ludar написа:Честно казано съм с противоречиви мнения за Пранди.Не знам защо и от федерацията избързаха преди световното да му продължат договора,а не изчакаха да видят представянето на отбора.Мисля,че Р.Стойчев по нищо не му отстъпва(знаеме и с Казийски в какви отношения са) А.Попов също е не лош български треньор. Докато вчера нещо играха,днеска беше катастрофа.Не може да чакаш 17-годишен дебютант и разпределител който си го взел от плажа преди месец,да ти решават важен мач. Пълни глупости са,че днес мача не се е играл.Вижте в каква група отиваме-ние+победителя от Полша-Сърбия+загубилия от Куба-Бразилия.Малко ретроспекция-1.Полша-последните 4-5 години където ни хванат сме им клиенти.2.Сърбия-за мене са отбора с най-добър разпределител и диагонал в света(Гърбич и Милкович),имам предчуствие че ще бъдат в четворката.3.Бразилия-от 2007г. от световната лига в Полша нямаме победа над тях.4.Куба-отбор на нивото на Бразилия(с по малко опит,но традиционно неудобен за нас.) Така че ако играят нашите като днес познайте кой ще отпадне. Да не се заблуждаваме - от 1 г.от европейското в Измир,нямаме победа над класен отбор-Китай,Ю.Корея или Холандия(които не се класираха даже за европейското 2011,като в квалификациите загубиха от Естония и Македония !!! ),не са ни мерило.
Дай Боже тепърва да направиме силните си мачове,но като цяло съм песимист.
А ако бяхме били?
Отиваме в лесна група (от която се класират 2 отбора) и после в група с Бразилия/Русия и Полша/САЩ/Сърбия от която обаче излиза само 1 отбор

По-добре сега в тежка група и после в по-лека.