лишени от смисъл.Ти въобще защитаваш ли някаква позиция или се заяждаш ей така-за спорта!
Ivanov84, какво му обръщаш внимание на тоя, той разбира от волейбол, колкото аз от крикет. Нашите излезнаха с резервите, но играха за победа. Никой нямаше да каже нищо за бразилците ако бяха играли с третия отбор, но за ПОБЕДА. Тяхното беше пълен фарс. Такъв страх не съм виждал скоро в нито един световен шампион, а като си спомня преди мача, че бях убеден, че Бразилия не ги е страх от никой...