За или против Силвано Пранди!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Re: За или против Силвано Пранди!?

Мнениеот Dobri » 27 сеп 2010 22:48

ludar написа:Честно казано съм с противоречиви мнения за Пранди.Не знам защо и от федерацията избързаха преди световното да му продължат договора,а не изчакаха да видят представянето на отбора.Мисля,че Р.Стойчев по нищо не му отстъпва(знаеме и с Казийски в какви отношения са) А.Попов също е не лош български треньор. Докато вчера нещо играха,днеска беше катастрофа.Не може да чакаш 17-годишен дебютант и разпределител който си го взел от плажа преди месец,да ти решават важен мач. Пълни глупости са,че днес мача не се е играл.Вижте в каква група отиваме-ние+победителя от Полша-Сърбия+загубилия от Куба-Бразилия.Малко ретроспекция-1.Полша-последните 4-5 години където ни хванат сме им клиенти.2.Сърбия-за мене са отбора с най-добър разпределител и диагонал в света(Гърбич и Милкович),имам предчуствие че ще бъдат в четворката.3.Бразилия-от 2007г. от световната лига в Полша нямаме победа над тях.4.Куба-отбор на нивото на Бразилия(с по малко опит,но традиционно неудобен за нас.) Така че ако играят нашите като днес познайте кой ще отпадне. Да не се заблуждаваме - от 1 г.от европейското в Измир,нямаме победа над класен отбор-Китай,Ю.Корея или Холандия(които не се класираха даже за европейското 2011,като в квалификациите загубиха от Естония и Македония !!! ),не са ни мерило.
Дай Боже тепърва да направиме силните си мачове,но като цяло съм песимист.

А ако бяхме били?
Отиваме в лесна група (от която се класират 2 отбора) и после в група с Бразилия/Русия и Полша/САЩ/Сърбия от която обаче излиза само 1 отбор ;)
По-добре сега в тежка група и после в по-лека.

chegevara
Контакти:

Мнениеот chegevara » 27 сеп 2010 22:50

Силвано добре,научи ни да се борим за всека топка.НО кои беше днес втората 4 -н.пенчев-нямам по малки букви от тези.А за него суперлативи от всички но тои "000000000000000".Силвано ако е влезнал в схемите на BG-спорта да си ходи.Защото имахме волейбол но поне аз не искам той да заприлича на фудбола БГ.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 сеп 2010 22:52

Не е проблема в Боян Йорданов, пичове. Имаме си хора на тая позиция. Проблемът е по-скоро в разпределителите. Откакто пенсионираха преждевревенно в националния Николай Иванов страдаме на тази позиция. Вече 5-6 години караме само с Жеков, който обаче на моменти не е много убедителен. но това е нормално, всеки спортист има върхове и спадове. Ако си спомняте при Мартин Стоев именно Жеков беше черната овца при повечето провалени участия на големи форуми на нашите. Дано се появи нещо от младите на този пост в скоро време. Например на европейското за младежи на мен ми хареса резервният разпределител на нашите, но му забравих името
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 27 сеп 2010 22:55

Докато се развият момчетата от младежите и да почнем особено да налагаме разпределители ще минат една световна лига,европейско и олимпиада

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 27 сеп 2010 22:56

Брей...........аз съм сигурен, че ако имахме национален отбор по футбол и по волейбол като Бразилия, по баскетбол = като САЩ и при първата издънка и ще се откажем от тях и ще ги оплюем много сериозно :) Поклон пред такова мислене, браво

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 сеп 2010 23:02

m_fuel написа:Докато се развият момчетата от младежите и да почнем особено да налагаме разпределители ще минат една световна лига,европейско и олимпиада

Еми тоя Митев ме изнерви днес. Влиза и ги пуска някви ниски. Баси спека. Не става, явно суша откъм този пост. Имаше едно момче от ЦСКА, обаче наскоро прекрати кариерата си заради контузия. Братоев го смениха сега с Митев. По едно време Мартин беше викнал един на 36-37 години за едно първенство, дали не беше за Олимпиадата даже. Забравих му името, с гола глава беше. А между другото Ники Иванов още си играе, ама се скараха нещо на времето с Данчо инженерчето. Става въпрос, че проблеми, проблеми в тоя отбор, слаби елементи, ама накрая все лъска най-ярко като че ли разпределителския пост. въпреки че в повечето загуби е размито положението и трудно може да се каже кое най-слабото звено. Но едто днес след влизането на Пенчен уж се оправи посрещането, но Жеката пак не я вдигаше много добре. Не знам сега отборът има много слабости, но определено този проблем си е най-хроничен и е вече от 5-6 години
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

ludar
Контакти:

Мнениеот ludar » 27 сеп 2010 23:06

k_oleto написа:Брей...........аз съм сигурен, че ако имахме национален отбор по футбол и по волейбол като Бразилия, по баскетбол = като САЩ и при първата издънка и ще се откажем от тях и ще ги оплюем много сериозно :) Поклон пред такова мислене, браво

Не става въпрос за оплюване,а съобразяване с реалностите...Да,имаме добър отбор,но дотука играеме слабо...Прекалено големи очаквания се създадоха...освен Казийски нещо не се сещам за друг от световна класа,ама световна...

Потребителски аватар
joysl1
Контакти:

Мнениеот joysl1 » 27 сеп 2010 23:10

пичове,аз не мога да кажа ,4е съм голям разбирач,но според мен не може да играеш цял мач на СВЕТОВНО с едно младо мом4е-Пенчев и другото защо като на Владо се видя ,че не му тръгна не пусна по рано Соколов и трето да ви кажа аз защо побеснях
беше 19-13 за Чехия в 4 гейм като пусна Соколов и Алексиев на местото на Пен4ев и Владо и наще поведаха 22-21 и пак пусна лапето и тогава побеснях 4есно.....

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 сеп 2010 23:12

Момчета, все говорите за Жеков, но на вас ясно ли ви е, че той е контузен и предупреди, че няма да е пълноценен на това първенство, но тъпият Пранди понеже трябва да спазва повелята на Данчо инженера, Иванов не беше извикан на мястото на Андрей, а и изобщо някакъв заместник на разпределителя ни и ето го резултата.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 сеп 2010 23:14

И стига с тоя Казански, Владо Николов във времето, когато беше на неговите години, беше в пъти по - добър. Истината е в Боян и Цецо. Тези Пенчев и Гоцев не можах да разбера какво правеха на игрището.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Волейбол”