Бразилия размаза Полша 3-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Бразилия размаза Полша 3-0

Мнениеот runnersa » 01 окт 2010 12:03

THE G.A.M.E написа:
mistreated написа:Голямата разлика в точките снощи има и друг плюс за нас. Дори днес да загубим, то ако не е с някаква огромна разлика, би трябвало всяка победа над Бразилия в последния мач да ни нареди пред Полша, заради точковата разлика

Абсолютно точно !
Твърдението, че Полша не са се натягали, за да се пазят за мача срещу нас, е нелепо !
То разбирам, да не се натягаш .... ама, подобна загуба в точките, направо ги убива !
Да не кажа, че почти им нулира шансовете, щото, дори и да ни бият, не вярвам, че ще е с размазваща разлика !
От всичките ни загубени 6 гейма до тук на световното, мисля > 4-ри сме загубили с 2 точки разлика ! !
А, така като гледах 2-3 мача на поляците ..... в никакъв случай, не са по силни от Франция и Чехия !
В крайна сметка, загуба от Полша, но с малка разлика в точките в отделните геймове, и всякаква победа над Бразилия, ни класира на, поне 95% !

То е така ама да не мислите, че Бразилците ще ни се оставят? Сещате ли се мача в Световната лига когато се бяха класирали, а ние не какво направиха? Ние ако не бием тия не виждам как ще бием и Бразилците заради това победата днес е Задължителна! Няма да е лесно, но сме длъжни да дадем всичко от себе си за победата днес! ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 окт 2010 12:29

runnersa написа:То е така ама да не мислите, че Бразилците ще ни се оставят? Сещате ли се мача в Световната лига когато се бяха класирали, а ние не какво направиха? Ние ако не бием тия не виждам как ще бием и Бразилците заради това победата днес е Задължителна! Няма да е лесно, но сме длъжни да дадем всичко от себе си за победата днес! ;)

Ама чакай !
Нали си видял, победителя от тая група, в коя полуфинална група отива и, кои ще са му съперниците по пътя към финала ?
В един момент, а той вече е настъпил след убедителната им победа над Полша .... сигурен съм, че бразилците вече пресмятат нещата !
Загуба от България, ги праща в супер лесен поток !
Едвали ще искат да налетят на Русия и Куба .... а това ще стане, ако спечелят и срещу нас ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 01 окт 2010 12:40

THE G.A.M.E написа:
runnersa написа:То е така ама да не мислите, че Бразилците ще ни се оставят? Сещате ли се мача в Световната лига когато се бяха класирали, а ние не какво направиха? Ние ако не бием тия не виждам как ще бием и Бразилците заради това победата днес е Задължителна! Няма да е лесно, но сме длъжни да дадем всичко от себе си за победата днес! ;)

Ама чакай !
Нали си видял, победителя от тая група, в коя полуфинална група отива и, кои ще са му съперниците по пътя към финала ?
В един момент, а той вече е настъпил след убедителната им победа над Полша .... сигурен съм, че бразилците вече пресмятат нещата !
Загуба от България, ги праща в супер лесен поток !
Едвали ще искат да налетят на Русия и Куба .... а това ще стане, ако спечелят и срещу нас ... ;)

Бразилия е отбор който може да си позволи да не прави сметки, а просто да мачка така, че забрави да ни пуснат припомни си какво си говорехме преди 2 мач в България в Св. Лига и какво стана всъщност! Бъди сигурен, че ако паднем от Полша Бразилия със удоволствие ще ни отстрани от първенството ако има такава възможност! За това си мисля,че победителя от днес между България и Полша на 90% заема 2 място в групата(90% за Полша и 100% за нас защото Полша ще останат с 2 загуби) което означава, че днес и двата отбора ще играят на живот и смърт остава да се надяваме, че ние ще сме крайните победители! ;)

Потребителски аватар
chepondrev 1912
Контакти:

Мнениеот chepondrev 1912 » 01 окт 2010 12:42

runnersa написа:
chepondrev 1912 написа:
federer90 написа:Мен много ме съмнява ,че Полша са отписали мача с Бразилия и ще се концентрират днес.Дано бием ,но ме съмнява.

Песимизма надъхва ли те? Става ли ти добре на душицата? Или ся ша ми излезеш насреща с тъпия РЕАЛИЗЪМ?
Кат ти глеам аватара, мисля, че ако Григор играе срещу Федерер, ми е ясно за кой ще си.

Абе момче успокой се бе да не мислиш, че някой не иска да победим? Но да се залъгваме, че ще ни е лесно и да подценяваме Полша не е от полза за никой няма нищо лошо в това да кажем истината, а тя е, че мача никак няма да е лесен и трябва да дадем 100% от възможностите си ако искаме победа не виждам нищо лошо в това! Няма нужда да се залъгваме, че ще ни е лесно, но това не означава, че не вярваме в момчетата капиш?

А ве момко, как мойш да искаш нещо и да не вярваш в него. И каква е истината според теб? - "Иска ми се да бием Полша, ама много ме съмнява". Глупости. За да вземем медал, трябва да победим най-силните. За какво ти е да си 8-ми и да кажеш - да, ама паднахме от световния шампион. За тва - победа срещу Полша и Бразилия, после и Русия, куба, койт са падне....... и т.н. - Отбора е подготвен добре 8-)

ПП - Пиша така, защото вярвам в момчетата и Сеньор Пранди ;) . А ако не стане така, живота продължава. Само че ще се започне едно плюене......не ти е работа, а това не трябва да стаа
http://www.youtube.com/watch?v=luGZ8EhtT3E
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 01 окт 2010 12:47

Песимизма надъхва ли те? Става ли ти добре на душицата? Или ся ша ми излезеш насреща с тъпия РЕАЛИЗЪМ?
Кат ти глеам аватара, мисля, че ако Григор играе срещу Федерер, ми е ясно за кой ще си.[/quote]
Абе момче успокой се бе да не мислиш, че някой не иска да победим? Но да се залъгваме, че ще ни е лесно и да подценяваме Полша не е от полза за никой няма нищо лошо в това да кажем истината, а тя е, че мача никак няма да е лесен и трябва да дадем 100% от възможностите си ако искаме победа не виждам нищо лошо в това! Няма нужда да се залъгваме, че ще ни е лесно, но това не означава, че не вярваме в момчетата капиш?[/quote]

А ве момко, как мойш да искаш нещо и да не вярваш в него. И каква е истината според теб? - "Иска ми се да бием Полша, ама много ме съмнява". Глупости. За да вземем медал, трябва да победим най-силните. За какво ти е да си 8-ми и да кажеш - да, ама паднахме от световния шампион. За тва - победа срещу Полша и Бразилия, после и Русия, куба, койт са падне....... и т.н. - Отбора е подготвен добре 8-)

ПП - Пиша така, защото вярвам в момчетата и Сеньор Пранди ;) . А ако не стане така, живота продължава. Само че ще се започне едно плюене......не ти е работа, а това не трябва да стаа[/quote]
Това за съмнението не са мой думи! Истината според мен е: Всички вярваме в победата, но не трябва да се залъгваме, че ще е лесно! ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 окт 2010 13:03

Няма лесно на световно първенство и съм убеден, че никой за секунда не си е помислил, че лесно ще победим Полша. Просто вярвам, че сме по-добри от тях в момента и ще успеем да вземем мача. Вчера всички победители в първите групи с изключените на Русия загубиха. Чехия победи САЩ с 3:0, а ние оревахме света, че сме загубили срещу тях. Така че няма лесно, просто трябва да се вдигнем и да вземем победата.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 01 окт 2010 13:13

mistreated написа:Няма лесно на световно първенство и съм убеден, че никой за секунда не си е помислил, че лесно ще победим Полша. Просто вярвам, че сме по-добри от тях в момента и ще успеем да вземем мача. Вчера всички победители в първите групи с изключените на Русия загубиха. Чехия победи САЩ с 3:0, а ние оревахме света, че сме загубили срещу тях. Така че няма лесно, просто трябва да се вдигнем и да вземем победата.

+1

Върни се в “Волейбол”