Пранди би шута на Христо Цветанов от националния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пранди би шута на Христо Цветанов от националния
Пранди е един доказан в света волейболен специалист и не съм аз човека,който има право да подлага на съмнение преценката и решенията му.За да реши така,явно има някакви основания.Респект към него,след като доказа как трябва да се работи в колективните спортове в България!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:Пранди е един доказан в света волейболен специалист и не съм аз човека,който има право да подлага на съмнение преценката и решенията му.За да реши така,явно има някакви основания.Респект към него,след като доказа как трябва да се работи в колективните спортове в България!
подкрепям напълно!!! Защото, когато миналата година не направихме нищо в лигата, всички го псуваха и му подписваха оставката, обаче после го боготворяха за 3тото място в Турция. . . просто нема угодия
На Силвано Пранди му викат ПРОФЕСОРА не вярвам да е случайно доказан специялист е.Спомням си как италиянската федерация след фияското на техния национален тим ни завидя за трениора и даже беше подготвила вътрешен правиелник ,който да не разрешава на държавни трениори да водят тимове в Италия, от ФИВБ ги смъмриха тогава , така че радвайте се че имаме удоволствито да имаме подобен специялист начело на отбора.Много подобни мнения имаше и за Пламен но се видя че са били вярни вижданията на трениора сега Тошко израства със всеки мач.Христо Цветанов вярвам че пак че получи шанс за изява в неговите ръце ще е да я задържи защото младите Ники Николов,Виктор Йосифови Теодор Тодоров са доста добри
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа