Пранди би шута на Христо Цветанов от националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

assencho1
Контакти:

Re: Пранди би шута на Христо Цветанов от националния

Мнениеот assencho1 » 21 юни 2010 21:37

Kerer написа:Не Вярвам.Ако е вярно лошо.Тоя Пранди никога не съм го харесвал

Значи момчета и момичета, разберете, че в спорта неможе да гледате едни и същи муцуни цял живот!! И аз се кефя на Христо и очаквам с нетърпение момента, в който ще се запозная с него, зашото мисля, че е страхотен човек. Но вярвам, че ще се завърне ако е във форма, така че не се притеснявайте.
Колкото до Пранди, мисля, че трябва да замълчите, защото до момента резултатите говорят повече от критиките ви !!!

spartakPL
Контакти:

Мнениеот spartakPL » 21 юни 2010 21:53

До вчера само суперлативи за Пранди, а днес виждам негативни мнения за него - типично по български!
Опитаха се да ни убият, но това ни направи по - силни - СПАРТАК ПЛЕВЕН ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Мнениеот krum_futbolista » 21 юни 2010 21:57

durex написа:Щом Пранди е решил значи решението му е правилно...а дали наистина е така ще поживеем и ще разберем ;)

+1 ; ]] Сългасен съм с теб.А до критиците - преди да пишете коментари МИСЛЕТЕ !
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 21 юни 2010 22:00

Христо е дал много! Радвал ни е години на ред със светкавичната си ръка, но е съвсем логично когато светкавицата стане искра да бъде заменен! Ако има сили и желание вярвам че пак ще разтрелва противниците на световното! А защо не на негово място да блестне някой от младите?? Нищо ненормално не виждам освен ненормални журналисти :!:

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 21 юни 2010 22:16

za nas e toj religiq написа:Христо е дал много! Радвал ни е години на ред със светкавичната си ръка, но е съвсем логично когато светкавицата стане искра да бъде заменен! Ако има сили и желание вярвам че пак ще разтрелва противниците на световното! А защо не на негово място да блестне някой от младите?? Нищо ненормално не виждам освен ненормални журналисти :!:

Споделям мнението ти напълно. Имаш малко грешки .., но не е болка за Омиране ;)

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 21 юни 2010 22:39

assencho1 написа:

Значи момчета и момичета, разберете, че в спорта неможе да гледате едни и същи муцуни цял живот!! И аз се кефя на Христо и очаквам с нетърпение момента, в който ще се запозная с него, зашото мисля, че е страхотен човек. Но вярвам, че ще се завърне ако е във форма, така че не се притеснявайте.
Колкото до Пранди, мисля, че трябва да замълчите, защото до момента резултатите говорят повече от критиките ви !!!

Видях го Байте Пранди срещу Бразилия.Когато трябваше да играем не играхме.Сега се надявам да вземем Всичките мачове във Варна
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 21 юни 2010 22:49

Kerer написа:
assencho1 написа:

Видях го Байте Пранди срещу Бразилия.Когато трябваше да играем не играхме.Сега се надявам да вземем Всичките мачове във Варна

А ти нещо специалист ли си?
Още преди мачовете се знаеше, че отбора не е във форма.
Мачовете от световната лига са, за да ги използва Пранди да избистри състава за световното. Ти изкара, че не сме паднали от Бразилия ами от Гърция все едно голяма работа станала. Важно е на световното наесен да са във върхова форма и да се класират добре, а не в лигата, където след 2-те размазващи победи над Холандия си запазихме всички шансове за 1-вото място особено след загубата на Бразилия като домакин от Холандия и предстоящите ни 6 домакинства.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 21 юни 2010 23:27

Kerer написа:
assencho1 написа:

ооооооо ти велики , невероятни божествен и единствен гуру на волейбола - САМО ТИ РАЗБИРАШ ТАЗИ ИГРА !!!!! както и за всичко , щом е спорт - само твойто мение е важно

spartakPL
Контакти:

Мнениеот spartakPL » 21 юни 2010 23:33

Явно KERER е типичният българин - който разбира от всичко! Само ще му кажа, че гарантирам, че ако постигнем нещо голямо - той ще е първият който се бие в гърдите и тръби че винаги е вярвал в отбора. Такива като него много!
Опитаха се да ни убият, но това ни направи по - силни - СПАРТАК ПЛЕВЕН ЗАВИНАГИ!

bigfish133
Контакти:

Мнениеот bigfish133 » 21 юни 2010 23:40

Ицо е дал много на националния отбор и има още какво да даде,просто в момента не е във форма.А относно Пранди изчакайте малко преди да почнете да плюете.Аман от разбирачи

Върни се в “Волейбол”