Св.лига по волейбол: Бразилия - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: Св.лига по волейбол: Бразилия - България

Мнениеот Angoff » 04 юни 2010 17:52

Човек да ги нарече идиоти малко ще им е на тези МЪРДИ !!!

Неможем да вземем гейм от 23-21 , всеки 2-ри сервиз е или аут или в мрежата ... еми айде утре 3-0 за Бразилия и да не се заблуждаваме изобщо че сме отбор и всеки път да слушаме оправдания , щото явно се задоволяват с това че другите ги наричат добър отбор и само толкова ... за посрещането не ми се говори , на една блокада неможе само да разчитаме !!!

НЕ СТАВАМЕ , във важните моменти се надупваме и то много силно !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 юни 2010 17:52

niki87 написа:Такива малоумни грешки като на Тошко Алексиев и децата не правят,те поне прехвърлят мрежата.Не ми се коментира повече,че само се ядосвам.

Съгласен!Тодор Алексиев най-слаб в црелият мач не го смехния веднъж!Цветанов и той когато е най-решително уплеска сервиза на мачо пикчо у царевичака!Много решки от сервиз!Бразилия много слаба.Можехме през спокойно да ги биеме!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 04 юни 2010 17:56

Успех на наш'те утре!!!
[center]Изображение[/center]

palop
Контакти:

Мнениеот palop » 04 юни 2010 17:58

да не се заблуждаваме добри сме но не сме номер 1 така че реалноста е такава тоя нещтастен провокатор Владо Николов нали го видяхте смешник той прееба Пламен от национала а без Пламен виждате какво посрещане имаме то нестава само с забиване като тоя Цецо Соколов тази игра се играе и с главата. за мача какво да кажа небяхме на ниво нито алексиев нито теди салпаров даже и Жеков небеше кой знае колко в час а за тоя Владо Николов пак изобщо не ми се говори 20 класи над него е Боян йорданов но нали този коли и беси сега там то добре Мартин Стоев го беше изгонил от отбора

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 юни 2010 18:02

Толкова си можем и няма какво да се заблуждаваме :cry: Като дойде световното да не би всичко да е по-добре. Отново ще се срещнем или с Бразилия, или с Сърбия, Франция, Русия, Полша и отново ще ни смачкат, както на всяко голямо първенство. :|
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 04 юни 2010 18:03

и наште и бразилците бяха слаби..имаме резерви в сервиса,в посрещане,в нападение..единственото ни силно звено бе блокадата!
Но както казах по рано за мен е по-важно кондицията на отбора през септември когато е световното.Цялото минало лято плюхте по Пранди,станахме 3ти на европейското и нещастника Пранди се превърна в гения от Италия..Аз вярвам и знам че този отбор има потенциал за нещо голямо!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 04 юни 2010 18:05

Тодор Алексиев трябва да бъде изритан със зверски шут от тоя отбор! Тоя калъф направи поне 10 идиотски грешки, половината му сервиси бяха в мрежата, а всяко второ посрещане беше все едно топката се удра в дънер... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

krivcho
Контакти:

Мнениеот krivcho » 04 юни 2010 18:06

valdi написа:и наште и бразилците бяха слаби..имаме резерви в сервиса,в посрещане,в нападение..единственото ни силно звено бе блокадата!
Но както казах по рано за мен е по-важно кондицията на отбора през септември когато е световното.Цялото минало лято плюхте по Пранди,станахме 3ти на европейското и нещастника Пранди се превърна в гения от Италия..Аз вярвам и знам че този отбор има потенциал за нещо голямо!

Тва е мнението. Недейте почвахте с толкова си можем от първия мач със световния шампион.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 04 юни 2010 18:08

Типично по български!След всяка загуба се започва,нашите били идиоти,слабаци и тн.А утре,ако победим...май бързо ще си смените мнението

kobrata
Контакти:

Мнениеот kobrata » 04 юни 2010 18:16

Аман от разбирачи и най-лошото от тази тъпа българска омраза.Не мога да разбера какъв е този проклет феномен.Ало ,България игра срещу световния шампион по волейбол ,пълен доминант в последните десет години във волейбола.Бързо забвравихте ,че мачът се играе от девет и полвина сутринта ,че нашите момчета пътуваха десет часа.Не трябва просто да критикуваме ,ей така за разнообразие.В момента дори не мога да се ядосам на момчета ,че са загубили ,а просто съм бесен на глупостите и обидите ,които циркулират в този форум.Знаете ли ,че волейболът е един от малкото спортове ,в които ни бива? Оп да футболът :lol: Нека само да спомена на тези ,които нямат представа този мач е предаван в над 40 държави и обявен за мач на седмицата.Еми може би ,защото играят първият и четвъртият в света(говоря за актуалната класация на отборите ).Не знам дали сте наясно ,така по -край омразата ,че България има най -добрият играч в последните три години (за да го преведа на хора ,разбиращи от футбол и не от волейбол - все едно първо да сте имали Кака ,следваща година Роналдо ,а тази Меси ).Няма смисъл да обеснявам ,че България има един от най-талантливете отбори в момента(Само Владо и Жеков правят изключения,всички останали ,ако са живи и здрави могат да играят още поне седем и повече години)-тоест България ще се настъни за дълго на волейболния връх. Трудно ми е да приема ,че примерно трансферът на някакъв селски футболист в Левски или ЦСКА -буди повече интерес от колкото подобен мач.Но нищо!Нека се да си мечтаем ,че може да стигне подобно ниво и във футбола(пак превеждам -представете си Холандия или Испания на футбол ).Болно ми е ,че заради един мач ,започнаха някакво велико вайкане ,а нека да припомня ,че това е отборът донесъл национална гордост на нас България(трето място на световно първенство ,трето място на европейско ,участие на Олимпиада )-е равносметката .... Не искам да пиша повече ,но само да кажа ,че днес на полето играеха два (а дори трима ) от българското първество.С две думи има развитие,има идея.Цецо Соколов блъска топката ,да ама след две години ще бъде един от най-добрите на своя пост :!: И естествено не забравайте ,че ние сме България (няма нито терени ,нито бази ,нито подходящи зали ).Но все пак те успяват ,на пук на всички ... на пук дори и на самите българи

Върни се в “Волейбол”