Пранди би шута на Христо Цветанов от националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Пранди би шута на Христо Цветанов от националния

Мнениеот Old_death » 22 юни 2010 12:19

Пранди е един доказан в света волейболен специалист и не съм аз човека,който има право да подлага на съмнение преценката и решенията му.За да реши така,явно има някакви основания.Респект към него,след като доказа как трябва да се работи в колективните спортове в България!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 22 юни 2010 22:05

Old_death написа:Пранди е един доказан в света волейболен специалист и не съм аз човека,който има право да подлага на съмнение преценката и решенията му.За да реши така,явно има някакви основания.Респект към него,след като доказа как трябва да се работи в колективните спортове в България!

подкрепям напълно!!! Защото, когато миналата година не направихме нищо в лигата, всички го псуваха и му подписваха оставката, обаче после го боготворяха за 3тото място в Турция. . . просто нема угодия

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 24 юни 2010 14:58

На Силвано Пранди му викат ПРОФЕСОРА не вярвам да е случайно доказан специялист е.Спомням си как италиянската федерация след фияското на техния национален тим ни завидя за трениора и даже беше подготвила вътрешен правиелник ,който да не разрешава на държавни трениори да водят тимове в Италия, от ФИВБ ги смъмриха тогава , така че радвайте се че имаме удоволствито да имаме подобен специялист начело на отбора.Много подобни мнения имаше и за Пламен но се видя че са били вярни вижданията на трениора сега Тошко израства със всеки мач.Христо Цветанов вярвам че пак че получи шанс за изява в неговите ръце ще е да я задържи защото младите Ники Николов,Виктор Йосифови Теодор Тодоров са доста добри
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

Върни се в “Волейбол”