Подкрепа за националния отбор по волейбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Подкрепа за националния отбор по волейбол
Пич познавам много хора не само от агитката на Спартак ми и от много други, които посещават редовно мачовете от лигата. Според мен дори и в София да се играят винаги процента на така наричаните от нас фенове тип туристи ще е по - голям от феновете, които ти визираш 

Опитаха се да ни убият, но това ни направи по - силни - СПАРТАК ПЛЕВЕН ЗАВИНАГИ!
Sole написа:Варненската публика е No.1. И това го признават и всички противникови отбори гостували в ДКС! Само който не е присъствал на такива мачове във Варна на живо, той няма представа за какво става въпрос. Така,че тези които критикуват да се сетят какво направи публиката на София в Арена Самоков на мачовете на ЦСКА по волей от ШЛ : хвърлиха димки в залата-прекратиха мача и наказаха отбора на ЦСКА без публика
P.S.Що се отнася до ди джея в залата наистина дразни и повече пречи отколкото помага.
Знаеш ли, много те моля да не променяш темата по оста София-Варна например, щото е тъпо. Аз точно затова отбелязах - публиката на националните отбори е тъпа. Както тази на волейбола - беше безумно дебилна, така и тази на футболните национали. Тук София с нищо не ти е виновна.
tprodanov написа:Sole написа:Варненската публика е No.1. И това го признават и всички противникови отбори гостували в ДКС! Само който не е присъствал на такива мачове във Варна на живо, той няма представа за какво става въпрос. Така,че тези които критикуват да се сетят какво направи публиката на София в Арена Самоков на мачовете на ЦСКА по волей от ШЛ : хвърлиха димки в залата-прекратиха мача и наказаха отбора на ЦСКА без публика
P.S.Що се отнася до ди джея в залата наистина дразни и повече пречи отколкото помага.
Знаеш ли, много те моля да не променяш темата по оста София-Варна например, щото е тъпо. Аз точно затова отбелязах - публиката на националните отбори е тъпа. Както тази на волейбола - беше безумно дебилна, така и тази на футболните национали. Тук София с нищо не ти е виновна.
Склонен съм да се съглася донякъде и с двама ви.Първо,истина е,че на какъвто и да е спорт,където и да се играе даден мач на национален отбор,не се получава кой знае каква атмосфера.Просто имаме едно скандиране българи юнаци и дотам,нямаме песни,нямаме скандирания,на химна всеки пее с различно темпо и става грозна работа...Второ,абсолютно нормално е да се очаква,че в София ще има и доста представители на футболни агитки,което може да доведе до неприятни неща,сам знаеш какви.На малоумника е трудно да обясниш,че това не е бойно поле,ама той не разбира

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Аз от волейбол много не разбирам, според мен баскетболът е далеч по-атрактивната игра и именно този спорт следя с интерес, но няма значение. Аз обаче едно не мога да разбера. Много хора казват: "дайте да подкрепим волейболистите...защото са сред най-добрите в света". А защо да ги подкрепяме само заради това? Нима ако не бяха сред най-добрите, но показваха същите качества и себераздаване, нямаше да заслужат подкрепа? Защо да се подкрепя НАЦИОНАЛНИЯ отбор само при победа? Ситуацията е подобна с тази при футбола. Когато отборът върви всички сме големи националисти и го подкрепяме, а когато е в слаб (даже не слаб, но посредствен) период, тогава на националния стадион има 1000 души. Къде отиде този патос, а? Така и с волейболистите. Загубили два мача - еми загубили - не са машини, това е част от играта, колкото и клиширано да звучи. Всичко им струва големи усилия на момчетата и това е видно. Не всеки път имаш шанс да дадеш на 100% всичко от себе си, а само така се бие един по-силен отбор като Бразилия. Не знам точно колко по-силен, вероятно не много, но все пак...
Затова нека се престане с типичната българска демагогия - когато биеш си хубав, когато падаш си боклук. Не, волейболистите са си същите като преди, а ние? В момента на тях им е най-тежко и със сигурност биха искали да бъдат разбрани, а не обвинявани, но в България има прекалено много комплексари, които когато някой е на върха църкат като мишки в подножието и стискат палци този някой да се провали. Когато това неизбежно се случи (защото да си на върха не константно състояние - има успехи, но има и падения), то тези мишки излизат на светло и започват да тържествуват. "Казах ли ви аз на вас..."
И накрая...трябва ли да сме най-добрите в света, най-големите, за да си подкрепяме националните отбори в трите основни колективни спорта? Не може ли да се ходи на стадиона, в залата с нагласата да си подкрепяме НАШИТЕ спортисти, каквито и да са те, да ги подкрепяме до край през всичките минути, а ако спечелим да се радваме истински, ако загубим да приемем философски нещата...
[offtopic]И междудругото вижте една статия, на която попаднах случайно - http://razkritia.com/%D0%B0%D0%BA%D0%BE ... %BF%D0%BE/
Много ми хареса този пасаж
Според мен именно в тези редове се крие причината за всичко в страната ни. Крайният негативизъм съсипва всичко. Стандарта ни на живот като заплащане нито е най-лошият, нито крайно мизирен (като в Африка), но крайният негативизъм изкривява всичко и ни въвежда в свят на мрънкала и заобикаляща ни неудоволетвореност. Извинете за отколонението от темата[/offtopic]
Затова нека се престане с типичната българска демагогия - когато биеш си хубав, когато падаш си боклук. Не, волейболистите са си същите като преди, а ние? В момента на тях им е най-тежко и със сигурност биха искали да бъдат разбрани, а не обвинявани, но в България има прекалено много комплексари, които когато някой е на върха църкат като мишки в подножието и стискат палци този някой да се провали. Когато това неизбежно се случи (защото да си на върха не константно състояние - има успехи, но има и падения), то тези мишки излизат на светло и започват да тържествуват. "Казах ли ви аз на вас..."
И накрая...трябва ли да сме най-добрите в света, най-големите, за да си подкрепяме националните отбори в трите основни колективни спорта? Не може ли да се ходи на стадиона, в залата с нагласата да си подкрепяме НАШИТЕ спортисти, каквито и да са те, да ги подкрепяме до край през всичките минути, а ако спечелим да се радваме истински, ако загубим да приемем философски нещата...
[offtopic]И междудругото вижте една статия, на която попаднах случайно - http://razkritia.com/%D0%B0%D0%BA%D0%BE ... %BF%D0%BE/
Много ми хареса този пасаж
Ние се ръководим все от критиката, недоверието и неодобрението. Това образование, здравеопазване, държавни иснституции, пътища, сметища, трупове – все са на първо място в самосъзнанието ни, но не защото ги хвалим и харесваме, а защото толкова недъзи откриваме у тях, че цял един живот няма да е достатъчен да мрънкаме и пак да мрънкаме.
Според мен именно в тези редове се крие причината за всичко в страната ни. Крайният негативизъм съсипва всичко. Стандарта ни на живот като заплащане нито е най-лошият, нито крайно мизирен (като в Африка), но крайният негативизъм изкривява всичко и ни въвежда в свят на мрънкала и заобикаляща ни неудоволетвореност. Извинете за отколонението от темата[/offtopic]
venci_1913 написа:Футбол и Волейбол са на 1во място от спортовете в България !Баскетбола е характерен за тъпите американциАз лично и при загуба и при победа ходя (все пак съм фен на такъв отбор)

[offtopic]...и за тъпите литовци, и за тъпите сърби, и за тъпите турци, и за тъпите гърци, и за тъпите германци, и за тъпите французи, особено за тъпите испанци и още по-тъпите италианци, хеле па за простите руснаци[/offtopic]
- venci_1913
- Контакти:
Футбол и Волейбол са на 1во място от спортовете в България !Баскетбола е характерен за тъпите американци
Аз лично и при загуба и при победа ходя (все пак съм фен на такъв отбор)

Славия София
Голяма работа кой кой спорт харесва повече или по - малко! Важното е че волейболът е спортът който ни носи най - много радост в последните години! Спортът, заради които успехи съм ставал в 3 часа през ноща и съм крещял като луд. Спортът, който все още ме кара да съм горд, че съм българин!
Опитаха се да ни убият, но това ни направи по - силни - СПАРТАК ПЛЕВЕН ЗАВИНАГИ!
Предполагам, че женският волейбол не е толкова атрактивен за широката публика колкото мъжкият, но днес за пореден път се издразних от публиката в Габрово. Мъчат се да имитират тази от Варна ама въобще не им се получава. Та въпросът ми е ако някой е запознат - защо Габрово е предпочетено пред София или Варна?