Ponko написа:Децка радост,че сме били в тая контрола.... мене ме е яд за вчера,че са изтървали така мача... Защо тогава не ги хваляхте, че са взели 2 гейма?!?!? Сега след 2 седмици, като паднем от Франция, ще ви вида!
Научи се да пишеш!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ponko написа:Децка радост,че сме били в тая контрола.... мене ме е яд за вчера,че са изтървали така мача... Защо тогава не ги хваляхте, че са взели 2 гейма?!?!? Сега след 2 седмици, като паднем от Франция, ще ви вида!
mistreated написа:Още вчера в другата тема за мача ни с Русия казах, че нямаме проблеми да победим всички отбори с изключение на руснаците и Бразилия. Просто тези 2 отбора са по-напред от останалите и няма как да го отричаме. Някои се размърмориха за посрещането оня ден, но само ще им кажа, че и тримата посрещачи на кубинците в мача им срещу Русия са посрещали с или под 30%! Разбирате ли за какво сервиране става на въпрос от страна на руснаците? С такъв сервис и тяхната блокада е почти невъзможно да бъдат победени в момента, освен разбира се от бразилците. Въпреки това им взехме 2 гейма.
Ники Пенчев направи невероятен дебют снощи и съм изключително оптимистично настроен за него и ролята му в нац. отбор. Дори в движението на терена и отиграванията в атака прилича ужасно много на Пламен. А сервисът му снощи бе по-силен и от на Матей, последните 2 гейма буквално разби посрещането на сърбите. Без да изпадаме в еуфория и да си мислим, че на 18 години ще реши всичките ни проблеми, мога да кажа, че това момче е бъдещето на този отбор.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост