Според мен повечето отбори ще се пазят за Световното в Италия, така че тази година ще има доста изненади.
Иначе последният мач от днес завърши ето и инфо за него:
Сърбия добави още три точки към актива си в Група В на Световната лига, след като в последния мач от първия кръг на турнира се наложи с 3:1 над Китай в Белград. В отделните части домакините спечелиха с 25:18, 25:21. 22:25, 25:14 и в крайна сметка не позволиха на азиатците да сътворят изненада. Мачът бе изключително кратък, с оглед на факта, че се играха четири гейма, и завърши само след час и 27 минути игра.
Най-резултатен за сърбите бе Саша Старович с 25 точки, а Никола Ковачевич добави 16. За гостуващия тим най-ефективен бе Пинг Чен с 18 точки, а Чунлонг Лианг се отчете с 12.
източник: http://..net/?p=53055
Световна лига 2010
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Световна лига 2010
Naruto_Uzumaki написа:Според мен повечето отбори ще се пазят за Световното в Италия, така че тази година ще има доста изненади.
Не разбирам твоето мнение и други подобни на това. Защо отборите да се пазят за Световното като, то е през Септември, ако не бъркам. Световната лига е достатъчно престижно и важно съзтезание за да бъде пренебрегвано. И носи пари, престиж и много точки за световната ранклиста. Ще припомня, че в началото на годината всички се вайкаха как може да паднем от 4-то на 6-то място в ранклистата. Ами може - и причината е точно в това, че се представихме зле в лигата.
И Още нещо припомня поне за 4-ти път в този форум: 2008-ма - пуснахме американците умишлено от нашата група в Световната лига да играят финална шестица, а ние да се пазим за Олимпиадата. Знаем, американците спечелиха и лигата и Олимпиадата.
Не ме разбирайте погрешно - Световното е най-важното съзтезание, но лигата не е някакъв приятелски турнир. Трябва да се подходи максимално сериозно и амбицирано. Стига с тези мнения, че лигата служила обиграване и експерименти.
Re: Световна лига 2010
Naruto_Uzumaki написа:Според мен повечето отбори ще се пазят за Световното в Италия, така че тази година ще има доста изненади.
Никой не се пази, само ние вечно се пазим и накрая нищо не правим, трябва да се играе сериозно във всичките турнири, но не съм оптимист от това, което видях срещу Бразилия, явно и тая година няма да можем да се класираме за 1/2 финалите вече 3-та или 4-та година поред, което показва че нивото ни е паднало
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''