Русия - България (ФИНАЛ)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Русия - България (ФИНАЛ)

Мнениеот Madridist » 05 сеп 2010 21:04

LaRgO написа:И като всички се съобразяват с нас какво ? Най-много полуфинал и там вече ни бият с психика и манталитет.

Е малко ли е полуфинал. Мога да ти изброя десетки отбори, в които държавата хвърля в пъти повече средства за този спорт, строят супер модерни зали,осигуряват се перфектни условия, но никоя от тях не може да помирише медал. Докато при нас, в цялата немотия, всичко което правят волейболистите граничи с невъзможното.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 05 сеп 2010 21:14

Горди последователи на мъжкия национален отбор са. В решителният момент се насират, както само те си могат. Финалните точки на втория гейм наляха гипса и бъркаха елементарни топки. Нищо, за в бъдеще могат да не станат шампиони, но ще "купонясват" в час пик с оня чалгар Теди Джорджо...

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 05 сеп 2010 21:20

Madridist написа:
LaRgO написа:И като всички се съобразяват с нас какво ? Най-много полуфинал и там вече ни бият с психика и манталитет.

Е малко ли е полуфинал. Мога да ти изброя десетки отбори, в които държавата хвърля в пъти повече средства за този спорт, строят супер модерни зали,осигуряват се перфектни условия, но никоя от тях не може да помирише медал. Докато при нас, в цялата немотия, всичко което правят волейболистите граничи с невъзможното.

Естествено,че не е малко полуфинала.Преди мачовете с Бразилия от Световната Лига 3 часа защитавах националите ни във форума и бях сигурен,че ще ги бием поне 1 път и ще се класираме.Имам предвид,че винаги съм ги защитавал и след мача с Бразилия ги защитавах.В света са малко отборите,които могат да ни бият.Не мислиш ли,че този отбор може да играе финал ? Аз мисля,че спокойно могат да играят финал и да го спечелят.Защо обаче не става ? За мен е психика и манталитет.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 05 сеп 2010 21:32

Честито сребро българи!
Този спорт ни носи много поводи за радост.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 05 сеп 2010 22:26

Не можах да гледам волейбола след първия гейм.Само да ПОЯСНА НА ВСИЧКИ РАЗБИРАЧИ.КОГАТО И МЛАДЕЖИТЕ НИ ПО ФУТБОЛ НАПРАВЯТ НЕЩО ТАКОВА НА НЯКОЕ ПЪРВЕНСТВО МОЖЕМ СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ ДА СЕ НАДЯВАМЕ И ПРИ МЪЖЕТЕ ДА СТАНЕ.Сега се сещам за един отбор на младежите по волейбол който стана трети на световно първенство преди няколко години,сега тия играчи които взеха тогава бронза са вече част от МЪЖКИЯ ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ.

Върни се в “Волейбол”