ДКС гони нов рекорд срещу Бразилия, очакват се 8 000 зрители
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ДКС гони нов рекорд срещу Бразилия, очакват се 8 000 зрители
Последният рекорд на националния отбор в ДКС беше пред около 7 200 зрители срещу Полша ако не се лъжа преди 3 години, а сега играем срещу най-титулуваният национален отбор по волейбол в света и то много важни мачове, с новите допълнителни трибуни за правостоящи, може би ще има нов рекорд по посещаемост
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- mertezaker
- Контакти:
Re: ДКС гони нов рекорд срещу Бразилия, очакват се 8 000 зрители
не виждам как могат да се съберат 8 000 в тази зала, но...
mertezaker написа:не виждам как могат да се съберат 8 000 в тази зала, но...
Ами и аз се чудя, но срещу Полша преди време бяха продадени над 7 000 билета, всичко е до правостоящи, а двете нови трибуни щели да бъдат по-големи от предишните, така казаха
---------------------------------------
- Captain Stottlemeyer
Дано и публиката да е по-надъхана и да не се налага като в предишни мачове диджеят да подсказва като на малоумни, кога да се скандира "Българи, юнаци", кога да се надуват свирките и пр. и пр. 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:Дано и публиката да е по-надъхана и да не се налага като в предишни мачове диджеят да подсказва като на малоумни, кога да се скандира "Българи, юнаци", кога да се надуват свирките и пр. и пр.
Бате това не е агитка... ти сам го каза, това е ПУБЛИКА. В близките кадри по ТВ се вижда, че са съвсем обикновенни хора, отишли просто да се порадват на националите ни. Честно казано БРАВО, че създават и тая атмосфера, която впрочем в София на баскетболистите ни да речем, никога не се е получавала! Преди ходихме с двама приятели на 2 поредни мача, никакъв съпорт! Колкото до бройката и 7000-8000 ми се струва адски много за пет хилядна зала, но тъй като нямам точно информация ще приема, че е истина! Само да спомена, че на мачовете с Полша във Варна имаше едно 300, а може би и повече, поляци!
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА, БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА, БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА И ЗА НЕЯ ВСИЧКО АЗ ЩЕ ДАМ!
-
- Контакти:
Бях уикенд-а във Варна и ходих на мача с Холандия, да, хората се радват и подкрепят отбора. Прав е колегата, че това си е публика, а не агитка. За съжаление само едно "Българи, юнаци" се чува. Няма никаква импровзация, хореография и т.н. А този диджей е ужасен, просто ужасен, нетърпим, нечовешки! И само тъпотии бълва...
Не знам как ще е в новата зала в София, но не знам дали помните защо ги преместиха във Варна (дотогава бяха в Зимния дворец)? Заради ниската посещаемост. Новата зала в София поне ще ни позволи да поискаме финал на лигата!
8000 зрители в залата за Бразилия? Със сигурност е опасно за здравето на хората! Бях на мача с Полша преди 3 год. и нямаше грам въздух, не знам как досега не е имало инциденти.
Нямам нищо против да се играят във Варна, напротив готино е да отидеш за уикенд на море и да съчетаеш с мач, но залата е стара, малка и неклиматизирана, а седалките са ужасни, редовете - тесни. Добра идея е да има ротация на домакинствата, но трябва ъпгрейд на Спортна зала, сериозен при това.
Но дисреспект фор Варна и варненци, страхотен град и хора!
Не знам как ще е в новата зала в София, но не знам дали помните защо ги преместиха във Варна (дотогава бяха в Зимния дворец)? Заради ниската посещаемост. Новата зала в София поне ще ни позволи да поискаме финал на лигата!
8000 зрители в залата за Бразилия? Със сигурност е опасно за здравето на хората! Бях на мача с Полша преди 3 год. и нямаше грам въздух, не знам как досега не е имало инциденти.
Нямам нищо против да се играят във Варна, напротив готино е да отидеш за уикенд на море и да съчетаеш с мач, но залата е стара, малка и неклиматизирана, а седалките са ужасни, редовете - тесни. Добра идея е да има ротация на домакинствата, но трябва ъпгрейд на Спортна зала, сериозен при това.
stan da man написа:Бях уикенд-а във Варна и ходих на мача с Холандия, да, хората се радват и подкрепят отбора. Прав е колегата, че това си е публика, а не агитка. За съжаление само едно "Българи, юнаци" се чува. Няма никаква импровзация, хореография и т.н. А този диджей е ужасен, просто ужасен, нетърпим, нечовешки! И само тъпотии бълва...
На мен ми направи впечатление на мачовете с Корея, че долу в левия ъгъл на ТВ, имаше 20-тина наши. Смисъл футболни фенове, не зная дали на Спартак или Черно море, които се бяха отделили и се опитваха да наложат техни песни, но това докато не започнеше диджея. Като цяло и на мен ми е чудно какво ще е положението, когато се построи новата зала в София, ако въобще се построи де.
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА, БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА, БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА И ЗА НЕЯ ВСИЧКО АЗ ЩЕ ДАМ!
-
- Контакти:
mnts написа:stan da man написа:Бях уикенд-а във Варна и ходих на мача с Холандия, да, хората се радват и подкрепят отбора. Прав е колегата, че това си е публика, а не агитка. За съжаление само едно "Българи, юнаци" се чува. Няма никаква импровзация, хореография и т.н. А този диджей е ужасен, просто ужасен, нетърпим, нечовешки! И само тъпотии бълва...
На мен ми направи впечатление на мачовете с Корея, че долу в левия ъгъл на ТВ, имаше 20-тина наши. Смисъл футболни фенове, не зная дали на Спартак или Черно море, и в единия мач се чуваха малко в началото. След това се почваше зяенето с микрофона и до там с песните на момчетата. Като цяло и на мен ми е чудно какво ще е положението, когато се построи новата зала в София, ако въобще се построи де.
Фенове на "Тича"! И в събота бяха, не ги чух от тинестия диджея
- metodito
- Контакти:
Лично според мен, няма нужда от лекета в залата. Да се цепят, да блъскат хората, надрусани и пияни глупаци... Само един малоумник, само един, може да направи поразията, а тва да напишеш "Само Локо!" или нещо подобно на флага е кощунство. Да не говорим ако се видят 2ма пияни глупака от различни отбори. А както и преди казах, според мен секторната фенщина е още един криворазбран западноевропейски модел, който ние сме си префасонирали както ни е угодно. Ако ЦСКА и "Левски" играеха на Сан Сиро или на Ноу Камп, нямаше да има и десет хил. понеже някакъв лумпен плешив глупак ще ги е изгонил. Уест Бромич или Хъл, Виченца, колко още мога да изреждам да не би да играят като Барса или Интер, ама стадионите им пълни, а Италианската футболна федерация примерно не отстъпва по корумпираност на БФС...
Ако ще ходят в залата да подкрепят България, а не егото си и не знам какво още!
Ако ще ходят в залата да подкрепят България, а не егото си и не знам какво още!
Че Теди Джорджо е чалга-малоумник е ясно. Но основният проблем е липсата на песните.
Имаме едно Българи юнаци, Победа и пак победа (което е глупаво, ама аз не пея само за победа, а за добра игра, пълно раздаване, пък ако е дал Бог, ще бием), пляскане, скандиране на имената на волейболистите и чат-пат онова Високи сини планини, което впрочем радва, преди 4-те стиха ги пеехме 10 човека в залата, сега бройката се е увеличила, но откровено това не е песен за пеене на спортен сблъсък... Ок бе, хора, аз не съм във Варна вече, но що не се пробва да се изпее химна още 1-2 пъти през течение на мача, да се изпее:
"България - най-велика на света, да развеем знамена, за любимата страна!"
Бяхме измислили един кавър грубо казано също:
"С трикольора в нашите ръце, ще разбием всички врагове, нашата страна е България, тя е най-велика на светааа!"
Да се пробва и Шуми Марица - защо не...
Ако е навит пък някой, може направо да ги предложи на оня кретеняк долу с микрофона...
Имаме едно Българи юнаци, Победа и пак победа (което е глупаво, ама аз не пея само за победа, а за добра игра, пълно раздаване, пък ако е дал Бог, ще бием), пляскане, скандиране на имената на волейболистите и чат-пат онова Високи сини планини, което впрочем радва, преди 4-те стиха ги пеехме 10 човека в залата, сега бройката се е увеличила, но откровено това не е песен за пеене на спортен сблъсък... Ок бе, хора, аз не съм във Варна вече, но що не се пробва да се изпее химна още 1-2 пъти през течение на мача, да се изпее:
"България - най-велика на света, да развеем знамена, за любимата страна!"
Бяхме измислили един кавър грубо казано също:
"С трикольора в нашите ръце, ще разбием всички врагове, нашата страна е България, тя е най-велика на светааа!"
Да се пробва и Шуми Марица - защо не...
Ако е навит пък някой, може направо да ги предложи на оня кретеняк долу с микрофона...