според вас кой е фаворит за спечелването на Шампионска Лига?
1 - Барселона
2 - Милан
3 - Реал Мадрид
Според мен Барселона ... моят любим отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sl321 написа:Реал Мадрид
Барселона
Байрен Мюнхен
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
sl321 написа:Реал Мадрид
Барселона
Байрен Мюнхен
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Сега всеки предполага, но според мен ще се оформят фаворитите след жребия за 1/4 финалите, тоест да видим двата потока. Иначе аз вярвам в Каталунците, и мисля, че имат сили да защитят трофея си
megan fox написа:kingofpop написа:Сега всеки предполага, но според мен ще се оформят фаворитите след жребия за 1/4 финалите, тоест да видим двата потока. Иначе аз вярвам в Каталунците, и мисля, че имат сили да защитят трофея си
Точно и ясно.
Ще бъде забавно, ако в единият поток се съберат Барса, Реал, Милан и Байерн. Тогава ще има един левашки отбор от другият поток на финала, а претендентите ще се избият по пътя към него...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: glarus_ds и 9 госта