Форум на Ман Сити
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Гара Дембеле
Форум на Ман Сити
Време е да направите форум на бъдещия шампион и световен колос Ман Сити. След като отборчето на съра има време и за отбора на Манчестър - Сити да има 

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ
Re: Форум на Ман Сити
? ъ
Ъъъ. Моля, а ве к"ви хора сте ве . Гледам пише само , Левски пък искаш да правиш форум на , Ман сити . К"ви, фенове сте вие на 100 отбора.
Ъъъ. Моля, а ве к"ви хора сте ве . Гледам пише само , Левски пък искаш да правиш форум на , Ман сити . К"ви, фенове сте вие на 100 отбора.
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
- OldTrafford
- Контакти:
Ето го и фенът на Сити,който всъщност е фен на отбора от три месеца както повечето в България.
По-скоро трябва да има на Тотнъм!

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
- Hakercheto
- Контакти:
Подкрепям идеята тъй като Ман Сити са достатъчно голям отбор вече.
Тотнъм е супер мизерен отбор. Вярно е че ми е антипатичен,но с нищо незаслужава подфорум повече от Сити
Тотнъм е супер мизерен отбор. Вярно е че ми е антипатичен,но с нищо незаслужава подфорум повече от Сити
Последна промяна от Hakercheto на 27 ное 2011 11:19, променено общо 1 път.
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
След 2 години като се откаже арабина пак ли ще са голям отбор ?

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
Никога не са били,и няма да бъдат голям отбор.
Първо да настигнат отбори като Вила,Евъртън,Съндърланд и тогава да се сравняват с ''отборчето на Съра''
Първо да настигнат отбори като Вила,Евъртън,Съндърланд и тогава да се сравняват с ''отборчето на Съра''
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
OldTrafford написа:Ето го и фенът на Сити,който всъщност е фен на отбора от три месеца както повечето в България.
Винаги ми е било страно, някой като каже на друг, човек ти си фен от 3 -4 месеца. Ими нормално, от колко да, е нали е фен, к во значение от колко време си важното е да си, фен .
Лудогорец - NEWS!
- Hakercheto
- Контакти:
OldTrafford написа:Ето го и фенът на Сити,който всъщност е фен на отбора от три месеца както повечето в България.
Аз не съм фен на Ман Сити,но не виждам защо да нямат подфорум. То е ясно,че до 2 години феновете на Ман Сити бяха около 100 най-много в България. До миналата може да е имало интерес,и тая година феновете на Ман Сити си проличаха,но невиждам защо да нямат подфорум.
ПС: Доколкото някой беше писал че като арабина щял да напусне след 2 години-нали се сещаш че инвестиции не идват само от него,а главно от трансферите който ще има в скоро време
Последна промяна от Hakercheto на 27 ное 2011 11:20, променено общо 1 път.
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
zuekaa написа:OldTrafford написа:Ето го и фенът на Сити,който всъщност е фен на отбора от три месеца както повечето в България.
Винаги ми е било страно, някой като каже на друг, човек ти си фен от 3 -4 месеца. Ими нормално, от колко да, е нали е фен, к во значение от колко време си важното е да си, фен .
Ако следеше Сити от 10 години когато не можеха да минат 10-то място тогава може да се нарече фен, но такива дето чули че някой богат арабин купил отбора и има намерение да дава по 300 млн евро за футболисти всяко лято не е никакъв фен.

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
Hakercheto написа:OldTrafford написа:Ето го и фенът на Сити,който всъщност е фен на отбора от три месеца както повечето в България.
ПС: Доколкото някой беше писал че като арабина щял да напусне след 2 години-нали се сещаш че инвестиции не идват само от него,а главно от трансферите който ще има в скоро време

You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder