Франция - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Франция - България

Мнениеот za nas e toj religiq » 27 сеп 2010 01:11

FC_Barcelona написа:Какжо сте седнали да псувате съдишта. Все едно дали ще бием днес или ще паднем! Важното е, че може би ще се раминем с Бразилия.

Както каза Ники Желязков след мача, ако искаме да правим нещо голямо, рано или късно трябва да се изправим срещу тях!Така че трябва да се гази наред!

FC_Barcelona
Контакти:

Мнениеот FC_Barcelona » 27 сеп 2010 03:02

Абе и аз не съм много голям фен на правенето на сметките, но нашите така и така паднаха, вече може да се прецени ситуацията с Бразилия. А пък, че все някъде трябва да ги срещнем е факт. Аз предпочитам обче това да стане на финала, а не в третата групова фаза ;)

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 27 сеп 2010 09:56

От много сметки нищо нестава.Бразилия би загубила максимум един гейм с който и отбор да се срещне в момента.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 сеп 2010 10:06

В такива мачове 1-2 сгрешени точки могат да решат крайния изход, така стана и снощи. Яд ме е, че можехме да печелим геймовете си много по-рано, а не да се мъчим постоянно за тях. От друга страна пък французите изпуснаха 4-5 мачбола в четвъртия гейм. Общо взето много равностоен мач с много хубави отигравания, но и много грешки. И двата отбора не показаха най-доброто от себе си. Много ме притеснява тази голяма дупка в посрещането на Алексиев. Ники Пенчев е страхотен млад състезател, но не може той да изнася цялата тежест на такъв форум. Плюс това, въпреки че е много полезен в защита и на сервиз, то с него на блок и в атака ни е доста трудно. Днес победата е повече от задължителна и няма да дойде никак лесно. По принцип си ги бием чехите, но обикновено ни затрудняват максимално. Имайте в предвид, че дори и да победим не е ясно дали ще сме първи или втори, защото Франция играе след нас с Китай и ще има правото на последен избор. Ако ние победим, а те загубят без значение с какъв резултат, то те минават след нас. Ако все пак останем втори, то според мен това е по-добрия поток за нас. В другата група ще срещнем победителите от САЩ - Аржентина и Австралия - Камерун. Мисля, че спокойно можем да победим тези отбори и да чакаме вече след това Полша или Куба вместо Бразилия.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 сеп 2010 10:27

Не е виновен съдията, а нашите, които за пореден път показаха лабилна психика. Ако бяхме играли като хората нямаше да зависим от последнта точка.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 27 сеп 2010 11:33

pomiqrat написа:Не е виновен съдията, а нашите, които за пореден път показаха лабилна психика. Ако бяхме играли като хората нямаше да зависим от последнта точка.

Напълно съм съгласен с теб. Снощи играхме все едно сме отишли ей така да поразтъпчим.

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 27 сеп 2010 11:46

Все пак е хубаво,че се пускат и новобранци.

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 27 сеп 2010 12:30

Няма новобранци има можещи и неможещи. Пенчевм, може!!!! Садията ни ощети и щом има блокаут в последната точка, значи Матей е играл, както трябва. Това, че не я е дал садията на него тряя да му тежи!!!

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 27 сеп 2010 13:05

Проблема е че цял мач нападахме само с Казийски и Владо Николов и французите очакваха всяка наша атака,нагаждаха се към нападателите ни.

Алексиев на приливи и отливи,може много но срещу французите беше трагичен (повече от обикновенно) на посрещане и атаката не му вървеше особено.

Пенчев пооправи посрещането като влезе,вкарваше хубав сервиз и на блок не беше чак толкова зле,но в нападение просто го нямаше.Два или три пъти му вдигнаха за атака,но френската двойна блокада все го хващаше.Това момче има големи проблеми,когато атакува добре построен блок,може би е заради малкия му отскок или просто му липсваше смелост да рискува.Кой знае?Но с Ники Пенчев все едно играем с второ либеро,биещо сервис.Ставаме предвидими,дано младежа да си пооправи атаката,защото ще ни е нужен.

При центровете... мъка.Да имаме такива класни центрове като Христо,Виктор и Ники Николов и Жеков да ги използва веднъж на гейм е срамота и разхищение на потенциал.Дори когато Пенчев стабилизира посрещането,Андрей си продължи със схемата Матей-Владо.
Е как искаме да постигнем нещо голямо,като атакуваме само с двама човека.Няма пайп,няма център,няма нищо!!!Докато Пенчев не си оправи атаката и Жеков не започне да използва центровете ние ще продължаваме да сме предвидим отбор,ще губим срещу преките си конкуренти и в крайна сметка трудно ще постигнем нещо голямо.

Върни се в “Волейбол”