Бях изключително шокиран и изненадан да разбера,че в Изтотечен Тимор има отбор на име България http://en.wikipedia.org/wiki/Bulg%C3%A1 ... East_Timor),интересно ми е някой има ли повече информация за този отбор,случайно да е чувал нещо за него.
ПП:Не мога да дам линк в Уикипедия,затова напишете просто Bulgária SC (East Timor) и ще го намерите.
ФК България в Източен Тимор ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Уейн Рууни
- Контакти:
Re: ФК България в Източен Тимор ?
Това не е като Данубио (Монтевидео), който е основан от българи, но се управлява от уругвайци - т.е. не е български. Това е български клуб, поместен в Източен Тимор!
Интересен факт: от Данубио са излезли като футболисти Кавани и Форлан! А Данубио означава Дунав на испански
Интересен факт: от Данубио са излезли като футболисти Кавани и Форлан! А Данубио означава Дунав на испански
[center]Левски, Милан
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
Те са уругвайските ни братя 

Похвално, мисля че и в Чикаго имаше български клуб понеже там сме наистина много 

- Chosz
- Контакти:
wolf написа:Похвално, мисля че и в Чикаго имаше български клуб понеже там сме наистина много
Да, като хилядния контингент в Източен Тимор