Мнениеот mistreated » 27 сеп 2010 10:06
В такива мачове 1-2 сгрешени точки могат да решат крайния изход, така стана и снощи. Яд ме е, че можехме да печелим геймовете си много по-рано, а не да се мъчим постоянно за тях. От друга страна пък французите изпуснаха 4-5 мачбола в четвъртия гейм. Общо взето много равностоен мач с много хубави отигравания, но и много грешки. И двата отбора не показаха най-доброто от себе си. Много ме притеснява тази голяма дупка в посрещането на Алексиев. Ники Пенчев е страхотен млад състезател, но не може той да изнася цялата тежест на такъв форум. Плюс това, въпреки че е много полезен в защита и на сервиз, то с него на блок и в атака ни е доста трудно. Днес победата е повече от задължителна и няма да дойде никак лесно. По принцип си ги бием чехите, но обикновено ни затрудняват максимално. Имайте в предвид, че дори и да победим не е ясно дали ще сме първи или втори, защото Франция играе след нас с Китай и ще има правото на последен избор. Ако ние победим, а те загубят без значение с какъв резултат, то те минават след нас. Ако все пак останем втори, то според мен това е по-добрия поток за нас. В другата група ще срещнем победителите от САЩ - Аржентина и Австралия - Камерун. Мисля, че спокойно можем да победим тези отбори и да чакаме вече след това Полша или Куба вместо Бразилия.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...