УСПЕХ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!
[offtopic]Предлагам и цялата схема на турнира, ако някой я иска: http://..net/?p=60238[/offtopic]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1912BOTEV написа:Ние правихме сметки още предиачовете с Бразилия и нищо не стана. Лично мое мнение е, че играчите имат голяма винаа отпадането от финалите на световната лига и не е лошо да се извинят на публиката! И двата мача бях в залата и мога да кажа, че психологически играчите ни не бяха готови да победят Бразилия. Жалко! Това говори за слабост! Ако искаме да бъдем някои, това не трябваа го има! ТКреньора също направи грешки, но аз не съм по-специалист нито от Пранди, нито от волейболистите ни и затова ще го преглътна и ще продължа да вярвам в отбора. Само искам да се върна две години назад и да припомня какво напрвиха американците - спечелиха си лигата, а после и олимпийския шампионат! Повеме не ми се пише, защото си спомнявм как бяхме големите хитреци и как ще се подготвяме за олимпиадата, вместо да си гулим силите на финала на световната лига....
Искам поне веднъж да видя националният ни отбор на върха! Защото имаме потенциал! Да, няма да е лесно, но трябва да го постигнем! ЗАЕДНО!
ruashh написа:Всеки мач на нашите ще бъде двуостър,ако не изчакат съперника да се изнерви,може да гледаме един много интересен двубой,с много обрати и спиращи сърцето забивки!...........а тоя мач сме го гледали ,или поне сме чували за него......................истината е че нашите момчета не искаха да се класират за тази лига,нали им трябва и почивка! Те не са туристи,по дяволите,ако бяха се класирали,щяха пак да пътуват ,до майната си,а парите идват от клубните отбори.....Това не ви ли е познато?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост