Най-добър Втори
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Най-добър Втори
мамави Италянска гадна мазна

Момчета, не гледайте Сърбия и Италия... Там работата е ясна. Нека веднъж завинаги да се разбере, че НИЕ ТРЯБВА ДА СИ СВЪРШИМ РАБОТАТА. Все още всичко зависи от нас.
Успех утре, момчета. Вярвам във вас
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- todor.blagov
- Контакти:
makaveli_rip написа:Момчета кво сметате тука не знам .Тия наште волейболисти са като футболистите-тотални смешници е затва не ги гледам.Все стигат до некъде и накрая кво-ПАДАТ.И ми късат нервите.По добре да не ходат никъде само да се надяваме и после да се ядосваме
Според мен ти е грешно мисленето. А и още повече волейбола ни е по-добре развит от футбола - дори и на клубно ниво!
makaveli_rip написа:Момчета кво сметате тука не знам .Тия наште волейболисти са като футболистите-тотални смешници е затва не ги гледам.Все стигат до некъде и накрая кво-ПАДАТ.И ми късат нервите.По добре да не ходат никъде само да се надяваме и после да се ядосваме
Ти си поредният малоумник! Като не ги гледаш недей и да ги коментираш! И как ги сравни с футболистите?
Опитаха се да ни убият, но това ни направи по - силни - СПАРТАК ПЛЕВЕН ЗАВИНАГИ!
- botev_1912
- Контакти:
Свърши се цирка 3:2 за Сърбите!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- south_division
- Контакти:
Утре ще трябва да бием , ако не ще бъде много жалко наистина след толкова добри мачове до момента .
ros написа:Момчета, не гледайте Сърбия и Италия... Там работата е ясна. Нека веднъж завинаги да се разбере, че НИЕ ТРЯБВА ДА СИ СВЪРШИМ РАБОТАТА. Все още всичко зависи от нас.
Така е но днес се видя каква е разликата в светлинни години между Холандия предишните мачове и Бразилия. Срещу Бразилия всяка точка ни беше мъка, блокадата не работеше като преди защото Бразилците са хитри и не блъскат с все сила със затворени очи, един единствен път в мча видях когато ги дестабилизирахме малко с добра игра и поредица от точки. Просто са си много силни а ние не чак толкова. Ако утре не решат да играят с резервите и да ни дадат мача както днес Италия, не виждам как ще ги бием.
Дай боже утре Бразилците да не си дават зор иначе ще ни e трудно
Ей това не бях го очаквал от италианците,ма.ка им шибана и на сърби и на жабари,искам да изядат дървото на финалите,който и да отиде,нека се паднем с жабчетата,как ще им сервираме едни хрупкави жабешки бутчета 
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат