Според мен на Евро 2012 нито един от трите изявени фаоврита Холандия, Германия и Испания няма да спечелят трофея....Испанците трети пореден форум ще им дойде много, немците са фаворити на повечето специалисти, но аз очаквам да се издънят не знам защо, може би защото когато са фаворити са под напрежение, както беше срещу Италия на световното през 2006, а Холандия пък след финала в ЮАР ми се вижда логично да се издънят тук, да не говорим, че РВП едва ли ще запази формата си до тогава, а Робен е вечно контузен....даже аз мисля, че лалетата ще отпаднат още в групата за сметка на Германия и Португалия. Все си мисля, че или Англия или Франция ще е поне не финал 100%, това за мен са двата скрити фаворита, англичаните все се дънят, но рано или късно това ще спре защо не сега, когато повечето ги отписват, а французите имат страшни играчи и едва ли ще се издънят като в ЮАР....най-логичен ми се вижда финал Германия - Франция/Англия, въпреки че аз ще стискам палци отново за фурията
Във висшата лига също е супер интересно и очаквам Ман Юнайтед да триумфира накрая, заради некадърността на Манчини, която рано или късно ще му изиграе лоша шега, Тотнъм, Сити и може би Арсенал(Челси имат шанс само ако вземат 3-4 яки футболиста) ще допълнят четворката, въпреки че аз стискам палци за Ливърпул, защото искам да ги гледам в ШЛ
В Испания битката между Реал и Барса е гарантирана, като има шанс да има 8 класики през таз година....ако приемем, че двете за купата на 1/4 финала, както и двете за първенство са почти сигурни, + евентуални два мача за Суперкупата, то остава само да се срещнат на 1/4 финал или 1/2 финал в ШЛ и ще има 8 класики...отново ще има екшън дано се получи, а за титлата на този етап може би е 50-50
В Калчото се очертава яка битка между Милан и Юве, като аз ще стискам палци за Ювентус, по симаптични са ми и се радвам, че отново ще ги голедаме в ШЛ...очаквам Интер да завършат трети
В Бундеслигата най-вероятно Байерн ще триумфира, не вярвам нито Шалке нито Дортмунд да издържат на темпото и класата им.
Голямата битка обаче ще е в ШЛ, където очаквам надпревара между Байерн, Реал и Барса, а не изключвам и Милан в никакъв случай, според мен ако баварците се паднат срещу някой от испанските грандове преди финала ще отпаднат, но ако стигнат дотам ще е много по-различно...ще видим
В ЛЕ очаквам Сити и Юнайтед да подценят турнира и да се концентрират върху ВЛ, там е непредсказуемо не мога да дам прогнози
Като цяло като фен на испанския футбол бих бил много доволен или Испания да защити европейската си титла, или Барса да спечели ШЛ, ако пък и двете станат доминацията на испанския футбол ще стигна своя връх....