Невероятни резултати със спиращи дъха развръзки се получиха в снощните мачове от Шампионската лига.
За мен това беше най-вълнуващата и непредвидима вечер в историята на ШЛ.
Манчестер Ю изигра един от най-слабия си мач в последните 10г и закономерно отпадна. МЮ се нуждае спешно от 3-4 нови класни играчи. Най-голямата драма беше за Аякс - сами са си виновни, Лион си свърши перфектно своята работа.
Двама се карат-трети печели, така се получи в групата на Лил, Трабзон и ЦСКА. Радвам се за руснаците.
Въпреки, че съм от Наполи съжалявам, че Ман. Сити отпаднаха в толкова ранна фаза, защото в момента те са едни от на-силните отбори заедно с Барса, Реал и Байерн.
Най-вълнуващата вечер в историята на ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Най-вълнуващата вечер в историята на ШЛ
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
Re: Най-вълнуващата вечер в историята на ШЛ
Очертава се интересна пролет - представяте ли си полуфинали Базел-АПОЕЛ и цска Москва-Зенит 

ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
ТОТО!!!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
абе само мога да ви кажа че ние тук сме някакви юноши бледи в уговорките на мачове
Gonzi_407 написа:Очертава се интересна пролет - представяте ли си полуфинали Базел-АПОЕЛ и цска Москва-Зенит
По-лесно ми е да си представя полуфинали "Зенит" - Реал" и ЦСКА Москва - "Барселона", а за десерт грандфинала "Зенит" - ЦСКА.
Так держать, молодцы!
"ЗЕНИТ" - "ЧЕМПИОН!!!
- Уейн Рууни
- Контакти:
отборът на Пловдив написа:Невероятни резултати със спиращи дъха развръзки се получиха в снощните мачове от Шампионската лига.
За мен това беше най-вълнуващата и непредвидима вечер в историята на ШЛ.
Манчестер Ю изигра един от най-слабия си мач в последните 10г и закономерно отпадна. МЮ се нуждае спешно от 3-4 нови класни играчи. Най-голямата драма беше за Аякс - сами са си виновни, Лион си свърши перфектно своята работа.
Двама се карат-трети печели, така се получи в групата на Лил, Трабзон и ЦСКА. Радвам се за руснаците.
Въпреки, че съм от Наполи съжалявам, че Ман. Сити отпаднаха в толкова ранна фаза, защото в момента те са едни от на-силните отбори заедно с Барса, Реал и Байерн.
Аз съжалявам Интер, че са толкова .. а.. даже не мога да намеря дума .. гадни! Трябваше и Х, за да продължи Трабзон напред и да запишат история! Мнооооогоооо съжалявам за турския отбор, хареса ми!
[offtopic]П.С. Няма ирония ![/offtopic]
[center]Левски, Милан
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
- Уейн Рууни
- Контакти:
СТИГА С ТОВА ТОТО ! КОЙ ЩЕ КАЖЕ НА ЛИОН ДА БИЕ 7:1 ?!? БЯХА ПЕРФЕКТНИ ! ЮНАЙТЕД ИЗФУКА ЗЛАТНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕ НАПРЕД, СИТИ И АЯКС - СЪЩО ! АЯКС ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОПЪНАТ НА РЕАЛ И ДА ВЗЕМАТ ПОНЕ ТОЧКА И ЩЕШЕ ДА Е ДРУГО ! ГЛУПАЦИ ! КОЙ ЩЕ УГОВОРИ МАЧ В .. ШЛ? ТОВА ДА НЕ ТИ Е Б ГРУПА?
[offtopic]Модератори, съжалявам за главните букви, но ми омръзна от тея "разбирачи"[/offtopic]
[offtopic]Модератори, съжалявам за главните букви, но ми омръзна от тея "разбирачи"[/offtopic]
Последна промяна от Уейн Рууни на 08 дек 2011 10:00, променено общо 1 път.
[center]Левски, Милан
Вълнуваща, вълнуваща колко да е вълнуваща
Сори, ама мача на Динамо с Лион си беше такава пародия, че нема накъде повече. Пуснете си головете и вижте комичните изяви и реакции на вратаря на Динамо

Уейн Рууни написа:СТИГА С ТОВА ТОТО ! КОЙ ЩЕ КАЖЕ НА ЛИОН ДА БИЕ 7:1 ?!? БЯХА ПЕРФЕКТНИ ! ЮНАЙТЕД ИЗФУКА ЗЛАТНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕ НАПРЕД, СИТИ И АЯКС - СЪЩО ! АЯКС ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОПЪНАТ НА РЕАЛ И ДА ВЗЕМАТ ПОНЕ ТОЧКА И ЩЕШЕ ДА Е ДРУГО ! ГЛУПАЦИ ! КОЙ ЩЕ УГОВОРИ МАЧ В .. ШЛ? ТОВА ДА НЕ ТИ Е Б ГРУПА?
Опа, ето ги и дежурните апологети, които да ни обяснят не как видите ли ние нищо не разбираме и нямаме право да се съмняваме, защото всичко в европейския футбол е чисто и кристално! Смях в залата, май глупаците не сме ние!
Пак казвам, ТОТО!!!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
terata написа:Вълнуваща, вълнуваща колко да е вълнуващаСори, ама мача на Динамо с Лион си беше такава пародия, че нема накъде повече. Пуснете си головете и вижте комичните изяви и реакции на вратаря на Динамо
Ама то това хърватско вратарче направо си е като незаконен син на вратаря на "Витоша" от преди половин век от мача му срещу "Берое"-то у Софията!