Защо да е ШОК , Левскар съм и не следя много вътрешното първенство по волейбол. Все пак мисля , че от години не е имало толкова интересно първенство , в което всеки може да победи всеки .
Каде да можеше и футболното малко да заприлича на това по волейбол , ама няма , там само със задкулисни игри се решава всичко.
Дано Левски стане шампион и да ни дадът пак пас , като на ЦСКА за шампионската лига
Арда надви Левски Сиконко с 3:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Арда надви Левски Сиконко с 3:0
Тоя мач дано да се е играл наистина. Иначе първенството наистина си е интересно. Очаквам много завързани мачове по нататък и е ясно че всеки може да стане шампион. Това може само да ни радва
И все пак дано шампион е ЦСКА, въпреки че и Левски да стане, ще ги подкрепям искрено в ШЛ ( стига да играем )
П.П.
Под всеки е ясно , че разбирам ЦСКА, Левски и Лукойл.

П.П.
Под всеки е ясно , че разбирам ЦСКА, Левски и Лукойл.
- POPCORN
- Контакти:
нямаме квота за ШЛ!Тая година няма да имаме отбор в ШЛ!голяма изнеада са тия арда де.това им е мача на сезона срещу Левски сиггурно 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- a boy named goo
- Контакти:
Аз не съм много изненадан, тъй като преполагам, че мачът е бил в Кърджали. Преди често ходих на домакинските срещи на Арда и свъсем спокойно мога да кажа, че кърджалийската публиката е луда в истинският смисъл на тази дума,дори доколкото си спомням мачовете Арда Кърджали бяха с най-голяма посещаемост в България.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
-
- Контакти:
Малко изненадваща загуба от Арда и то с класически резултат 3:0 гейма. Сигурно сините волейболисти, са подценили срещата, но евала, че става такова интересно волейболно първенство. Всеки може да падне от всеки.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
a boy named goo написа:Аз не съм много изненадан, тъй като преполагам, че мачът е бил в Кърджали. Преди често ходих на домакинските срещи на Арда и свъсем спокойно мога да кажа, че кърджалийската публиката е луда в истинският смисъл на тази дума,дори доколкото си спомням мачовете Арда Кърджали бяха с най-голяма посещаемост в България.
С какъв капацитет е залата в Кърджали?
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- a boy named goo
- Контакти:
delpi написа:a boy named goo написа:Аз не съм много изненадан, тъй като преполагам, че мачът е бил в Кърджали. Преди често ходих на домакинските срещи на Арда и свъсем спокойно мога да кажа, че кърджалийската публиката е луда в истинският смисъл на тази дума,дори доколкото си спомням мачовете Арда Кърджали бяха с най-голяма посещаемост в България.
С какъв капацитет е залата в Кърджали?
Някъде около 1 000 места.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди