Жребий за Световната лига!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smash_the_reds

Жребий за Световната лига!

Мнениеот smash_the_reds » 17 фев 2009 12:44

Днес бе теглен жребият за Световната лига по волейбол за мъже. България е в група “C” с тимовете на Русия, Куба и Япония. Ето всички групи в надпреварата:

Група „А”: САЩ, Италия, Китай, Холандия
Група „B”: Сърбия, Франция, Корея, Аржентина
Група “C”: Русия, БЪЛГАРИЯ, Япония, Куба
Група „D”: Бразилия, Полша, Финландия, Венецуела

Отоборът на България ще започне участието си за Световната лига по волейбол с тежко гостуване на Куба в Хавана. Момчетата на Силвано Пранди са в Група С ще се изправят срещу една от силите в този спорт на 12 юни. Вторият мач ще е на следващия ден. В същото време Русия гостува на Япония в другите две срещи от нашата група.

На 20 и 21 юни България ще приеме във Варна Япония, докато Русия ще бъде отново гост, този път на Куба.

На 27 и 28 юни Казийски и компания ще се изправят срещу Русия, като мачовете ще са в Кабаровск. През това време Япония приема Куба.

На 4 и 5 юли българите гостуват в Япония, докато Русия приема Куба. На 11 и 12 юли са домакинствата на Куба, а Япония ще е гост на Русия.

В последните мачове в групата България ще е домакин на Русия във Варна, като срещите ще са на 17 и 18 юли. През това време Куба ще играят последните си домакинства срещу Япония.

Трудна група според мен.Можеше и по-добре.........
Изображение Изображение

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Re: Жребий за Световната лига!

Мнениеот plamen etov » 17 фев 2009 12:47

Нормален жребий ,бием Русия и продължава ме напред.Успех момчета!!!!!!!!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 17 фев 2009 12:51

Група Б ,като че ли е най-лесната.Трабваше да сме там,но както и да е.Лесно нема...
Изображение Изображение

ludak89
Контакти:

Мнениеот ludak89 » 17 фев 2009 12:58

Еми наистина не е най-леката група.Руснаците най-вероятно ще заемат първата позиция.Апък ние с Кубинците ще си съперничим тва е положението, дано имаме успех и земим нещо от Русия във Варна :)

Miss Volley
Контакти:

Мнениеот Miss Volley » 17 фев 2009 13:04

Здравейте!

Искам да направя едно уточнение - днес не бе теглен жребият за Световната лига. Това стана още през септември 2008 година! Вчера просто от Международната централа официално пуснаха програмата, която се знаеше. Отдавна се знаеха и съперниците и датите. Просто има срокове, които се изпълняват. В този сроково може да се правят поправки и т.н.

Припомням, че жребият го публикувахме на 23 септември - ВИЖ - http://gong.bg/view_article.php?article_id=57040 със заглавие:

УЖАСЯВАЩИ ПЪТУВАНИЯ И ЛЕКИ СЪПЕРНИЦИ В СВЕТОВНАТА ЛИГА

Това е :)

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 17 фев 2009 13:07

Не знаех това ,днес видях жребия и програмата-затова пуснах темата.
Изображение Изображение

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 17 фев 2009 13:16

Аз пък мисля, че ще сме първи в групата! Не съм сигурен, че Русия ще са пред нас, а Куба в последните години редовно си ги бием. пък и не се знае кой отбор с какъв състав ще е. Като гледам датите, на 17 и 18 юли ще трябва да подкрепяме нашите в Двореца на културата и спорта във Варна! Голямо шоу става!

kokolino1975
Контакти:

Мнениеот kokolino1975 » 17 фев 2009 13:16

доста трудна група но ние сме България

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 17 фев 2009 15:16

Трябва да сме оптимисти. Мисля че нашите момчета по нищо не отстъпват на руснаците като единици. А и вече си имаме добър специалист, който може да направи един голям отбор от тези ярки индивидуалности.

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 17 фев 2009 16:35

Понеже не сме играли последните години с Куба много много, повечето тука не знаят че те са в невероятна криза последните години, отборите като Япония винаги ще си бъдат абонати преза такива първенства, за Русия всички знаят за какво става въпрос, шанса е да им се случи смяната на поколения за да ги излъжем и да ги бием, което междо другото ни се случва и на нас, като по младите навлизат все повече, умерен оптимист/песимист съм аз, на фона на това че последните години сме им абонати на Русия.
GGMU

Върни се в “Волейбол”