Какво очаквате от футбола през 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Какво очаквате от футбола през 2012

Мнениеот kingofpop » 31 дек 2011 23:01

През 2012 ни предстои Европейско първенство, както и ежегодните битки в най-големите европейски първенства. Който иска нека прогнозира какво според него ще се случи в тези надпревари, да ясно е, че всичко може да стане, но пък какво ни пречи да опитаме да познаем ;)
Според мен на Евро 2012 нито един от трите изявени фаоврита Холандия, Германия и Испания няма да спечелят трофея....Испанците трети пореден форум ще им дойде много, немците са фаворити на повечето специалисти, но аз очаквам да се издънят не знам защо, може би защото когато са фаворити са под напрежение, както беше срещу Италия на световното през 2006, а Холандия пък след финала в ЮАР ми се вижда логично да се издънят тук, да не говорим, че РВП едва ли ще запази формата си до тогава, а Робен е вечно контузен....даже аз мисля, че лалетата ще отпаднат още в групата за сметка на Германия и Португалия. Все си мисля, че или Англия или Франция ще е поне не финал 100%, това за мен са двата скрити фаворита, англичаните все се дънят, но рано или късно това ще спре защо не сега, когато повечето ги отписват, а французите имат страшни играчи и едва ли ще се издънят като в ЮАР....най-логичен ми се вижда финал Германия - Франция/Англия, въпреки че аз ще стискам палци отново за фурията
Във висшата лига също е супер интересно и очаквам Ман Юнайтед да триумфира накрая, заради некадърността на Манчини, която рано или късно ще му изиграе лоша шега, Тотнъм, Сити и може би Арсенал(Челси имат шанс само ако вземат 3-4 яки футболиста) ще допълнят четворката, въпреки че аз стискам палци за Ливърпул, защото искам да ги гледам в ШЛ
В Испания битката между Реал и Барса е гарантирана, като има шанс да има 8 класики през таз година....ако приемем, че двете за купата на 1/4 финала, както и двете за първенство са почти сигурни, + евентуални два мача за Суперкупата, то остава само да се срещнат на 1/4 финал или 1/2 финал в ШЛ и ще има 8 класики...отново ще има екшън дано се получи, а за титлата на този етап може би е 50-50
В Калчото се очертава яка битка между Милан и Юве, като аз ще стискам палци за Ювентус, по симаптични са ми и се радвам, че отново ще ги голедаме в ШЛ...очаквам Интер да завършат трети
В Бундеслигата най-вероятно Байерн ще триумфира, не вярвам нито Шалке нито Дортмунд да издържат на темпото и класата им.
Голямата битка обаче ще е в ШЛ, където очаквам надпревара между Байерн, Реал и Барса, а не изключвам и Милан в никакъв случай, според мен ако баварците се паднат срещу някой от испанските грандове преди финала ще отпаднат, но ако стигнат дотам ще е много по-различно...ще видим
В ЛЕ очаквам Сити и Юнайтед да подценят турнира и да се концентрират върху ВЛ, там е непредсказуемо не мога да дам прогнози
Като цяло като фен на испанския футбол бих бил много доволен или Испания да защити европейската си титла, или Барса да спечели ШЛ, ако пък и двете станат доминацията на испанския футбол ще стигна своя връх....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Какво очаквате от футбола през 2012

Мнениеот MagicMoments » 31 дек 2011 23:07

За Бундеслигата не си прав.Дортмунд имат много големи шансове за титла..Франция просто не ги виждам на финал на ЕП2012.Там фаворити са Испания/Германия и скрити фаворити са Холандия/Англия..Интер трети в Калчото трудна задача..Дано да завършат четвърти и да играят в ЛЕ след като толкова години италианските отбори подценяват ЛЕ и Бундеслигата им задигна квотата за ШЛ.. :twisted: :twisted: ВЛ,ШЛ и ЛЕ тзи година ще са непридвидими.
Лично аз очаквам следващото издание на ШЛ където ще гледам отново Тотнъм...е и представянето на БГ отборите в предварителните кръгове на ШЛ/ЛЕ
Последна промяна от MagicMoments на 31 дек 2011 23:14, променено общо 1 път.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 31 дек 2011 23:11

Очаквам европейското
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 31 дек 2011 23:24

MagicMoments написа:За Бундеслигата не си прав.Дортмунд имат много големи шансове за титла..Франция просто не ги виждам на финал на ЕП2012.Там фаворити са Испания/Германия и скрити фаворити са Холандия/Англия..Интер трети в Калчото трудна задача..Дано да завършат четвърти и да играят в ЛЕ след като толкова години италианските отбори подценяват ЛЕ и Бундеслигата им задигна квотата за ШЛ.. :twisted: :twisted: ВЛ,ШЛ и ЛЕ тзи година ще са непридвидими.
Лично аз очаквам следващото издание на ШЛ където ще гледам отново Тотнъм...е и представянето на БГ отборите в предварителните кръгове на ШЛ/ЛЕ

Всеки вижда нещата по различен начин ;) не см казал, че Дортмунд нямат шанс за титла, а че според мен Байерн ще триумфират, въпреки че аз съм за Борусия.....това че ШЛ и ЛЕ са непредвидими е ясно, а аз също стискам палци Тотнъм да влязат в 4ката и да играят в ШЛ....страшно ми се иска и те и Ливърпул в топ 4, че ми писна от Арсенал и Челси в ШЛ някък :( :(
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 31 дек 2011 23:41

Очаквам Барселона отново да спечели Шампионската лига, Манчестър Сити да стане шампион на Англия, Байерн Мюнхен в Германия, а у нас - ЦСКА...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 31 дек 2011 23:44

Бижутера написа:Очаквам Барселона отново да спечели Шампионската лига, Манчестър Сити да стане шампион на Англия, Байерн Мюнхен в Германия, а у нас - ЦСКА...

Напълно съм съгласен с теб Христо, само дето много се съмнявам, че ЦСКА ще стане с шампион. С тоя Дуци, Муци ли къв е нищо не върви към добре!!!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 31 дек 2011 23:46

Messinho написа:
Бижутера написа:Очаквам Барселона отново да спечели Шампионската лига, Манчестър Сити да стане шампион на Англия, Байерн Мюнхен в Германия, а у нас - ЦСКА...

Напълно съм съгласен с теб Христо, само дето много се съмнявам, че ЦСКА ще стане с шампион. С тоя Дуци, Муци ли къв е нищо не върви към добре!!!

ше ги добутат до титлата, ше видиш ;)
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 31 дек 2011 23:51

ще съм доволен ако така стане, в България вече хич ми не дреме, а Сити, въпреки че се съмнявам да станат, нямам много против тях ;)

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 01 яну 2012 01:54

Надявам се на завръщане в Шампионската лига,където ФК Ливърпул има много традиции! Ако може също и някоя от вътрешните купи! ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 01 яну 2012 02:56

Очаквам Националния да отлепи поне малко и да губи по-почетно; клубният ни футбол да започне да се разделя с аматьорщината и абсурдите, и да премине на едно малко по-професионално ниво; очаквам Боби да направи чудото и да намали най-накрая отборите в тази А група. Всичко друго, което дойде, подарък да е.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Футбол - Свят”