Холандия разби Бразилия със 3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

speedu
Контакти:

Холандия разби Бразилия със 3:0

Мнениеот speedu » 13 юни 2010 02:43

Лалетата разбиха бразилците и то като гости,затова смятам,че задължително трябва да победим Кореа отново със разлика.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Холандия разби Бразилия със 3:0

Мнениеот Mourinio » 13 юни 2010 02:48

Да следях го, точно щях да пускам тема, знаех си, че само ние си мислим, че спечелен гейм срещу Бразилия е супер постижение :mrgreen: мисля че Холандия се очертава фаворит в групата, това е, не могат наще да носят на напрежение и за това никога не можем да станем голям отбор, поведем с 1 гейм на някой добър отбор и после почва треперенето придружено с глупави грешки и подарени точки, Холандия явно нямат такъв проблем, през целия мач водиха в резултата, не само в геймовете, а и в точките, а онзи ден четох как сме щели да гоним два финала в Световна лига и Световно първенство, хубаво е да си оптимист, ама ние това го приказваме от 7-8 години и накрая ни било виновно, че идвало голямо първенство Олимпиада или Световно и за това не сме се класирали за финалите на Световна лига и някакви ей такива оправдания постоянно
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юни 2010 07:50

Mourinio написа:Да следях го, точно щях да пускам тема, знаех си, че само ние си мислим, че спечелен гейм срещу Бразилия е супер постижение :mrgreen: мисля че Холандия се очертава фаворит в групата, това е, не могат наще да носят на напрежение и за това никога не можем да станем голям отбор, поведем с 1 гейм на някой добър отбор и после почва треперенето придружено с глупави грешки и подарени точки, Холандия явно нямат такъв проблем, през целия мач водиха в резултата, не само в геймовете, а и в точките, а онзи ден четох как сме щели да гоним два финала в Световна лига и Световно първенство, хубаво е да си оптимист, ама ние това го приказваме от 7-8 години и накрая ни било виновно, че идвало голямо първенство Олимпиада или Световно и за това не сме се класирали за финалите на Световна лига и някакви ей такива оправдания постоянно

Няма как да го кажа по правилно ..... абсолютно си прав !
Двата мача с нас .... бразилците ни надиграха с психика, не игрово !

П.п.
Бях сигурен, че холандците ще измъкнат поне един мач от високомерните бразилци !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 13 юни 2010 08:11

Tова ме притеснява! :S Ще е много трудно следващия уикенд срещу ''лалетата'' :S Ще ядем май бой тогава. А Бразилия тогава играе с Корея няма начин да загуби точки...
Изображение
Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!!

nikawr
Контакти:

Мнениеот nikawr » 13 юни 2010 09:56

да разликата между нас и Холандия е психиката..., но се съмнявам Холандия да вземе дори два гейма във втория мач срещу Бразилия. Ние и бразилците не сме влезли във форма още докато Холандците са се събрали тази година по рано от нас и селесао. Според мен всичко ще се реши в мачовете които ще играем във Варна. Ако успеем тук да си вземем всички мачове мисля, че няма да има проблем да се класираме в финалната шестица. Успех на нашите момчета !!! :) :lol:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 юни 2010 10:02

Холандците още не са загубили гейм....явно са в топ-форма, но ние не трябва да се плашим - излизаме и мачкаме! :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 13 юни 2010 10:27

Бижутера написа:Холандците още не са загубили гейм....явно са в топ-форма, но ние не трябва да се плашим - излизаме и мачкаме! :twisted:

от какво да се плашиме?От тях където са ни абонати?Аз поне не си спомням кога са ни били скоро!И не Холандците са в топ форма, ами Бразилците са слаби!Просто ние не можахме нищо да вземем от тях!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 13 юни 2010 10:44

Е от Бразилия взехме 1т. която може да се окаже много важна! Притеснен съм от Холандия... днес ще е добре мача между тях да зевърши 3:2 в полза на Бразилия и така групата би изглеждала Холандия 10т. България 7т. Бразилия 7т. Южна Корея 0т. Следващата събота и неделя ще са много напрегнати!
Изображение
Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 13 юни 2010 11:10

fearbless написа:Е от Бразилия взехме 1т. която може да се окаже много важна! Притеснен съм от Холандия... днес ще е добре мача между тях да зевърши 3:2 в полза на Бразилия и така групата би изглеждала Холандия 10т. България 7т. Бразилия 7т. Южна Корея 0т. Следващата събота и неделя ще са много напрегнати!

Всичко си зависи от нас.Бием ли Холандците там и тука минимум сме на второ моясто и имаме голям шанс да се класираме като втори най-добър отбор :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 13 юни 2010 11:18

Холандия не са такава сила!! Не се заблуждавайте от един мач. Бразилия играха доста слабо и срещу нас, но ние превехме много грешки. Досега сме били тези холандци през път и над път. Холандия играха до преди година-две в Евро Лигата, а ние от край време сме си при най-добрите :twisted:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Волейбол”