За или против Силвано Пранди!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: За или против Силвано Пранди!?

Мнениеот TodorT » 27 сеп 2010 22:16

Нещо не мога да си обясна... Китай имат 2 загуби с по 3:0 и 3:1 гейма :arrow: 0 точки, а в класирането са с 2 т., което значи че за всяка загуба се дава точка..... ние имаме една чиста победа и една загуба в максимален формат геймове :arrow: 4 точки... ... :? :roll: :roll: :shock:
Последна промяна от TodorT на 27 сеп 2010 22:21, променено общо 2 пъти.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 сеп 2010 22:17

Просто наще са нещастници....не може да отиваш на световно без посрещане, без сервис, без разпределител(щото както играе Жеков дори аз го знам къде ще вдигне още при посрещането)...наще едва ли не лежат на старите лаври....Жеков няма въобрежение никакво....вобще никакъв го няма....Владо Николов и Тошко Алексиев са дупки от всякъде...И к'во ще чакаме Матей сам да ги бие? Той да не е Сторъкия Шива? Имаме една блокада и Матей...Евала на Пенчев който играе с голямо самочувствие предвид че е смао на 18....Според мен Пранди е добър треньор ама нещо му куца....Къде е Боян Йорданов? Дани Милушев? Защо не играе Цецо Соколов....все добри въпроси....Не може Франция 4 пъти дани подаряват мача....да ни го поднасят ан тепсия и ние да не го вземем....Не е нормално това....иначе отиваме шампионида ставаме
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

GOD'S

Мнениеот GOD'S » 27 сеп 2010 22:22

Разпасана команда!Толкова жалък отбор не бях виждал!

pfcls
Контакти:

Мнениеот pfcls » 27 сеп 2010 22:23

Някой ще даде ли линк на Франция-Китай ?

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 сеп 2010 22:26

Твърдо ПРОТИВ защото:
1. За 2 години така и не успя да намери/научи втори разпределител!
2. Отпадаме от Лигата за да сме оптимални на СП но...
3. Играта ни в защита не е мръднал (положително) от както той е треньор!
4. Играчи в страхотни форми в клубовете немогат да вкарат 3 поредни сервиса!
5. Доста закъснели тайм аути с които да прекъсва сериите на противника!
6. Изключително не навременни смени!
7. Никаква концепция за развитие на младите!
Мога да изброя още много, но за тези които гледат волей, не мислите ли че последният треньор, който имаше идея и успя да е наложи бе Милорад Киац ( по мое мнение Левски още използва неговите методи)
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
joysl1
Контакти:

Мнениеот joysl1 » 27 сеп 2010 22:26

http://www.fivb.org/visweb6/vlivescore. ... NoMatch=34

25-17 за Франция - явно ще се класираме но......
Куба-Бразилия 19-16 до момента и Полша-Сърбия 23-17
за сега сме с Полша и Бразилия......ужас

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 сеп 2010 22:28

pfcls написа:Някой ще даде ли линк на Франция-Китай ?

http://www.gledaisport.com/v-0/6/90/v-69004.html

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 сеп 2010 22:28

Ivanov84 написа:Поздравление.Анализът ти е добър,много стойностен пост в този форум.

Това което ме притеснява е липсата на цялостна стабилност в компонентите на играта ни.Според масовия фен България мачка със сервис,атака и блок, но има ужасно посрещане и игра в защита.Това не е точно така.Едно голямо клише което ни заблуждава.

Да започнем със сервиса:През цялата 2010 година България в НИТО ЕДИН!!! мач/момент не изпълняваше читав сервис с който да затруднява противника.В световната лига всичките ни изпълнители бяха трагични,начело с Матей и Владо.Единствено Жеков правеше изключение,като именно негови сервиси ни измъкнаха срещу Холандия и Корея във Варна.
На световното пък само Матей,Виктор и Ники Николов имат стабилни изпълнения.
Което води до въпроса защо отделни състезатели са отлични или трагични в различни периоди през тази година,при положение че от месеци се водеше подготовка и контроли на ЦЕЛИЯ ОТБОР да сме в оптимална форма именно на световното?
Изобщо ние нямаме концепция при изпълнението на сервис и не можем да сменяме ритъма според противника или момента.Цялата тактика със рисков сервиз който обикновенно отива мрежа или аут е грешна.Пример-натискаме Франция със силов сервиз при положение че те и Бразилия са може би отборите с най добро посрещане в света и няма силов сервис който да ги пропука.Там трябваше да разчитаме на леки флот сервиси и да чакаме блокадата ни да наказва френските нападатели!!Вместо това ние им подарихме цял гейм от наши грешки.
Особено дразнещо беше че повечето сервиси бяха насочвани към Стефан Антига,един от най стабилните посрещачи в света,вместо към Николас Марешал,който не е много стабилен на този елемент.Това си е абсолютна тактическа грешка и Пранди би трябвало да дава указания в такива ситуации,а такива липсваха.
Всъщност една Чехия е доста по опасна и стабилна на сервис от нас (Стокр,Попелка,Худичек...) което развенчава мита че мачкаме на сервис.

Благодаря за оценката на анализа ми. Въпреки че волейбола не ми е силата, определено мисля, че от футбол повече разбирам. Доста интересно мнение си дал, точно такива исках да видя в тази тема. Напълно те подкрепям за казаното от теб. Но си мисля, че и днес флота би свършил работа. Тошко Алексиев в четвъртия гейм, когато ни водеха в края му с 6-7 точки успя да пропука посрещането им точно с флот. Факт. Единствения момент в мача, в който те се пропукаха. Но уви, не се възползвахме, а и късно усетихме тази тяхна слабост. Но съм напълно съгласен с казаното от теб, че ни куца сервиса през цялата година и нямаме концепция как и какъв да бъде той според противника. Основно разчитаме на силовото му изпълнение, много рядко виждам умишлено насочен сервис към някои играч и т.н. Да не говоря, че и като сила не се получава. Владо Николов например почти винаги го е страх да го бие силно, ми пусни я тая ръка ве. Нали си капитан. Пфу мама му стара ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 27 сеп 2010 22:29

joysl1 написа:http://www.fivb.org/visweb6/vlivescore.aspx?TournCode=MWCH2010&NoMatch=34

25-17 за Франция - явно ще се класираме но......
Куба-Бразилия 19-16 до момента и Полша-Сърбия 23-17
за сега сме с Полша и Бразилия......ужас

Лелеееееееее ........ ако сме с Полша и Бразилия направо сме си подписали билетите за обратно ...... :cry:
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

zlobil
Контакти:

Мнениеот zlobil » 27 сеп 2010 22:29

Ей, големи разбирачи! Къде били Милушев, Йорданов, що не играе Соколов. Ми и тримата са диагонали на разпределителя, а там титуляр е Владо Николов. За какво са ни четирима на един пост след като във всеки един момент само един от твх може да е на полето. Айде като отпаднем тогава критиките моля! Успех българи!

Върни се в “Волейбол”