Мнениеот mistreated » 09 юли 2010 09:14
Ронко ли си, Понко ли си, все ми е тая. Аман от такива като тебе, които коментират неща напълно непонятни за тях. С Пранди играем най-добрия си волейбол откакто гледам тази игра - кажи речи 20 години. Никога не сме имали толкова силен блок и толкова добра игра в защита и в подсигуряването. Единственото, което към момента ни куца е сервиса, но и той ще се оправи до световното. Да, Бразилия ни победи вчера, но мачът можеше да се развие и в друга посока, ако съдията не се насираше от страх да покаже жълт картон във втория гейм след непрестанните им словоизлеяния. Загубихме мачът точно където бразилците са най-силни - в психологическата война. Няма как да се сърдим на момчетата, ония са изключителни в това отношение и почти е невъзможно да бъдат победени заиграят ли така. Въпреки всичко геймовете се решаваха с по 1 точка и не се предадохме до края. Гледах всички други отбори и мога да кажа, че нашите, Бразилия и Куба са най-силните отбори в света в момента. Неприятното е, че жребия ни събра в една група и може да се случи така, че на наше място да идат сърби и италианци, които бихме размазали в пряк двубой. Волейболът, който играха те вчера, както и в мачовете им срещу Франция е смехотворен в сравнение с това, което показаха нашите и бразилците във Варна. Колкото и да не разбират някои от тук коментиращите снощи мача беше изключителен в тактическо отношение, естествено малко по-добре изигран от бразилците. Ще се радвам много ако се класираме и знам, че на финалите няма как да се изложим, но дори и да не стане съм спокоен за световното и съм убеден, че там пак ще сме сред полуфиналистите. Успех момчета, вие сте единственият отбор, който ни носи радост от много време насам!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...